Herkese merhaba,
Gerçekten konuşamayacak kadar kötü ve yorgunum, yoruldum artık.
konu uzun aslında kısaltarak yazmaya çalışacağım.
Anaokulu, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Yukarıdaki konum ile ilgili. uyum haftasının son günü çocuğum okula gittiğinde, sınıfta bir veli varmış, çocuğuma hımm x sen çok yaramazsın diyerek kızmıştı. ve çocuğum çok korkmuştu, bunu öğretmene söyledğimde evet o veliye çocuğu ağladığı için içeri girmesine izin verdik, bu olay olmuş da olur, olmamışta olur diye beni geçirtirmişti.
okulun ilk günü ben erken çıktım işten, eve geçtim, eşimde oğlumu aldı okuldan, eşim beni aradı o gün ve dediki sana kötü bir haberim hazırlıklı ol.
elim ayağım titredi onlar gelene kadar, geldiklerinde oğlumun gözünin altı mosmormu ve göz kapağı şişmişti. ne oldu sorduğumda, bir çocuk vardı anne dedi, sepetten oyuncak alırken, bu oyuncak benim demiş, ve elindeki başka bir oyuncak ile oğlumun gözüne vurmuş ve öğretmen, siz cezalısnız diyerek, o çocuğun annesini aramış eve göndermiş, benim oğlumun da tuvaelete gitmesine izin vermemiş ceza olarak,
bunları duyunca kan beynime sıçradı, okula gittim, müdürde giriş kapısnın önündeydi, öğretmene olayı sorunca, işte bana dediki, alaylı bir gülümseme ile bunun içinmi geldin okula, bunlar çocuk olur böyle şeyler v.s. seninki fena sayılmaz falan dedi. çocuğumun okul kaydını sildirdim.
baktım benimle alay ediyor, aldım çocuğumu hastaneye gittim, darp raporu aldım, karakola gittim, şikayetçi oldum, cimerede yazdım. uzun olmasın diye olayları kısa anlatmaya çalışıyorum.
Asıl sorum şu aslında, bugün cimerden cevap geldi, öğretmenin cevabı, çocuklar sınıfta kavga etti, ailelerini aradım bilgi verdim, veli ilgilenmedi, veli zaten takıntılıydı çocuğu yaramazdı, v.s. işte ben bir devlet memuruyum böyle yaparak beni verimsizleştirmeye çalışıyorlar, bende onlardan şikayetçiyim v.s.
şimdi. ben dava açmak istiyorum öğretmene eşim ise her olayda olduğu gibi, görme, duyma, boşver modunda,
sizce ne yapayım,