Bu cocugu eskiden beri tanıyorum, uzun bir ilişkisi vardı. 2019 gibi ayrıldılar, sonra ayrıl-barış devam ettiler. Yaşadığımız şehir küçük ortak insanlar falan illa duyuyordum. ortak arkadaş cok fazla. 1-2 senedir tahminen baya ayrılardı. Kızın ablası ile de cok yakındı cocuk, onla bile takibi bırakmışlar. Yine cok yakın ortak erkek arkadaş vardı bununla da kız takibi bırakmış. Neyse, uzun ilişki sonrası böyle bir dönem yani.
Ben de cocukla arada konuşuyordum falan. Bugun bi denk geldi, cocugun etiketlenenlerde kızın koyduğu fotolar gelmiş, ve cocugun yorumları gelmiş. Kız engeli açmış kısaca. Bunu cocuga soracak bir yakınlığım yok henuz, ama sizce neden olabilir? Henüz takipleşme yok. Kızın doğum günü de ocak sonuydu, onun üzerine de denk geldi. Konuşmayı kesmeli miyim? Cocuga bağlanıp eski sevglisine dönmesini istemem doğal olarak.
Ben de cocukla arada konuşuyordum falan. Bugun bi denk geldi, cocugun etiketlenenlerde kızın koyduğu fotolar gelmiş, ve cocugun yorumları gelmiş. Kız engeli açmış kısaca. Bunu cocuga soracak bir yakınlığım yok henuz, ama sizce neden olabilir? Henüz takipleşme yok. Kızın doğum günü de ocak sonuydu, onun üzerine de denk geldi. Konuşmayı kesmeli miyim? Cocuga bağlanıp eski sevglisine dönmesini istemem doğal olarak.