Konuşmadığınız kv sizden bişey talep ederse

Ödemek içimden gelmiyor aslında ama ev alırken falan yardım ettiler az çok birde anlamadığım oğluyla konuşuyor ama konuşmadığı insandan istiyor
Kulağınla duydun mu senden istediğini? Belki eşin ödemek istiyor ama sen izin vermezsin diye senden istemiş gibi yansıttı. Bu erkeklerden her şey beklenir

Niye bu kadar düşünüyorsunuz ki kv ile bir daha net şekilde konuşmak istemiyorsanız 1i
Kocam üzülsün istemiyorum ama tekrar cok yüz vermekte istemiyorum diyorsanız 2yi
İyilik bende kalsın derseniz 3ü tuşlayın

1 yapmayın
2 yapın ama kendisini arayıp beni neden aramadınız kocamla haber gönderiyorsunuz beni ararsınız ben size yapıp yapamayacağımı söylerim deyin açmazsın derse mesaj atabilirsin deyin
3 gidin yapın ama kocanız ben yatırdım desin

şöyle düşünüyorum canım tamam diğer oğluna çok düşküm ama bizede az çok yardım etti şimdibirde eşimden değil direkt adımı verdi büyüklük bende kalsın ödeyim desem şöyle düşünürüm dünden razı gibi kayınpederim çok iyi insan o yüzen ödemekte isterim ama kafam karışık bilmiyorum

Eşim ben yatırdım derse şöyle bu sefer sürekli olarak eşimi rahatsız ederler bir borç meselesinde biliyorlar eşime ödetmeyeceğimi eşime paslarsam bak ödüyor izin veriyor gibi olacak ödememde kesinlikle muhattap olmam zaten geldiği gün paramı alıcam

Eğer ödemezsem ay sonu kira alıyoruz o binada dairemiz var ordan ödensin diyecek

Evi eşiniz yaptırdıysa vermemek en doğal hakkınız ona hayır diyebiliyor olmalısınız. Ama yok aileden kalan mirassa zaten kirayı onlar size destek olarak veriyor demektir

Şimdi siz bu adıma karşılık verirseniz, açık kapıdan içeri sızmaya çalışacak bir tip mi kv?
Bizi arayıp para istemez öyle şuan burda yok eğer oğlu iş batırdı gelininde yok büyük ihtimal eşimden de direkt istemiyor çünkü izin vermem biliyor bana pas atıyor ki hani bak direkt senden istiyorum gibi işini biliyor yani

Ödemeyin eşiniz ödesin sizden bisey isteyecekse sizi aramalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…