• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşamayacak kadar kötü durumdayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle abartmıyorsunuz. Ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor ama yapmıyor! Bir de yaptım diye yalan atıyor. Üstüne bir de tuvalet cezası? Oha ya! Bazı ana babaların rahatlığı beni dehşete düşürüyor! Sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Kayıt göstersin, ne zaman aramış?? Böyle iğrenç insanlar öğretmen olmasın. Geçmiş olsun.
Canımızı evladımızı emanet ediyoruz 😟

Bakin size bi malzeme daha.😄Kizimi 2 yasinsa krese verdim cunku,pandemi de 1 yil kvdem bakti ama pandemi var gorumcemin cocuklar da onda.10 yasinda onunki.Kizim emzikli ozman,emzik kullaniyor yani.Gorumcemin kiz 1-2 kez kizimin emzgini saklamis ,kizim aglamis cok tabi. İkisi de torunu napsin kadin ver kizim diyomus vermiyormus.Ben sen bunu bi duy fjfjjfj o dk dedim esime kres bakiyorm ben😄Kimsyle kavga etmedik,temiz temiz yolladik krese.Cunku benim kizim biricik.Gozgore gore zorbaliga maruz birakamam.Asosyallik suphem olirsa onu da arastiririm.Beraber cozeriz kizimla supheniz olmasin.
Tabi kızınız ergenlik çağında her dakika dibinizde olmanızdan memnun olursa :) belki emziğini vermeyen görümce çocuğuyla ya da ona dil çıkaran kızla arkadaşlık etmek isteyecek ya da sınıfta saçını çeken çocuğa aşık olacak. O zaman da böyle okula gelip çocukların aileleriyle hır gür çıkarın da bakın biricik kızınızın tepkisi ne oluyor. :)

Darp raporu alip öğretmeni sikayet etme kismini anlamadim öğretmen çocuğunuzu darp etmemis ki?

Tuvalete gondermemek diye bir ceza olmaz. O konuda kesinlikle haksiz.
Madem veliler aranacak sizi de aramaliydi.

Canımızı evladımızı emanet ediyoruz 😟
ben parkta komşu çocuğu düşünce bile arıyorum annesini. Sonuçta orada tanıdığı bir yetişkinim ve çocuğu düşmüş ağlıyor. Nasıl olur da bu dengesiz öğretmen gözü moraran bir çocuğun velisini aramaz. Hem de göz bu! Hayretler içerisindeyim. Evet çocuktur çarpar kaza olur vs. Ama bir yetişkinin hele ki bir öğretmenin bu yaklaşımı berbat.

Darp raporu alip öğretmeni sikayet etme kismini anlamadim öğretmen çocuğunuzu darp etmemis ki?

Tuvalete gondermemek diye bir ceza olmaz. O konuda kesinlikle haksiz.
Madem veliler aranacak sizi de aramaliydi.
Çocuğumun gözü morardı beni aramadılar dediğinde neyi gösterecek?

Görümcenizin küçük kızına dava acsaydiniz keşke ya. O emziği vermeyerek affedilemez bir hata yapmış:KK70:
İyi de çocuklarınızı siz asosyal yapıyorsunuz zaten hala beraber araştırıriz diyorsunuz ya şu çocukları bi salsaniz zaten normal bireyler olacaklar da her dakika başlarında kabus gibi dikiliyorsunuz her şeye bir müdahale tüm akranlarıyla arasını bozma her şey var sonra benim evladım niye 25 yaşında evden çıkmıyor niye herkesle arası kötü :KK70:
Herkesin yetistirme tarzi farkli,ben kimsenin cocuguna zarar vermesine musade etmem,suan benim gozetimimde oldigu icin 3 yasinda daha.Bunu ogreterek ilerlersek,kimsenin de ona zarar vermemesi gerektigini bilerek ilerler.Benim kaynaklarim,okuduklarim bu sekilde.Sizinkileri bilmiyorum.

Herkesin yetistirme tarzi farkli,ben kimsenin cocuguna zarar vermesine musade etmem,suan benim gozetimimde oldigu icin 3 yasinda daha.Bunu ogreterek ilerlersek,kimsenin de ona zarar vermemesi gerektigini bilerek ilerler.Benim kaynaklarim,okuduklarim bu sekilde.Sizinkileri bilmiyorum.
Anlamadığıniz şu kimse zaten çocuğunuza zarar vermemiş. Siz çocuklardan sezen Cumhur Önal gibi kibar düşünceli tatlı dilli falan olmasını bekliyorsunuz çocuk çocukluğunu yapınca deliriyorsunuz sorun bu. Görümcenizin çocuğu emziğini vermenis diye çocuğu hemen alıp kreşe vermişsiniz bana saçma geldi. Buna da zorbalik diyosunyz:) yahu çocuk onlar çocuk. Bugün vermez yarın verir. Kreşteki çocuklar kesin kızınızın bir dediğini iki etmiyordur okul süresi boyunca:) sizin gibi veliler yüzünden her istediğinin olacağını sanan, herkes tarafından sevilecegine ilgi göreceğine emin olan çocuklar ergenliklerinde sudan çıkmış balığa dönüyor. Şımartılmış oldukları için de her yerde dislaniyorlar. Bunu ilerde acı bir şekilde tecrübe edeceksiniz ama size popülist yaklaşımlar daha cazip geliyor tabi.

Tabi kızınız ergenlik çağında her dakika dibinizde olmanızdan memnun olursa :) belki emziğini vermeyen görümce çocuğuyla ya da ona dil çıkaran kızla arkadaşlık etmek isteyecek ya da sınıfta saçını çeken çocuğa aşık olacak. O zaman da böyle okula gelip çocukların aileleriyle hır gür çıkarın da bakın biricik kızınızın tepkisi ne oluyor. :)
Sorunlari birlikte cozmemiz icin heran dipdibe olmamiza gerek yok .Beni her an arayabilecegini bilsin kizim yeter.Kuzenleriyle surekli bir arada.Hatta bence fazla bile birarada cunku surekli spiderman kostumleriyle gezen bi kizim var😄Gorumcemin oglan en sevdgi arkadasi cunku😄
Ben guvenli baglanmadan bahsediyorum.Bagimliliktan degil.

Anlamadığıniz şu kimse zaten çocuğunuza zarar vermemiş. Siz çocuklardan sezen Cumhur Önal gibi kibar düşünceli tatlı dilli falan olmasını bekliyorsunuz çocuk çocukluğunu yapınca deliriyorsunuz sorun bu. Görümcenizin çocuğu emziğini vermenis diye çocuğu hemen alıp kreşe vermişsiniz bana saçma geldi. Buna da zorbalik diyosunyz:) yahu çocuk onlar çocuk. Bugün vermez yarın verir. Kreşteki çocuklar kesin kızınızın bir dediğini iki etmiyordur okul süresi boyunca:) sizin gibi veliler yüzünden her istediğinin olacağını sanan, herkes tarafından sevilecegine ilgi göreceğine emin olan çocuklar ergenliklerinde sudan çıkmış balığa dönüyor. Şımartılmış oldukları için de her yerde dislaniyorlar. Bunu ilerde acı bir şekilde tecrübe edeceksiniz ama size popülist yaklaşımlar daha cazip geliyor tabi.
Konu sahibinin konusunu sabote etmis oldum affetsin.
Yahu gorumcemin kizi kvdem buyuttu zaten,sonradan giden bizdik😄Ne diyecegim dagdan gelip bagdakini mi kovacagiz?Annesi calisiyordu,en mantiklisi iki taraf icin de bziim olay yerini terk etmemizdi.10 yasinda cocuk o da daha.Onun asabini bozuyordu demek kziimin orda olmasi.
Aa bisey olmaz aglar aglar acilirsin evladim da diyemecegim cocugum icin uzgunum.

Herkese merhaba,
Gerçekten konuşamayacak kadar kötü ve yorgunum, yoruldum artık.
konu uzun aslında kısaltarak yazmaya çalışacağım.

Anaokulu, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Yukarıdaki konum ile ilgili. uyum haftasının son günü çocuğum okula gittiğinde, sınıfta bir veli varmış, çocuğuma hımm x sen çok yaramazsın diyerek kızmıştı. ve çocuğum çok korkmuştu, bunu öğretmene söyledğimde evet o veliye çocuğu ağladığı için içeri girmesine izin verdik, bu olay olmuş da olur, olmamışta olur diye beni geçirtirmişti.

okulun ilk günü ben erken çıktım işten, eve geçtim, eşimde oğlumu aldı okuldan, eşim beni aradı o gün ve dediki sana kötü bir haberim hazırlıklı ol.
elim ayağım titredi onlar gelene kadar, geldiklerinde oğlumun gözünin altı mosmormu ve göz kapağı şişmişti. ne oldu sorduğumda, bir çocuk vardı anne dedi, sepetten oyuncak alırken, bu oyuncak benim demiş, ve elindeki başka bir oyuncak ile oğlumun gözüne vurmuş ve öğretmen, siz cezalısnız diyerek, o çocuğun annesini aramış eve göndermiş, benim oğlumun da tuvaelete gitmesine izin vermemiş ceza olarak,

bunları duyunca kan beynime sıçradı, okula gittim, müdürde giriş kapısnın önündeydi, öğretmene olayı sorunca, işte bana dediki, alaylı bir gülümseme ile bunun içinmi geldin okula, bunlar çocuk olur böyle şeyler v.s. seninki fena sayılmaz falan dedi. çocuğumun okul kaydını sildirdim.

baktım benimle alay ediyor, aldım çocuğumu hastaneye gittim, darp raporu aldım, karakola gittim, şikayetçi oldum, cimerede yazdım. uzun olmasın diye olayları kısa anlatmaya çalışıyorum.

Asıl sorum şu aslında, bugün cimerden cevap geldi, öğretmenin cevabı, çocuklar sınıfta kavga etti, ailelerini aradım bilgi verdim, veli ilgilenmedi, veli zaten takıntılıydı çocuğu yaramazdı, v.s. işte ben bir devlet memuruyum böyle yaparak beni verimsizleştirmeye çalışıyorlar, bende onlardan şikayetçiyim v.s.

şimdi. ben dava açmak istiyorum öğretmene eşim ise her olayda olduğu gibi, görme, duyma, boşver modunda,

sizce ne yapayım,
Eski anaokulu ogretmeniyim. İki çocuk birbirinin kolunu isirsa ya da bahçede kedi çocuğu tirmalasa veli ogretmeni i...'in g.....'ne sokardı. Koca yetişkin bı çocuğa sahip cikamiyosunuz. Bir daha asla olmasın bu ne biçim iş diye. Bu anlattığıniz özel bı kurumda olsa öğretmeni doverlerdi heralde

Ne cesaret veliye haber vermediklerini anlamadim. Orasi ayri bir konu.
Olayin baslangici nasil olmus? Sadece oyuncak kavgasi mi? Iki çocuk arasinda bir kavga yasanmis, bu durumda ogretmen mudahale edene kadar olan olmus zaten. Yalniz ceza olarak tuvalete gitmesine izin vermediğine emin misiniz? Yani belki cocugunuz zirt pirt tuvalete gidiyorsa o yuzden gondermemis olabilir. Benim oyle ogrencilerim car çünkü, cok nadir izin veriyorum, çoğunlukla da teneffusu bekle diyorum.

Konu sahibinin konusunu sabote etmis oldum affetsin.
Yahu gorumcemin kizi kvdem buyuttu zaten,sonradan giden bizdik😄Ne diyecegim dagdan gelip bagdakini mi kovacagiz?Annesi calisiyordu,en mantiklisi iki taraf icin de bziim olay yerini terk etmemizdi.10 yasinda cocuk o da daha.Onun asabini bozuyordu demek kziimin orda olmasi.
Aa bisey olmaz aglar aglar acilirsin evladim da diyemecegim cocugum icin uzgunum.
Zorbalik dediğiniz için öyle dedim ben. Ben de üzgünüm ama zorbalık böyle bir şey değil. Benim amacım ne konu sahibiyle ne sizinle ters düşmek değil cocugunuz seversiniz ama aynı benim annemin beni yetiştirdiği gibi yetistiriyorsunuz çocuğunuzu.
Annemle babam çocuk sahibi olamamislar uzun yıllar. Tedavi vs gormusler o zamanlara göre geç sayılacak bir yaşta doğmuşum . Tabi çok kıymetliyim ama annem hatırlıyorum da öyle bir üzerime titriyor anlatamam. Mahallede çocuklarla saklambaç oynarim bir köşeden izler çocuklara müdahale eder kızımı düşürdün yok haksızlık ettin vs . İlkokula başlarım her gün öğretmenle konuşur özel ayrıcalık bekler öğretmenim artık illallah etmişti sürekli işine karışan bir annenin çocuğuyla da tabi kimse oynamak istemiyordu. Ben asıl zorbaligi zaten lise yıllarında gördüm. Alışmışım tabi korunmaya en ufak bir sorunda ağlıyordum kimse de benle arkadaşlık etmiyordu. Elim yüzüm düzgün ya "beni kıskanıyor herkes ondan konuşmuyorlar" tribindeydim. Emin olun şu anda da tam atlatamadim eskisi gibi olmasa da. Anneme çok kızgınım ben. Ondan belki bu kadar uzun yazdım bu konuya.

Eski anaokulu ogretmeniyim. İki çocuk birbirinin kolunu isirsa ya da bahçede kedi çocuğu tirmalasa veli ogretmeni i...'in g.....'ne sokardı. Koca yetişkin bı çocuğa sahip cikamiyosunuz. Bir daha asla olmasın bu ne biçim iş diye. Bu anlattığıniz özel bı kurumda olsa öğretmeni doverlerdi heralde
Geçen gün arkadaşı oğlumun omzunu isirmis. Almaya gittiğimde öğretmeni olan biteni uygun bir dille anlattı, çocuk bunlar dedim geçtim.( KFC tavuk sandım öğretmenim ondan ısırdım demiş 😂) Burada konu çocukların birbirine zarar vermesi değil, öğretmenin tavrı. Çok yakışıksız, egitimcilikten uzak buldum.

Konu sahibi işin peşini lütfen bırakmayın. Öğretmenin kendini savunmasi zaten fiyasko yalancı . Neden böyle bir savunma yapsın ki ilgilenmeniz bariz belli. Dava açmanız çocuğunuz için yapılan karşısında haksızlığa karşı duruşunuz bu bı prensiptir . Biz çocuklarımızı ne kadar koruyabilirsek dışarıdan kar artık o duruma geldi . Bazı şeyleri hayatımızda normallestirdik ama birinin vazifesinin yapmasının bedelini asla çocuklarımız odememeli. İlgilenmesi öğretmen denen canavar nasıl normal davranır insan mahcup olur üzülür . Gerçekten evire çevire dovesim geldi

Önünüze bakın. Zaten bu kadar başvuruya öğretmeni''iyice silkelemislerdir.''
Şuna katılmıyorum. Okadar pişkin ki öğretmen, şikayet üzerine bile, itibarima zarar verdiler ben de şikayetçiyim diyebiliyor. Bu cüreti bulan kişinin silkelenmis olabileceğine ihtimal vermiyorum, olayin üzerine gidilmeli sonuç alınmasa bile. Bir daha bu rahatlıkta olmamalı

Bir cocugun gozu morarmis. Eve mor gozle donmus. Anne saatler sonra eve gelince ogreniyor. Hic mi empati yapamiyorsunuz ya, neyini savunuyorsunuz bu durumun? Gercekten merak ediyorum.
Sizin cocugunuz cok uslu degilmis, diger veli aranmis bilmem ne diyorsunuz. Varsayalimki bu cocuk cok yaramaz, hadi yine varsayalim konu sahibi de problemli bir veli; bunlarin hic biri cocuga ilk mudahaleyi yapip veliyi aramamayi hakli cikarmaz.
Aynen öyle, bu çocuğun sağlığı ihmal edilmiş. Üstüne psikolojik baskıya maruz bırakılmış. İleride okul fobisi olmayacağı ya da farklı bir psikolojik sorun yasamayacagi ne malum. Cok üzüldüm cocuk icin :( okulu ve öğretmeni haklı bulan kafa yapısını anlayabilmek mümkün değil

İyi de rafdan oyuncak alırken vurmuş, öğretmen hepsinin elini tek tek tutsun mu? Evde iki kardeş de birbirine zatmrar veriyor.
Israrla sorunu neden anlamıyorsunuz, gerçekten anlaşılması zor olan kısım neresi? Baniniz açılınca cevap yazar mısınız? Ciddi merak içindeyim...

İyi de bagirmamis ki. Normal bir şekilde söylemiştir. Niye uyarmasin ayrıca? Belli ki yaramaz bir çocuğunuz var o veli de kendi çocuğunu koruma içgüdüsüyle böyle bir şey demiş. Sanki çocuğunuza küfür-hakaret etmiş. Siz iki çocuk kavga etti diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz da niye sizin cocugunuza kimse bir şey diyemiyor?
Benim çocuğumu uyaramaazzz!!! Şaka gibi ya. Toplum içinde yaşıyoruz. O çocuk başkasına rahatsızlık veriyorsa gayet de uyarı alır. Sonra orada burada ay ne çok narsist var diye geziyorlar. Narsizmin tohumlarını bu şekilde atıyorlar zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back