• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmak için kirk takla atip sonra kendini geri çeken adam. Ne yapmalıyım?

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.581
2.439
448
Merhaba kızlar,

Çok uzun süreli bir durum degil ama kendisinden hoşlanıyorum sizden de fikir almak istedim.

Yaklasik 2 ay önce arkadaşimin esinin tanidigi bir kuaföre gittik . İsmine Burak diyelim. Burak dukkanin sahibi oluyor. Saclarimi boyattim.Sosyal medyada sadece yaptığı isleri paylasma amaciyla kullandığı profil var takiplestik vs. Buraya kadar her şey normaldi.

Aradan 1 ay gibi bir sure geçti randevu alip dip boyasi icin gittim. Burağin hareketleri daha farklıydı cok ilgilendi falan ama tabi ben bunu mesleğine bagladim aklima baska bir sey gelmedi.

Zamanla basladi msjlar , bahaneyle gorusmek istemeler. Bende yüzyüze arkadaş olarak görüştüm bir kez. Bu arada belirteyim oyle her onune gelene sarkan bir tip değil. Arkadasimin arkadasi oldugu icin az cok biliyorum.
Gorusme gayet sıradan gecti. Cokta bayilmadim acikcasi ama guzel vakit gecirdik bu bulusmadan 3 gun sonra benden hoslandigini ama aramizda bir sey olup olmayacagini bilmediğini, bir iliskiye vakit ayirabilecek miyim korkusu oldugunu ( dukkani yeni acti isler biraz karisikmis ) ama bende istersem beni tanimak istedigini soyledi. Ben de şans verdim . Her sey cok yeni zamana birakalim dedim. Yaklasik 1 aydir surekli konusuyoruz cok ilgili yogun olmasina ragmen hep arayip sorar vs.

Taaa ki son 1 haftaya kadar. Çocuk birden dönüş yapti. 3 gun sebepsiz hic yazmadi. İsi iile ilgili sosyal medyada aktifti. Benim paylastigim her duruma bakti gordu normalde hep bir seyler bulur söylerdi bakiyorum tik yok. İzin gunu oldu tum gun msj , arama hic bisey yok. Bende kendisini soayal medya ve telefonum dan numarasini sildim. Profil fotomun kalktigini görünce msj attı. Bende boyle dengesizliklere gelemeyecegimi, konusmak istemedigini dusundugum icin sildigimi soyledim . Belki hemen silmek hata olabilir. Ergence davrandim kabul :) neyse iste ben biraz 3 gun yoksun diyince . Biz sevgili miyiz zamansiz ? Yazmis. Yani demek istiyor ki sen ne hakla hesap soruyorsun. Bende bunun sevgililikle ilgisi olmadigini , her gun gun boyunca konusacak kadar samimi oldugum insana bunu yapmayacagimi soyledim
. Bu kadar takilacagini bilsem aciklardim seni onemsemesem tutupta niye sildin beni diye sormazdim dedi.
Ben de artık bana bir sey sormasina gerek olmadigini, benim gozumde buyuttugumu, onun hicbseyi olmadığimi( biz sevgili miyiz diye sorduğu icin) bunu farkettigimi söyledim . Peki iyi geceler dedi yaa saka gibi:)

Beni umursamaz tavirlar ceker hep. Ondan midir nedir deli gibi konuşmak istiyorum. Bahaneyle yazdim bi kac defa ama pek orali olmuyor.

Bundan sonrasi için ne yapmaliyim. Caba gostermeli miyim yoksa pesini birakmali miyim?

Not: gorustugumuz zaman eski kiz arkadasindan bahsetti 4 yillik bir iliskiymis ve kiz aldattigi icin ayrilmislar . Ayrilali 9 ay olmus. Kiz hala yazip barışmak istiyormus. Sizce o kizi hala seviyor o yazdikca benden uzaklasiyor mu?

Simdiden degerli fikirleriniz için teşekkürler:)

Hemen silmen yanlış olmuş,biz sevgilimiyiz demeside tuhaf
Evet silmem cok çocukcaydi ama ugrasmak istemedim . Takinti olmasin istedim ( surekli son gorulmesine bakiyodum) .

Ama cevabi cok umursamaz oldu değil mi ?

Kendi çapında peşinden koşturmak istemiş, sinir oluyorum böyle tiplere ,
önce bir ilgi ,bir ilgi sonra birden buzzz gibi davranıyorlar hiçbirşey olmamış gibi :işsiz:
Acaba gerçekten pesinden kosmami mi isstiyor cunku cok asiri ilgiliydi bir anda degisti. Ne yapmalıyım sizce. Yazmamali miyim?

Evet silmem cok çocukcaydi ama ugrasmak istemedim . Takinti olmasin istedim ( surekli son gorulmesine bakiyodum) .

Ama cevabi cok umursamaz oldu değil mi ?
Duygularından emin değilgaliba ve senden daha fazla ilgi mi bekliyor sevgilimiyiz derken acaba senin evet sevgiliyiz demenimi bekledi

Duygularından emin değilgaliba ve senden daha fazla ilgi mi bekliyor sevgilimiyiz derken acaba senin evet sevgiliyiz demenimi bekledi
Bence de emin degil. Hala eski sevgilisini dusunuyor bile olabilir. Kiz ara ara hala yaziyomus belki de yine yazdi ve kafasi karıştı.
Sevgili miyiz diye sorduğun da hani neyin hsabi bu . Sonuçta sevgili degiliz her gun konusmak zorunda degilizdi soylemek istediği. Buna eminim cunku hayir ne alakasi var dediğimde ee niye 3 gundur yazmiyosun diyosun o zaman dedi.

Ama içinde kalmasın bir sor sen niye sevgili miyiz diye sordun? De.Amacın ne senin benim dalga gecmeye belirsizliğe tahammülüm yok.birsey ya vardır ya yoktur.Yazabilirsin. Son golünü atmis olursun.

Sadece hoslaniyormussunuz, sevgi ask falan yok bence takintiya cevirmeyin hic isi, bir daha arayip sormayin. Silmeniz asiri cocukca, ama onun 3 gun sirra kaden basmasi da hayra alamet degil. Baska biriyle konusup gorustugunu dusunuyorum bu 3 gun icersinde.

Bence gorusmeme karariniz yerinde olmus. Ama sildikten sonra ara sira yazmaniz bence hos degil. Kaprisli, takintili biri gibi gorunuyorsunuz. O cok istiyorsa pesinizden simdi kendisi gelir. Kararli ve gururlu gorunmek bence sizin icin cok daha iyi olur. Daha cok yazip edip, yuzyuze gelmeye cekineceginiz durumlara sokmayin kendinizi derim

hoşlanıyorum demiş. Hoşlanan iki insan her gün görülrşen insanlar ne olur sevgili olur tabi. Sonradan ya soğumuş vazgeçmiş, yada siz adını ilişkinin adını koymak konusunda çok geri durduysanız bu şekilde tepki vermiş de olabilir. Aramayın mesaj atmayın kendisinden adım bekleyin bence.

Yazma bence daha önce yazmışsın dönüş yapmamış :KK66: İsterse kendi seni arar bulur yada mesaj falan atar
Tabi ki en son sorun çözüldü gibiydi. Bugun sabahta bir bahaneyle yazdim . Cevap yazdi ama hani mecburiyetten gibi. Bende yazmamayi düşünüyorum.
Ya durup dururken girdi hayatima simdi de bi havalarda.

hoşlanıyorum demiş. Hoşlanan iki insan her gün görülrşen insanlar ne olur sevgili olur tabi. Sonradan ya soğumuş vazgeçmiş, yada siz adını ilişkinin adını koymak konusunda çok geri durduysanız bu şekilde tepki vermiş de olabilir. Aramayın mesaj atmayın kendisinden adım bekleyin bence.
Yani o hoslandigini soylediginde bir iliskiye zaman ayirabilir miyim bilmiyorum dedigi icin. Bende adini koyalim gibisinden israrci bi tip gibi gorunmek istemedim.

Sadece hoslaniyormussunuz, sevgi ask falan yok bence takintiya cevirmeyin hic isi, bir daha arayip sormayin. Silmeniz asiri cocukca, ama onun 3 gun sirra kaden basmasi da hayra alamet degil. Baska biriyle konusup gorustugunu dusunuyorum bu 3 gun icersinde.

Bence gorusmeme karariniz yerinde olmus. Ama sildikten sonra ara sira yazmaniz bence hos degil. Kaprisli, takintili biri gibi gorunuyorsunuz. O cok istiyorsa pesinizden simdi kendisi gelir. Kararli ve gururlu gorunmek bence sizin icin cok daha iyi olur. Daha cok yazip edip, yuzyuze gelmeye cekineceginiz durumlara sokmayin kendinizi derim
Haklisiniz . Sildikten sonra kafama takilmadi hic yyazmak falanda yoktu. Kendisi yazip durumu duzeltmek isteyince böyle duzelir gibi olduk ama yine de yazmamaliydim dogru. Dediginiz gibi bu 3 gun icinde baskasiyla gorusmuste olabilir . Bu sebeple benden sogumustur.

Öfkeyle yazmadim.geri dönmuş demedin mi onu aldatan kisiye.yazma tabi ki olaya bakiş açım sana sert geldiyse.
Yok hayir yanlis anlasilma oldu. Buluştuğumuz gun eeski kiz arkadasindan bahsetmişti ara ara yaziyormus hala kendisine. Acaba o mu yazdi yine diye dusundum.

Back
X