Konusacak sey yok

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Arkadaslar merhaba, bu aralar cok fazla bu sitede takiliyorum biliyorum, cok fazla konu acmaya basladim sanirim..

Derdime geliyim, aslinda pek dert degil ama siz soyleyin artik.

Erkek arkadasimla konusacak konu bulamiyoruz, konusmak istiyoruz fakat ikimizde ne hakkinda konusacagimizi bilmiyoruz... Size dert gibi gozukmeyebilir ama konusmayinca sanki aramiz aciliyor gibime geliyor, uzak mesafelerdeyiz bulusma imkanimiz yok suanlik..

Siz erkek arkadasinizla neler hakkinda konusuyorsunuz? (Dedikodu, siyaset ve din haricindeki konular)

Birbirimize her gun mesaj atariz fakat ilk mesajdan sonrasi tikaniyor, gunluk hayattan konusalim desek hayatimizda yeni bir sey olmuyor, monoton...

Ablalar onerileriniz var mi? Ne yapmaliyiz? Neler hakkinda konusabiliriz? Bana biraz fikir verir misiniz? Simdiden tesekkur ederim :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yeni çıkan filmlerden, okuduğunuz kitaplardan, gazetede gördüğünüz bir haberden, iş hayatınızdan vs vs vs...
Konuşacak bir sürü şey var aslında.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendi hayatlarınızı konusun gun içinde ne yaptınız aileler arkadaşlar konu cok cıkar...her gun cok konusmak zordunda degilsiniz ki..arada geyik yapın hayal kurun falan ..

Hayallerimizden konuşuruz.
Gerçekleştireceğimiz ve gerçekleştirmek istediğimiz :)

Konu tıkandımı ben eşime tuhaf sorular sormaya başlarım. Ondan sonrası gelir zaten sohbet akar gider. Mesela hatırladığın ilk oyuncağın neydi, ilkokulda ilk gün kimin yanına oturdun, üniversiteye ilk gittiğin gün ne hissettin, ilk dişçi koltuğuna ne zaman oturdun falan gibi şeyler. Sonra konu konuyu açıyor işte.

Konustugumuz en cok konu.. Bir sey kalmadi artik..

kendi hayatlarınızı konusun gun içinde ne yaptınız aileler arkadaşlar konu cok cıkar...her gun cok konusmak zordunda degilsiniz ki..arada geyik yapın hayal kurun falan ..

Kendi hayatimizda konusacak sey yok, yeni bir sey yok cunku.. Ben de konusmayalim diyorum ama aramiz aciliyor gibi hissediyorum duramiyorum..

Hayallerimizden konuşuruz.
Gerçekleştireceğimiz ve gerçekleştirmek istediğimiz :)

Hayallerimizden bahsetmistik ama oyle cok konusmadik tekrar konu acayim bakalim neler cikacak :) konuskan da degildir kendisi o yuzdn daha bir zor oluyor muhabbet etmek

Bunu cok tuttum deneyecegim, yorumu begenemiyorum telden girdigim icin ama cok begendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…