• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşamayacak kadar kötü durumdayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okadar haklısınız ki
O an ki hirsla olan çocuğa oluyor. Empati kurmak bazıları için çok zor bunu zamanla anlıyor insan. Tek taraflı olmakla suçlanıyor konu sahibi, ne yaşandığını görmedik duymadık, tabi ki anlatilan açıdan yorumluyoruz ancak ne olursa olsun o çocuk ve annesi ne kadar hatali olursa olsun, çocuk bu muameleyi haketmiyor, ısrarla öğretmeni savunanların vicdandan yoksun olduklarını düşünüyorum
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Siz iyi misiniz ya :KK70: sanki çocuğunuzun boğazına bıçak dayamislar gibi davranıyorsunuz. O çocuk evde de dusebilirdi yanı ne abarttıniz. Alın cam fanusta büyütün çocuğunuzu. Böyle garip takıntılarınızla benim paşa oğlum prenses kizimciliğinizla bir yere varamaz sadece şımarık çocuklar yetiştirirsiniz. Sudan sebeplerle milletin huzurunu kaçırmayın gerçekten de öğretmenleri sizin gibi takintili veliler verimsizleştiriyor onlar da başta idealistken sizin gibiler yüzünden salla başını al maaşını kafasıyla çalışıyorlar. Karakola gitmissiniz hahahah ya çok güldüm belki öğretmeni çarmiha gererler bu suçu yüzünden.
Nasıl, bu kadar kötü kalpli olabiliyorsunuz, bütün yorumlarınızı okudum.bunlar ne saçma yorumlar. Allah ıslah etsin sizi. diyecek birşey bulamıyorum.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
yaşadıklarınız için çok üzgünüm, ben bile burdan ne kadar etkilendim sizi tahmin edemiyorum. Allah yardımcınız olsun, inşallah oğlunuz süreçten herhangi bir kalıcı etki almadan gelişimini sürdürür. Yorumlara kafanızı takmayın, siz içinizden nasıl geliyorsa öyle hareket edin

1665385322003.webp

acıdım gerçekten öğrencilerinize,

haklılık payınız tabiki var size haber verilmemiş vs. ama siz böyle birşey için resmen ortalığı ayağa kaldırmışsınız mahkemeyide boşuna işgal etmeyin yaa

daha ilerde ne sorunlar olacaktır bu kadar büyük boy tepkiler çocuğunuzada zarar verir. zira kendisi paşazade değil krallık dönemi bitti sadece bir çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X