Bencede öyle işini biliyor ben eşim için ödesem mi bilmiyorumKv cok fena
Direkt benim adımı veriyor oğluyla konuşuyor amaç ne anlamadımHayır ödemem.
Eşiniz çocuk değil kendi ödeyebilir.
Kulağınla duydun mu senden istediğini? Belki eşin ödemek istiyor ama sen izin vermezsin diye senden istemiş gibi yansıttı. Bu erkeklerden her şey beklenirÖdemek içimden gelmiyor aslında ama ev alırken falan yardım ettiler az çok birde anlamadığım oğluyla konuşuyor ama konuşmadığı insandan istiyor
Yok yanındaydım adım geçti şuan yanımda söylerim gibiKulağınla duydun mu senden istediğini? Belki eşin ödemek istiyor ama sen izin vermezsin diye senden istemiş gibi yansıttı. Bu erkeklerden her şey beklenir
Direkt benim adımı veriyor oğluyla konuşuyor amaç ne anlamadım
Bence sizde ortaya konuşun. Ben olsam, beni bile aramamıs zaten konuşmuyoruz beni ilgilendirmez, sen ne yaparsan yap derdim. Esine at topuBencede öyle işini biliyor ben eşim için ödesem mi bilmiyorum
Eşim bana bıraktı ben ödemem kesinlikle dedim tamam dediGüya kendince eşinle aranda tartışma yaratmaya çalışıyor.
şöyle düşünüyorum canım tamam diğer oğluna çok düşküm ama bizede az çok yardım etti şimdibirde eşimden değil direkt adımı verdi büyüklük bende kalsın ödeyim desem şöyle düşünürüm dünden razı gibi kayınpederim çok iyi insan o yüzen ödemekte isterim ama kafam karışık bilmiyorumNiye bu kadar düşünüyorsunuz ki kv ile bir daha net şekilde konuşmak istemiyorsanız 1i
Kocam üzülsün istemiyorum ama tekrar cok yüz vermekte istemiyorum diyorsanız 2yi
İyilik bende kalsın derseniz 3ü tuşlayın
Eşim ben yatırdım derse şöyle bu sefer sürekli olarak eşimi rahatsız ederler bir borç meselesinde biliyorlar eşime ödetmeyeceğimi eşime paslarsam bak ödüyor izin veriyor gibi olacak ödememde kesinlikle muhattap olmam zaten geldiği gün paramı alıcam1 yapmayın
2 yapın ama kendisini arayıp beni neden aramadınız kocamla haber gönderiyorsunuz beni ararsınız ben size yapıp yapamayacağımı söylerim deyin açmazsın derse mesaj atabilirsin deyin
3 gidin yapın ama kocanız ben yatırdım desin
Değişik bir yöntem kesinlikle ama kendince bişeyler yapmaya çalışmış diye yorumladım ben okuyuncaAdım atmayi çok yanlış anlamış bence bu kv..
Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ufffDeğişik bir yöntem kesinlikle ama kendince bişeyler yapmaya çalışmış diye yorumladım ben okuyunca
Eğer ödemezsem ay sonu kira alıyoruz o binada dairemiz var ordan ödensin diyecek
Şimdi siz bu adıma karşılık verirseniz, açık kapıdan içeri sızmaya çalışacak bir tip mi kv?Banada öyle geliyor ama bilmiyorum birde eşime değil bana demesi
Bizi arayıp para istemez öyle şuan burda yok eğer oğlu iş batırdı gelininde yok büyük ihtimal eşimden de direkt istemiyor çünkü izin vermem biliyor bana pas atıyor ki hani bak direkt senden istiyorum gibi işini biliyor yaniŞimdi siz bu adıma karşılık verirseniz, açık kapıdan içeri sızmaya çalışacak bir tip mi kv?
Ödemeyin eşiniz ödesin sizden bisey isteyecekse sizi aramalıGünaydın arkadaşlar
Kv ile hiç yıldızım barışmadı baştan beri ona anne bile diyemedim hiç bana samimi yakın gelmedi .Yüzü çok asık bir insan kv eltim ile aile apt. Oturuyor altlı üstlü biz farklı bir yerde oturuyoruz.7 senelik evliliğim boyunca çok tartıştık ben çok ayrımcı bir insan olduğunu düşünüyorum kaynımlara farklı bize çok farklı davranıyor .Neyse inişli çıkışlı tamamen mesafe koydum ve artım gitmiyorum bile evine şuan memleketteki evinde kendisi dün eşimi aradı bi taksitin var Sare yatırsın ben ona gelince vericem dedi eşimden değil konuşmadığı insandan talep ediyor eşim de bana sordu sen ne diyorsan o dedi ben dedim çok sinirliydim benimle muhatap olmuyor bende onunla niye benden istiyor dedim sonra ödeyeceğim taksit 2000 tl sizce ödeyeyim mi kızlar …
Aynen haklısnızÖdemeyin eşiniz ödesin sizden bisey isteyecekse sizi aramalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?