askitotomsu konularinizi biliyorum ama esinizin ailenize bu kadar tepkili olmasinin bir sebebi var mi? Bence sadece burayi cozmeye odaklanin diyecegim ama siz de onun ailesi ile gorusmuyordunuz galiba. Sanirim siz boyle yaptiginiz icin bu tepki. Sizin hakli sebepleriniz vardi oysa. Yerinizde olsam o aile ile gorusecegime bu tepkisine razi olurdum. Cunku o kadar terapide sonra gordugunuz gibi sizden ya da esinizden farkli karakterler ortaya cikmadi. Sahsi fikrim cikmaz da. Siz biraz daha ben demeye basladiniz, esiniz evlilik birliginde edinilen mallar ikinizin olmasina ragmen arabayi sizin ustunuze yapiyor ki bak ben duzeldim diyor. Sizden habersiz ailesi ile tarla alan baskasiydi cunku. Neyse butun bunlardan sonra bu hareketi bile bence buyuk fark. Siz ikiniz de ayrilamiyorsunuz ama kininizi de birakamiyorsunuz. Bence ikiniz de degisebileceginiz maksimum degisimi yasamissiniz. Bundan daha fazlasi ikiniz adina da mumkun degil sanki. Neden derseniz mumkun olsa siz en basta maasinizi vermezdiniz, esiniz kafasina gore sizi yok sayip ailesini ile planlar yapmazdi. Bence bu noktadan sonra her ikiniz de bu kin duygunuza bir cozum bulun. Madem birliktesiniz, madem ayrilamiyorsunuz, madem ikiniz de kendinize gore degisimler yasadiniz bu noktadan sonra cogu gitmis azi kalmis gibi geldi bana. Cok uzuldugunuz zamanlardan sonra bence bu degisim bile iyi.