Konusu bile moralimi bozdu

Neden oyle soylediniz cok merak ettim:KK45::KK45:
Çünkü hayatta tek karşılaşılmaması gereken,bencil,egoist,çokbilmiş, pinti, sadece kendi kararlarına uyulmasını bekleyen hatta beklemeyip onu yaptırmaya çalışan ve daha birsürüüüüüüü olumsuz özelliğe sahip bir burç erkekleri.
Kadınları ise çok çilekeş ama ayaklarının üzerinde eninde sonunda duran azimli insanlar oluyor.Ben erkekleri için bu bilgiyi paylaştım

Çünkü hayatta tek karşılaşılmaması gereken,bencil,egoist,çokbilmiş, pinti, sadece kendi kararlarına uyulmasını bekleyen hatta beklemeyip onu yaptırmaya çalışan ve daha birsürüüüüüüü olumsuz özelliğe sahip bir burç erkekleri.
Kadınları ise çok çilekeş ama ayaklarının üzerinde eninde sonunda duran azimli insanlar oluyor.Ben erkekleri için bu bilgiyi paylaştım

Gercekten de cok dedigim dedik bir burc inanilmaz kiskanc sorgulayan.. ama sanki sevdigine bagli, mantikli, agir biri gibi yaniliyor muyum yoksa :KK48: henuz az bi zaman oturtamadim kafamda bircok soru isareti var

Gercekten de cok dedigim dedik bir burc inanilmaz kiskanc sorgulayan.. ama sanki sevdigine bagli, mantikli, agir biri gibi yaniliyor muyum yoksa :KK48: henuz az bi zaman oturtamadim kafamda bircok soru isareti var
Ben 9 aylık nişanlılıktan sonra çıldırıp ayrıldım.
Hele annesi varsa hayatta asla senin söylediğin hiç birşey olmuyacak kaynanalığın tillahını görürsün yani.
İlk başlarda olması gereken biri gibiler çünkü ağızları çok iyi laf yapar ve ikna kabiliyetleri yüksek.
Şuan bile sinirim hopladı :KK17:
Kimi görsem tek tavsiyem oğlak gördünmü kaç, deneyenlerde hep hak verdi:KK67:

Ben 9 aylık nişanlılıktan sonra çıldırıp ayrıldım.
Hele annesi varsa hayatta asla senin söylediğin hiç birşey olmuyacak kaynanalığın tillahını görürsün yani.
İlk başlarda olması gereken biri gibiler çünkü ağızları çok iyi laf yapar ve ikna kabiliyetleri yüksek.
Şuan bile sinirim hopladı :KK17:
Kimi görsem tek tavsiyem oğlak gördünmü kaç, deneyenlerde hep hak verdi:KK67:

Ayy cok mu anneci oluyorlar ya hic de sevmem bir de benimki tek cocuk yandik demekki :KK43:

Cimrilik anlaminda mi, henuz hesap konusunda bi cimriligini gormedim ama para hayat amaclari sanirim
Evet para onlar için su ve hava kadar önemli.
Çok aşırı kıyafet almazlar en fazla 3 ayakkabı 4 er tanede kıyafetlerinden vardır.dönüp dönüp çekildiğiniz resimlere bakarsanız bunu farkedebilirsiniz.
İlk başlarda bonkör görünüp göz boyamayı severler ama sonra bu kişi o kişimi diye düşünürsünüz.
Benimki tavsiye ötesi vasiyet oldu artık yemek gördünmü koş oğlak gördünmü kaç :KK48:

Evet para onlar için su ve hava kadar önemli.
Çok aşırı kıyafet almazlar en fazla 3 ayakkabı 4 er tanede kıyafetlerinden vardır.dönüp dönüp çekildiğiniz resimlere bakarsanız bunu farkedebilirsiniz.
İlk başlarda bonkör görünüp göz boyamayı severler ama sonra bu kişi o kişimi diye düşünürsünüz.
Benimki tavsiye ötesi vasiyet oldu artık yemek gördünmü koş oğlak gördünmü kaç :KK48:

Yaa cok tesekkur ederim gercekten burclar insani yansityor onu cozmemde yardimci oluyor hic olumlu tarafi yok muydu size hatirlatiyor gibi oldum ama kusura bakmayin :KK3::KK33:

Daha uc ay olmus ve boyle bir konuya girmis amaci kullanmak uzak dur bunu goremeyecek kadar da kör asik olmayin.

Adam niyeti bozmuş yol yapıyor...3 ayda bunların konuşulması saçma.
Ab..z.lıktan ölse konuşmaması gerekir zaten konuşmazlar da normalde.

Yaa cok tesekkur ederim gercekten burclar insani yansityor onu cozmemde yardimci oluyor hic olumlu tarafi yok muydu size hatirlatiyor gibi oldum ama kusura bakmayin :KK3::KK33:
Evet bir konu açmıştım kaynana fobimi yenemiyorum diye onu okumuşsunuzdur orda burcunu belirtmemiştim tepki çeker diye, ama burçlar insan kişiliğini kesinlikle etkiliyor.
Okadar olumsuz yanı vardı ki olumlu bir iki özelliği vardıysada anımsamıyor olabilirim hafızamda kötü bir hatıra olarak kaldılar ailece.
benim gibi burcunuz koçsa asla uğraşmaya değmez oldurulamaz iki insan çünkü

Evet bir konu açmıştım kaynana fobimi yenemiyorum diye onu okumuşsunuzdur orda burcunu belirtmemiştim tepki çeker diye, ama burçlar insan kişiliğini kesinlikle etkiliyor.
Okadar olumsuz yanı vardı ki olumlu bir iki özelliği vardıysada anımsamıyor olabilirim hafızamda kötü bir hatıra olarak kaldılar ailece.
benim gibi burcunuz koçsa asla uğraşmaya değmez oldurulamaz iki insan çünkü

Kurtulmaniza sevindim sizi bu kadr rahatsiz eden iliskiden, hakkinizda hayirlisi olsun daha guzellerini yasarsiniz umarm

Niye bu kadar şaşırmış cinsel ilişki yaşamamana :KK34:
Normal şartlarda Türkiye'deyiz ve tabuları olan bi ülkedeyiz..
Haklısın karşındaki insan sana değer vermiyor
Verseydi bu şekilde sormazdı :KK47:

Cinsellik yasamamana Şaşırmadı şaşırmış gibi yaptı çünkü ileride böyle bir teklifle gelme planı var ve bunu normalleştirmeye calışıyor.. Cevapları çok incelemedim ama sana şu kadarını söyliyim adım kadar eminimki senden faydalanmak istiyor ve kendine bunun yollarını hazırlıyor hiç bir erkek ciddi düşündüğü bir kıza aa kimseyle cinsellik yasamadın mı yoksa diye sormaz yok bide yasasaydın der akıllı kızsın ki tav olmamıssın sakın oyuna gelme hazır üç ay olmuşken yeterince baglanmadan ayrıl yoksa ilerdeki konu şu olur beni kullandı attı ama ben onu hala seviyorım kopamıyırum ne yapmalıyım..gercek bu

Aynen öyle bende bunu whatsapp uzerinden konusulmasina cok sinir oldum. Kendisi cok kiskanctir bu konuyu konusurken inanilmaz rahat bi tavir sergileyip beni sasirtmisti meger benim gecmiste yasadiklarimi ogrenmek icinmis. Mutlu da oldu iliski yasamadigimi ogrenince, tavrinin yanlis oldugunu anladigini soyleyp ozur diledi bakalim hayirlisi :KK14:
Iliski yasamis olsaydin tavri ona hicte yanlis gelmicekti. Sana yol verirdi

Aynen öyle bende bunu whatsapp uzerinden konusulmasina cok sinir oldum. Kendisi cok kiskanctir bu konuyu konusurken inanilmaz rahat bi tavir sergileyip beni sasirtmisti meger benim gecmiste yasadiklarimi ogrenmek icinmis. Mutlu da oldu iliski yasamadigimi ogrenince, tavrinin yanlis oldugunu anladigini soyleyp ozur diledi bakalim hayirlisi :KK14:
Ve sen buna inandın mı? Ah be canım, henüz o kadar temiz ki ruhun bütün iyi niyetinle inanmışsın. Baktı ki silahı geri tepti, dümen kırmış. Eğer ben bazı şeyleri yaşadım böyle bir sorunum yok deseydin ne olacaktı peki, seni terk mi edecekti yoksa keyfine mi bakacaktı? Cevabı hepimiz biliyoruz ne yazık ki, bir müddet keyfine bakacaktı...Adımlarını dikkatli at, yine söylüyorum bundan bir şey olmaz.

Iliski yasamis olsaydin tavri ona hicte yanlis gelmicekti. Sana yol verirdi
Tam tersi Minik, yol vermeyecekti, madem onunla oldun benimle de olacaksın diyecekti delikanlı... Aradan bir müddet zaman geçecekti, kızımızın yaşı kemale erecekti ve evlilik lafını açacaktı, o zaman da beyimiz bu konuyu gündeme getirerek uzaklaşacaktı.

Bundan çok eminim, neden biliyor musun? Niyeti cinsellik olmayan bir erkek böyle pis bir oyuna girip karşısındaki kızı rencide etmez. Ediyorsa amaç soru sormak değil talep etmektir.

Gercekten ne ilginc bu oglak erkegi cok ustume dusuyor ilgili falan ama bu konularda da rahat, gece konustuk agzimi aramak icin kendisi o sekilde rahat konusmus falan filan baya gerdi ama beni..
Oglakla ilgili onemli deneyimleriniz varsa ogrenmek isterim tesekkurler :KK16:
P.M attım :)

X