Konuşmadığınız kv sizden bişey talep ederse

Ozaman ödeyip arayacaksınız resmi konuşup bana yazsaydınız ben size yatırıp yatıramayacağımı söylerdim deyip bugün için bir bahame uydurun örnek veriyorum arkadaşım gelcek geeldikten sonra geç olmazsa bakarım yatırıp yatıramayacağıma deyin

Eşim sabah aradı hangi mağaza Sare ödeyecek dedi ama hiç içimden gelmiyor ufff

Bi anda öyle dedim eşime boş bulundum sabah ama ödemedim hala yani içimden gelmiyor

Dediyseniz bence geri dönmeyin. Eşinizle de sorun yaşarsınız durup dururken ne gerek var. Bu seferlik yapın ama mesaj atın konuşmak istemiyorsanız. Bu seferlik geri çevirmedim ama bundan sonrasında beni rahatsız etmeyin gibi veya bir sonrakinde benden isteyin gibi neyse hissiniz.

Eşim zorlamadı beni kesinlikle ama dedim sabah bir daha kesinlikle dedim eşimde sana bırakıyorum dedi Bizimde borçlarımız var bir daha müsade etmem zaten dedi annesini arayıp hiç konuşmak istemiyorum açıkçası Allah için ve eşim için bir kerelik ödeyeceğim sadece ve konuşmicam

Niye oglu değil de sizin odemenizi istiyor?

Misal benim kv ile aram ayni sizin gibi, eve geldikce merhaba merhaba, ama para konularini hep bana soyler, cunku evin ekonomisini ben ceviriyorum. Sizinde mi boyle? Yani neden konusmadiginizi anladim ama taksit niye size yatirtiliyor orasini cozemedim.

Ben geldi hoş gelişine gitmedim kayınpederim çok istiyor gelmemi gitmemi ama ben kaymamın samimiyetime güvenmiyorum gitmedim konuşmadım ama bana pası attı oğlundan istemek yerine evde evet hesap kitap işini ben yapıyorum ve biliyor eşime söylese yaptırtmam yani

Bence öde her ne kadar araniz bozuk olsa da akrabalik baginiz var ve esinin annesi. 2 binlirayi bir insan her yerden bulur ama seninle belki tekrar bir munasebet kurmak istiyor. Yada hicbirsey yoksa bile esin icin yap benim ailem ne kadar kotu olsa da ben esimin boyle bir durumda hayir demesini istemezdim.

Anladim, yani para ev butcenizden cikiyor sizin kisisel butcenizden degil. Yani sizden para istememis, ortak butcenizden istemis, mesele bu paranin yatirilacagi yer mahalle arasi bir yer mi? Yani esiniz isteyken gidemeyecegi ama sizin gidebileceğiniz bir yer mi?

Mesele para mi, yatirma islemi icin harcayacaginiz efor mu? Nereyi sorun ettiginizi tam anlatin lutfen.

İşte benim eşimde aileme her türlü destek vermek ister düşünmeden bende böyle birşey yaparsam ilerde lafı olur diye bende kalsın ödeyeyim diyorum

Yani yatırdığına pişman olur muyum şimd yatırmasamda eşim üzülür mü kafam karışık canım

Sorunuzun cevabını biliyorsunuz madem niye soruyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…