Konuşmadığınız kv sizden bişey talep ederse

Benim takıldığım şu eşinin sna demesi belkide kuslugunuz eşinizin işine geliyor.
Benim yanımda aradı direkt benim adımı verdi yani çünkü eşimde ben öde dersem ödeyecek biliyor kendisinde o yüzden bana söylüyor ki siyasetçilik yapıyor kendince

neden sen? bir de emirvaki işene baksın ya normalde madem ayrımcılık yapıyor gitsin o gelini ödesin canım sakın sakın. iyilerin tepesine çıkıyorlar

neden sen? bir de emirvaki işene baksın ya normalde madem ayrımcılık yapıyor gitsin o gelini ödesin canım sakın sakın. iyilerin tepesine çıkıyorlar
Bende anlamıyorum yanına gitmedim etmedim diğer gelininin durumu iyi değil birde eşimden değilde bende istemesi hiç anlam veremiyorum kendide zamanında bize yardım etti ev alırken falan geri çevirmekte istemiyorum ama bilmiyorum

Kızlar zamanında ev alırken üç beş yardım etti bize ana tabi normalde diğer oğlu el üstünde ne yaparsa yapsın benim eşim aileme karşı çok iyi eli açık eşim için bir seferlik ödesem mi sizce bilmiyorum

Öncelikle eşiniz bunu size söylese bile, gidip kendi ödemeli ve dönüşünde de sizin de takibinizle geri almalı. Aile apartmanında oturan eltinin herşeyden haberi vardır, herşeye de karışabilir ama işin içine para girince uzaklaşır, yok olur. Bu genelde böyledir.

Hayır ödemem.
Eşiniz çocuk değil kendi ödeyebilir.

Geri vereceğine eminsen öde. Ama genelde bir kere taviz verince devamı geliyor.

İşte onun şuan durumu pek iyi değil işin garip tarafı eşime direkt söylesin oğlum sen öde veririm diye benim adım neden geçiyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…