• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konut kredisi ödeyenler/ çekecekler???

bi ev parası daha

evi kaç paraya aldınız diyenlere 160 bin mi 270 bin mi diyorlar acaba

Ben de anlamadim ama resmen saka gibi. Boyle bir sey nasil olabilir ki. ? 110bin heybeye para bana göre. Hic olmazsa kira veriyorken karsiligini alıyorsun da 110binin ne karsiligini aliyosun, bol bol oduyosun geri oderken, bi de odemezsen evini de aliyorlar. Hic akil kari degil bana gore..
Bu bankalar isini biliyor..

arkadaşlar 2/3 hafta içinde k.k. çekebiliriz. oranlar 1 in üzerinde..

konut kredilerini çekerken bu oranları biraz iyileştirebildiniz mi.yani size özel bir oran yapılabiliyor muu??
150-000 e 50-000 den fazla faiz alıyorlar ya :KK57::KK57::KK57::KK57:

Biz de yaklaşık 2 sene önce çektik 100.000 tl kredi..
1.04 faizi..
8 sene... 60.000 tl de faizi var...
Maaşımızı aynı yerden aldığımız için o ara oran daha yüksekti biraz faiz oranında indirim yaptılar bir de masrafsız oldu..

Anammm çok para :KK57:
Bende bı ara giricektim ama vazgeçtim. 70-80 milyar biriktirip öyle alıcam. Yoksa 100 milyar falan faize veremem ..

Ben de anlamadim ama resmen saka gibi. Boyle bir sey nasil olabilir ki. ? 110bin heybeye para bana göre. Hic olmazsa kira veriyorken karsiligini alıyorsun da 110binin ne karsiligini aliyosun, bol bol oduyosun geri oderken, bi de odemezsen evini de aliyorlar. Hic akil kari degil bana gore..

Mümkün mertebe peşinatı yüksek tutup vadeyi düşürmeye bakmalı elbette, bizimki 5 yıllık 70 çektik 90 ödücez 20 bin faiz tolere edilebilir bir rakam nispeten, 10 yıllık olunca öyle oluyo

Ya bide 100 000 lik eve Eksper gelip 70 000 diyor. 30 000 i sen ayriyetten ödüyorsun. Sonra o evi allah korusun bir kaç ay ödeyeme ev gitse kira odedim Farzet dersin. Haciz masrafı şusu busu derken birikmiş 30 000 inden de olabiliyorsun. Ama bir gerçek te var kredi olmadan vatandaşın ev sahibi olması imkansız

2014 eylül ayında 0,86 dan çektik biz 115 bin 10 yıl ve 180 bin geri ödeyeceğiz arkadaşlarında dediği gibi peşinatı yüksek tutmak en iyisi bu zamanda 10 yıl vade ile geri ödemesi zorlaşırken eğer ki imkanınız var ise vadeyide kısa tutabilirsiniz şartlar bu durumdayken insan kredisiz ev alamıyor ki bankalarda bunu kullanıyor işte ne yapalım 10 sene sonra bu kadar para biriktirebilsem bile 10 sene sonra evler kimbilir kaç para olur... Allah yardımcımız olsun hepimizin

Temmuz ayinda 160bin cektik konut kredisi. Krediye basvurdugumuzda oran 0.95ti. Kredi onaylanana kadar 1hafta gecti ve 0.96dan aldık krediyi cuma gunuydu. Eger pazartesine onaylansaydi 0.98den olacakti. 160 bin cektik 120 ay oduyecez ve 110bin faiz geldi, siz kac aylık cekeceksiniz
6 yıl canım....

artık az faiz ödemek için elimizdekini peşinatı yüksek tutmamaya çalışacağız.40.000 civanda zorlayacağız...
Allah yardımcımız olsun...

Biz geçen mayıs ayında 0,89 dan 80bin çektik 23bin faiz ödeyeceğiz 60ay vadeli

Vade süresine göre faiz oranı değişiyor biz ocak başı ara ödeme yaptık elimize para geçti 6bin ödeyeceğimiz rakamdan düştü toplu ödeme yaptığımız için hemde taksidimiz düştü

şu da var ama fiyatlar artıyor ev kiraları o kadar artmıyor yani tefe tfeye göre olduğu için gerçek piyasadaki enflasyonu yakalayamıyor. ben 2,5 sane önce taşındığımda çoktu kira bize göre şlimdi daha iyi yani kira ekonomiyle aynı mimval üstnde gitmiyor ev sahibi çıksın da dha yüksekten kireye verelim diye milletin gözünün içine bakıyor

Çok aceleniz yoksa bir kaç ay bekleyin oranlar çok yüksek şu aralar konut finansmanındayım ben

Back