• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşulan erkeğin iletişimi kesmesi?

kimle yaşıyorusun dediğimde ailesiyle olduğunu söyledi, evli değil yani.
Tamam işte aile diyince illa anne baba değildir ki. Ailemle dediği eş çocuklar olabilir. Evli olsa ve ortaya çıksa ee sana dedim ailemle yaşıyorum diye diyebilir bile.

Tamam işte aile diyince illa anne baba değildir ki. Ailemle dediği eş çocuklar olabilir. Evli olsa ve ortaya çıksa ee sana dedim ailemle yaşıyorum diye diyebilir bile.
Ayy bu erkeklerin şerrinden Allah korusun cidden. Umarım evli değildir, bu kadar az da olsa evli bir adamla konuşmuş olduğum için çok üzülürüm

Cok kaptirmayin kendinizi o kdar ahlaksiz adam doluki oyle platformlar kendini harika bri olarak size baglar ya evli cikar cocuklari vardir ya yaslidir ya sapikdir ya akil hastasi valla devir cok kotu dikkatli olun guzrl sozleri cok seviyoruz ama kolay kanmayin bulusmaya falan tek gitmeyin ilk kezde de

Profillere aldanma canım.
İnsan profiline kötü bişey yazmazki.
Ayrıca mesaj atmayı bırak.
Bi erkek bi bayandan hoşandıysa mutlaka ama mutlaka yazar.

eşi de onun ailesi, geçen öyle bir konu vardı. Adam ailemle yaşıyorum demiştim sana demiş meğerse eşi ve çocuklarıyla yaşıyormuş :dondurma:kaptırma kendini. eskiden msn alıyorlardı burda takılmıycam msn versene diyolardı şimdi de uygulamayı silicem whatsapp versene diyorlardır :halay: Ben ciddi bir şey göremedim sizin dışınız da tabi :KK57: Bir de ettiği laflar da çooookkk klişe .Beraber gideriz filan hep söyleniyor bilmiyorsan diye diyorum ...

İyi günler sevgili kk üyeleri. Sizlere danışmam gereken bir şey var, yanıtlayanlara şimdiden teşekkür ederim.

Ben 27 yaşında sosyal medya hesabı vs kullanmayan, haşır neşir olmayan biriyim. Yaklaşık 6 aydır kitaplar üzerine olan bir platforma üyeyim. Bir buçuk ay kadar önce orada biriyle tanıştım. Kendisi öğretim görevlisi. 36 yaşında, bir kitap hakkında ilk benim mesaj atmamla tanıştık. Biraz konuştuktan sonra bir daha yazışmadık. Ta ki bir hafta evvel bana, mesleğimle alakalı özel bir günü kutlamak amaçlı mesaj atana kadar. Sonra iki üç gün üst üste mesajlaştık. Her akşam mesaj attı. Hatta bana çok sevdiği yerlerin fotoğrafını attı, ben çok beğenip neresi olduğunu sorunca söylemem belki bir gün beraber gideriz dedi. Gülüşümün çok güzel olduğunu vs söyledi. Ben de etkilendim haliyle, hergün akıcı ve güzel konuşmamıza rağmen 3 gün konuştuktan sonra mesaj atmayı kesti. Ben de iki akşam üst üste o atmadığı halde mesaj attım. Dün whatsapptan görüşmek istediğini o platformda zorlandığını söyledi, ben de verdim. Biraz mesajlaştıktan sonra uyuma amaçlı konuşmayı bitirdik.

Çok mu aceleciyim bilmem ama bugün hiç mesaj atmadı. Ve ben o atmadan atmayayım diyorum, çünkü son iki mesajı ben attım zaten. Bir de internette tanışılan biri için fazla mı kendimi kaptırdım sizce? Bir de böyle bir erkek normal konuşurken neden mesajı keser? devamlı veda ederken çok hoştu sohbet sağ ol vs diyor, yani sıkıldığını sanmıyorum. Yanılıyor muyum ki? Kafam çok karışık.
Yıl olmuş 2019 neyseee:işsiz:

Back