Eşim için ödesem mi diye düşünüyorum bilmiyorum kafam karışıkBi kere istegini yerine getirir öderseniz devamı gelir, yani yeniden muhattap olmaya başlarsınız.. Eğer mesafeyi korumak istiyorsanız ödemeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim için ödesem mi diye düşünüyorum bilmiyorum kafam karışıkBi kere istegini yerine getirir öderseniz devamı gelir, yani yeniden muhattap olmaya başlarsınız.. Eğer mesafeyi korumak istiyorsanız ödemeyin
Gelince vericem demiş parayı ama bilmiyorumBi kere istegini yerine getirir öderseniz devamı gelir, yani yeniden muhattap olmaya başlarsınız.. Eğer mesafeyi korumak istiyorsanız ödemeyin
Ben bu konularda eş kişisine yüz vermeyi doğru bulmuyorum, büyük ihtimalle bi sonraki adım astarını isteyip eve davet edelim, görüşsen ne olacak ki olacak..Eşim için ödesem mi diye düşünüyorum bilmiyorum kafam karışık
Eğer ödemezsem ay sonu kira alıyoruz o binada dairemiz var ordan ödensin diyecekBen bu konularda eş kişisine yüz vermeyi doğru bulmuyorum, büyük ihtimalle bi sonraki adım astarını isteyip eve davet edelim, görüşsen ne olacak ki olacak..
Benim yanımda aradı direkt benim adımı verdi yani çünkü eşimde ben öde dersem ödeyecek biliyor kendisinde o yüzden bana söylüyor ki siyasetçilik yapıyor kendinceBenim takıldığım şu eşinin sna demesi belkide kuslugunuz eşinizin işine geliyor.
Fareniz mi var?Eşimi arayıp bana söylemesi eşime ödetmem diye büyük ihtimal bizim faremiz var o binada kiramızı yeni yeni alıyoruz
Anladım, tamam sen öde diyin eşinizeBenim yanımda aradı direkt benim adımı verdi yani çünkü eşimde ben öde dersem ödeyecek biliyor kendisinde o yüzden bana söylüyor ki siyasetçilik yapıyor kendince
DairemizFareniz mi var?
Bende anlamıyorum yanına gitmedim etmedim diğer gelininin durumu iyi değil birde eşimden değilde bende istemesi hiç anlam veremiyorum kendide zamanında bize yardım etti ev alırken falan geri çevirmekte istemiyorum ama bilmiyorumneden sen? bir de emirvaki işene baksın ya normalde madem ayrımcılık yapıyor gitsin o gelini ödesin canım sakın sakın. iyilerin tepesine çıkıyorlar
Öncelikle eşiniz bunu size söylese bile, gidip kendi ödemeli ve dönüşünde de sizin de takibinizle geri almalı. Aile apartmanında oturan eltinin herşeyden haberi vardır, herşeye de karışabilir ama işin içine para girince uzaklaşır, yok olur. Bu genelde böyledir.Günaydın arkadaşlar
Kv ile hiç yıldızım barışmadı baştan beri ona anne bile diyemedim hiç bana samimi yakın gelmedi .Yüzü çok asık bir insan kv eltim ile aile apt. Oturuyor altlı üstlü biz farklı bir yerde oturuyoruz.7 senelik evliliğim boyunca çok tartıştık ben çok ayrımcı bir insan olduğunu düşünüyorum kaynımlara farklı bize çok farklı davranıyor .Neyse inişli çıkışlı tamamen mesafe koydum ve artım gitmiyorum bile evine şuan memleketteki evinde kendisi dün eşimi aradı bi taksitin var Sare yatırsın ben ona gelince vericem dedi eşimden değil konuşmadığı insandan talep ediyor eşim de bana sordu sen ne diyorsan o dedi ben dedim çok sinirliydim benimle muhatap olmuyor bende onunla niye benden istiyor dedim sonra ödeyeceğim taksit 2000 tl sizce ödeyeyim mi kızlar …
Günaydın arkadaşlar
Kv ile hiç yıldızım barışmadı baştan beri ona anne bile diyemedim hiç bana samimi yakın gelmedi .Yüzü çok asık bir insan kv eltim ile aile apt. Oturuyor altlı üstlü biz farklı bir yerde oturuyoruz.7 senelik evliliğim boyunca çok tartıştık ben çok ayrımcı bir insan olduğunu düşünüyorum kaynımlara farklı bize çok farklı davranıyor .Neyse inişli çıkışlı tamamen mesafe koydum ve artım gitmiyorum bile evine şuan memleketteki evinde kendisi dün eşimi aradı bi taksitin var Sare yatırsın ben ona gelince vericem dedi eşimden değil konuşmadığı insandan talep ediyor eşim de bana sordu sen ne diyorsan o dedi ben dedim çok sinirliydim benimle muhatap olmuyor bende onunla niye benden istiyor dedim sonra ödeyeceğim taksit 2000 tl sizce ödeyeyim mi kızlar …
İşte onun şuan durumu pek iyi değil işin garip tarafı eşime direkt söylesin oğlum sen öde veririm diye benim adım neden geçiyor anlamıyorumÖncelikle eşiniz bunu size söylese bile, gidip kendi ödemeli ve dönüşünde de sizin de takibinizle geri almalı. Aile apartmanında oturan eltinin herşeyden haberi vardır, herşeye de karışabilir ama işin içine para girince uzaklaşır, yok olur. Bu genelde böyledir.
Kv cok fenaBenim yanımda aradı direkt benim adımı verdi yani çünkü eşimde ben öde dersem ödeyecek biliyor kendisinde o yüzden bana söylüyor ki siyasetçilik yapıyor kendince
Ödemek içimden gelmiyor aslında ama ev alırken falan yardım ettiler az çok birde anlamadığım oğluyla konuşuyor ama konuşmadığı insandan istiyorGeri vereceğine eminsen öde. Ama genelde bir kere taviz verince devamı geliyor.