- 23 Mart 2019
- 35
- -22
- 8
- Konu Sahibi gelmisbulundum
-
Evet.
İki kez yoklamışsın zaten.
İlgisi varsa o yazar.
Yoksa zorlama kendini.
Evli olma olasılığına karşı özellkle paylaşımlarına vs dikkat etrim ve alttan alta kimle yaşıyorusun dediğimde ailesiyle olduğunu söyledi, evli değil yani.Sevgilisi vardır
Evlidir
Görüştüğü bir çok kişiden yalnızca birisisinizdir
Peşinde olduğu kişi yeşil ışık yakmıştır
Çoğaltılabilir
İsteyen adam yazıyor,peşinizde koşuyor ve tanımaya çalışıyor.
İlla evlidir demiyorum,binbir türlü sebep olabilir ama "ailesiyle olduğunu söyledi,doğru söylemiştir" tarzı yaklasiminiz icin yazmak istedim.Evli olma olasılığına karşı özellkle paylaşımlarına vs dikkat etrim ve alttan alta kimle yaşıyorusun dediğimde ailesiyle olduğunu söyledi, evli değil yani.
Dediğini çok doğru
Toplam 4 yorum var sizden önce,evli olma ihtimalini yazan tek kişi benim. Orda kesin evlidir minvalinde birşey de yazmadım,yazdıysam da göremiyorum. Dikkatli okumanız da fayda var.Yine gelmiş kesin evlidirciler
Neyse bence atma msj o sana atar zaten yazar ysni biraz sabırlı ol
Adam 36 yaşında çocuk değil ve siz şu an ilişki yaşamıyorsunuz bir sorumluluğu yok rahat bırakırsan üstüne gitmezsen yazar görüşürsünüz dışarda sonrası sana kalmış
Sakin ol şu an .
Espri yaptım yaToplam 4 yorum var sizden önce,evli olma ihtimalini yazan tek kişi benim. Orda kesin evlidir minvalinde birşey de yazmadım,yazdıysam da göremiyorum. Dikkatli okumanız da fayda var.
Umarım öyle olur, hayırlısı olsun. Fikir için teşekkür ederim.Yine gelmiş kesin evlidirciler
Neyse bence atma msj o sana atar zaten yazar ysni biraz sabırlı ol
Adam 36 yaşında çocuk değil ve siz şu an ilişki yaşamıyorsunuz bir sorumluluğu yok rahat bırakırsan üstüne gitmezsen yazar görüşürsünüz dışarda sonrası sana kalmış
Sakin ol şu an .
Haklısınız, sonuçta hiç görülmedik biri yalan söyleyebilir. Şimdi insanlar kırk yıllık evli kocalarının ne yalanlarını görüyorlar, haklısınız.İlla evlidir demiyorum,binbir türlü sebep olabilir ama "ailesiyle olduğunu söyledi,doğru söylemiştir" tarzı yaklasiminiz icin yazmak istedim.
Erkekler bir cok sey söylüyor,her soylediklerine inanmayin derim. Burada ornekler vererek aciklamayacagim ama agziniz acik kalır :)
yani her söylenilen maalesef doğru degil,her paylaşılan,nice paylaşilmayan vsvs
Ben de öyle düşünüp iki kez yazdım zaten.bence su an daha yeni oldugunuz icin bu sekilde sizden beklemis de olabilir. bakalım siz yazacak mısınız acaba diye
Geldim. Kesin evlidir kesinn n. 2 kesinle hem deEspri yaptım ya
Zaten birazdan dolar kesin evliciler üstüne alınma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?