- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.447
- 698
Biz de bıhhtııhhh...Kızlar az önce evli kaynım için karakoldan aradılar. Ona ulaşamamışlar eşimi aradılar bizi arasın diye eşimde ben onun ile görüşmüyorum dedi kaynımın yaptığı haksızlıktan dolayı konuşmuyorlar neyse bana biri ulaşsın demiş polis bende eşim gececi uykulu olduğu için kv yi aradım böyle böyle diye biz başka yerde oturuyoruz onlar aile apartmanında altlı üstlü oturuyor bu arada müthiş ayrımcı kv bize bir ise ona on yapar kaynımlara ama ona kalsa herşey aynı neyse aradım söyledim eltim ilede tam konuşmuyoruz yeni barıştık gibi bu arada kaynanamı aradım oda polisi aramış sonra beni aradı öyle bişey yokmuş abin aramış dedi eee dedim biz yalan mı söylüyoruz dedim baya sinirimi aldım niye bağırır gibi konuşuyorsun dedim oda yok yavrum falan dedi bende zaten millet keyfinde mutluluğunda bize gelince bişey bağırasımn geliyor herhalde dedim eltimde oradaydı sanırım sesini duydum bilmiyordum olduğunu.. sesim hopörler de ise duydu.. eşim aradı sonra anne ne diyorsun aradı böyle böyle dedi dedi falan yani sanki biz Bi yerlerden uydurduk gibi öyle bişey yokmuş demesi sinir etki yanlış tepkimi verdim sizce