Konuşmadığınız kv sizden bişey talep ederse

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.180
-39
118
Günaydın arkadaşlar
Kv ile hiç yıldızım barışmadı baştan beri ona anne bile diyemedim hiç bana samimi yakın gelmedi .Yüzü çok asık bir insan kv eltim ile aile apt. Oturuyor altlı üstlü biz farklı bir yerde oturuyoruz.7 senelik evliliğim boyunca çok tartıştık ben çok ayrımcı bir insan olduğunu düşünüyorum kaynımlara farklı bize çok farklı davranıyor .Neyse inişli çıkışlı tamamen mesafe koydum ve artım gitmiyorum bile evine şuan memleketteki evinde kendisi dün eşimi aradı bi taksitin var Sare yatırsın ben ona gelince vericem dedi eşimden değil konuşmadığı insandan talep ediyor eşim de bana sordu sen ne diyorsan o dedi ben dedim çok sinirliydim benimle muhatap olmuyor bende onunla niye benden istiyor dedim sonra ödeyeceğim taksit 2000 tl sizce ödeyeyim mi kızlar …

Öderim. Sonra da kapısına gidip “bir daha benden bir şey isteyeceksen oğluna değil bana söyle,al bu da makbuzun” derim.
Yeni başlayanlar için adab-ı muaşeret
Ödemem normalde ama benim açmayacağımı bildiği için eşimi arıyor

Eşinizin bunu sizi iletmesi bile saçmalık, madem ödenecek kendi ödesin bitsin size niye söylüyor.. Ben olsam ödemezdin, ödeyecekse oğlu ödesin.. Neden özellikle sizden istedi acaba?
Ben gidip gelmiyorum muhataplığı kestim yani eşimi arayıpta benden talep etmes saçma geldi banada eşim sen bilirsin diyor ama bilmiyorum

Ne münasebet.. madem taksiti ödemenizi istiyor neden sizi aramamış.. en azından mesaj çekebilirdi. Sizi adam yerine koymuyor ama taksidi ödeyin istiyor ne güzel dünya

Ben gidip gelmiyorum muhataplığı kestim yani eşimi arayıpta benden talep etmes saçma geldi banada eşim sen bilirsin diyor ama bilmiyorum
Bi kere istegini yerine getirir öderseniz devamı gelir, yani yeniden muhattap olmaya başlarsınız.. Eğer mesafeyi korumak istiyorsanız ödemeyin

Altlı üstlü değil 10 dakika mesafede
O zaman sizin bileceğiniz iş. Ben kadının size verdiği evde oturuyorsunuz diye düşündüm.
Ödeyip ödememek size kalmış. Ben olsam öderim,aynen de söylerim, bir dahakine sizden bir şey isteyecekse sizi arasın. Siz de kadının söylediği şeyi yapacaksanız telefonları açın. Açmayacaksanız da hiçbir şekilde istediği şeyleri yapmayın. Tutarsızlık çünkü.

Ne münasebet.. madem taksiti ödemenizi istiyor neden sizi aramamış.. en azından mesaj çekebilirdi. Sizi adam yerine koymuyor ama taksidi ödeyin istiyor ne güzel dünya
Ben konuşmuyorum telefonlarını açmıyorum gitmedim yanına vs eşime söylese tartışma çıkar ödetmem gibi düşünüp kendince siyasetçilik yapıyor işte

Eşimi arayıp bana söylemesi eşime ödetmem diye büyük ihtimal bizim faremiz var o binada kiramızı yeni yeni alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…