Konuşmadığınız kv sizden bişey talep ederse

Ödemek içimden gelmiyor aslında ama ev alırken falan yardım ettiler az çok birde anlamadığım oğluyla konuşuyor ama konuşmadığı insandan istiyor
Yardım ettiyse oğluna yardım etti..bunu demokles kılıcı gibi başınızda tutuyor bilerek size taksit ödüyor eşine sen öder misin de kibarca
çünkü gövde gösterisi bu ..devamı gelir

Yine de seni kızdırmak istese eşine söylerdi yaa iyiymiş yine eşin aracılığı ile sana iletiyor yatır geç geldiği zaman sende eşin aracılığı ile makbuzu iletirsin.

Yatiririm ama yatirdigim ucrete sen gelip odeyene kadar faiz işler haberin olsun
Yatirmak icin subeye gitme masrafini soylemiyorum bile de

Ne alaka ya. Oglundan istemek varken sen ne alaka? Duymamış gibi davranirdim sahsen. Para sizin icin sorun degilse kocan halletsin, muhatap bile olma

Bence sizin sözünüzün geçtiğini bildiği için sizden istiyor. Vereceğine inanıyorsanız ödeyin. Konuşmadığı birinden istiyorsa zor durumda olabilir gerçekten. Yine eşimin annesi ben öderdim

Bence sizin sözünüzün geçtiğini bildiği için sizden istiyor. Vereceğine inanıyorsanız ödeyin. Konuşmadığı birinden istiyorsa zor durumda olabilir gerçekten. Yine eşimin annesi ben öderdim
Ama normalde kim tutar gelip sormaz kızım ne oldu neden böyle böyle diye kızları ve büyük oğlu için ölür bize normalde konuşmayıpya böyle bir şey araması zoruma gidiyor açıkçası

Ama normalde kim tutar gelip sormaz kızım ne oldu neden böyle böyle diye kızları ve büyük oğlu için ölür bize normalde konuşmayıpya böyle bir şey araması zoruma gidiyor açıkçası
Haklısınız. Böyle bakımca olaya siz çok haklısınız. Eşim hayatımda olduğu sürece onlar da hayatımda olacak diye bakıyorum ben olaya. Ne kadar konuşmasamda, küssemde, hayatımdalar. Eşimin hayatındalar. Çocuk olsa görmek istiyecekler, birsürü şey. O yüzden sınırlarımı çizerek çözüyorum ben açıkcası. Ben ve kayınvalidemin ilişikisine eşim karışamaz. Anneme neden bunu söyledin diyemez. Sizinki çok farklı, o kayınvalideyle ömür nasıl geçer. Allah kolaylık versin

İşte beni direkt arayıp rica etse zor durumda der anlarım kızı eğer gelini işe muhattap onlar varını yoğunu yer kayınpederim hayrına yatıracaktım ama içimden hiç gelmed parasında değilim ama davranışı çok yanlış itici soğudum iyice

Güya kendince eşinle aranda tartışma yaratmaya çalışıyor.
Bende öyle düşünüyorum . Sen sinirleneceksin eşin de diyecek kadıncağız bişey istedi niye bu kadar büyütüyorsun sen sorunlu olacaksın . Eşine sen ya da ben fark etmez sen öde işte de geç

Bende öyle düşünüyorum . Sen sinirleneceksin eşin de diyecek kadıncağız bişey istedi niye bu kadar büyütüyorsun sen sorunlu olacaksın . Eşine sen ya da ben fark etmez sen öde işte de geç
Zaten böyle yapması başlı başına saçmalık hem yalandan bana yakınmış gibi davranıyor eşimin aklına karpuz kabuğu sokuyor hemde yararlanmaya çalışıyor bu durumdan o yüzden bugün annesi ararsa kart borcumuza yatırdık şuan elimizde yok diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…