- 12 Ocak 2021
- 4.465
- 18.188
- 158
- 30
Ozaman ödeyip arayacaksınız resmi konuşup bana yazsaydınız ben size yatırıp yatıramayacağımı söylerdim deyip bugün için bir bahame uydurun örnek veriyorum arkadaşım gelcek geeldikten sonra geç olmazsa bakarım yatırıp yatıramayacağıma deyinşöyle düşünüyorum canım tamam diğer oğluna çok düşküm ama bizede az çok yardım etti şimdibirde eşimden değil direkt adımı verdi büyüklük bende kalsın ödeyim desem şöyle düşünürüm dünden razı gibi kayınpederim çok iyi insan o yüzen ödemekte isterim ama kafam karışık bilmiyorum
İşte bu sefer ödemeyince öyle olsun o zaman bu ay diyecek huyunu biliyorum eşimin hakkı amaEvi eşiniz yaptırdıysa vermemek en doğal hakkınız ona hayır diyebiliyor olmalısınız. Ama yok aileden kalan mirassa zaten kirayı onlar size destek olarak veriyor demektir
Dimi aynenBen şahsen ödemem.
Oğlu ve kızı var bana düşmez derim.
İşte bu sefer ödemeyince öyle olsun o zaman bu ay diyecek huyunu biliyorum eşimin hakkı ama
Eşim sabah aradı hangi mağaza Sare ödeyecek dedi ama hiç içimden gelmiyor ufffOzaman ödeyip arayacaksınız resmi konuşup bana yazsaydınız ben size yatırıp yatıramayacağımı söylerdim deyip bugün için bir bahame uydurun örnek veriyorum arkadaşım gelcek geeldikten sonra geç olmazsa bakarım yatırıp yatıramayacağıma deyin
Siiz ödemeye mi karar verdinizEşim sabah aradı hangi mağaza Sare ödeyecek dedi ama hiç içimden gelmiyor ufff
Bi anda öyle dedim eşime boş bulundum sabah ama ödemedim hala yani içimden gelmiyorSiiz ödemeye mi karar verdiniz
Bi anda öyle dedim eşime boş bulundum sabah ama ödemedim hala yani içimden gelmiyor
Eşim zorlamadı beni kesinlikle ama dedim sabah bir daha kesinlikle dedim eşimde sana bırakıyorum dedi Bizimde borçlarımız var bir daha müsade etmem zaten dedi annesini arayıp hiç konuşmak istemiyorum açıkçası Allah için ve eşim için bir kerelik ödeyeceğim sadece ve konuşmicamDediyseniz bence geri dönmeyin. Eşinizle de sorun yaşarsınız durup dururken ne gerek var. Bu seferlik yapın ama mesaj atın konuşmak istemiyorsanız. Bu seferlik geri çevirmedim ama bundan sonrasında beni rahatsız etmeyin gibi veya bir sonrakinde benden isteyin gibi neyse hissiniz.
Ben geldi hoş gelişine gitmedim kayınpederim çok istiyor gelmemi gitmemi ama ben kaymamın samimiyetime güvenmiyorum gitmedim konuşmadım ama bana pası attı oğlundan istemek yerine evde evet hesap kitap işini ben yapıyorum ve biliyor eşime söylese yaptırtmam yaniNiye oglu değil de sizin odemenizi istiyor?
Misal benim kv ile aram ayni sizin gibi, eve geldikce merhaba merhaba, ama para konularini hep bana soyler, cunku evin ekonomisini ben ceviriyorum. Sizinde mi boyle? Yani neden konusmadiginizi anladim ama taksit niye size yatirtiliyor orasini cozemedim.
Bence öde her ne kadar araniz bozuk olsa da akrabalik baginiz var ve esinin annesi. 2 binlirayi bir insan her yerden bulur ama seninle belki tekrar bir munasebet kurmak istiyor. Yada hicbirsey yoksa bile esin icin yap benim ailem ne kadar kotu olsa da ben esimin boyle bir durumda hayir demesini istemezdim.Günaydın arkadaşlar
Kv ile hiç yıldızım barışmadı baştan beri ona anne bile diyemedim hiç bana samimi yakın gelmedi .Yüzü çok asık bir insan kv eltim ile aile apt. Oturuyor altlı üstlü biz farklı bir yerde oturuyoruz.7 senelik evliliğim boyunca çok tartıştık ben çok ayrımcı bir insan olduğunu düşünüyorum kaynımlara farklı bize çok farklı davranıyor .Neyse inişli çıkışlı tamamen mesafe koydum ve artım gitmiyorum bile evine şuan memleketteki evinde kendisi dün eşimi aradı bi taksitin var Sare yatırsın ben ona gelince vericem dedi eşimden değil konuşmadığı insandan talep ediyor eşim de bana sordu sen ne diyorsan o dedi ben dedim çok sinirliydim benimle muhatap olmuyor bende onunla niye benden istiyor dedim sonra ödeyeceğim taksit 2000 tl sizce ödeyeyim mi kızlar …
Anladim, yani para ev butcenizden cikiyor sizin kisisel butcenizden degil. Yani sizden para istememis, ortak butcenizden istemis, mesele bu paranin yatirilacagi yer mahalle arasi bir yer mi? Yani esiniz isteyken gidemeyecegi ama sizin gidebileceğiniz bir yer mi?Ben geldi hoş gelişine gitmedim kayınpederim çok istiyor gelmemi gitmemi ama ben kaymamın samimiyetime güvenmiyorum gitmedim konuşmadım ama bana pası attı oğlundan istemek yerine evde evet hesap kitap işini ben yapıyorum ve biliyor eşime söylese yaptırtmam yani
İşte benim eşimde aileme her türlü destek vermek ister düşünmeden bende böyle birşey yaparsam ilerde lafı olur diye bende kalsın ödeyeyim diyorumBence öde her ne kadar araniz bozuk olsa da akrabalik baginiz var ve esinin annesi. 2 binlirayi bir insan her yerden bulur ama seninle belki tekrar bir munasebet kurmak istiyor. Yada hicbirsey yoksa bile esin icin yap benim ailem ne kadar kotu olsa da ben esimin boyle bir durumda hayir demesini istemezdim.
Yani yatırdığına pişman olur muyum şimd yatırmasamda eşim üzülür mü kafam karışık canımAnladim, yani para ev butcenizden cikiyor sizin kisisel butcenizden degil. Yani sizden para istememis, ortak butcenizden istemis, mesele bu paranin yatirilacagi yer mahalle arasi bir yer mi? Yani esiniz isteyken gidemeyecegi ama sizin gidebileceğiniz bir yer mi?
Mesele para mi, yatirma islemi icin harcayacaginiz efor mu? Nereyi sorun ettiginizi tam anlatin lutfen.
Sorunuzun cevabını biliyorsunuz madem niye soruyorsunuz.Ben geldi hoş gelişine gitmedim kayınpederim çok istiyor gelmemi gitmemi ama ben kaymamın samimiyetime güvenmiyorum gitmedim konuşmadım ama bana pası attı oğlundan istemek yerine evde evet hesap kitap işini ben yapıyorum ve biliyor eşime söylese yaptırtmam yani
Bence 2 bin tl icin eşle kotu olmaya degmez, yatir gitsin odemezse de odemesin, bosver.Yani yatırdığına pişman olur muyum şimd yatırmasamda eşim üzülür mü kafam karışık canım
Eşime verdirmeyeceğim biliyor çünkü konuşmuyoruz ve benimle muhattap değil neden ben anlamıyorumNiye senden istiyor sen Sabancı mısın .. eltiden istesin. Eşin de ayrıca acaip hayır diyip geçsin niye gelip sana söylüyor
Öyle yapıcam bir seferlik sadeceBence 2 bin tl icin eşle kotu olmaya degmez, yatir gitsin odemezse de odemesin, bosver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?