• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konum kapanmasın

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
Selam aleyküm kızlar eşimle olan sorunlarımı benim rahatsızlıgımı ve oglumun sorunlarını biliyorsunuz ...kızkardeşim 3 ay kadar önce sniden rahatsızlandı ne oldugu nu da daha bulamadıkk ...bugün 5 6 kişi çevreden bir adam var bide o baksın bişey kaybetmezsiniz demiş tesadüfen bizde annemlerdeydik .Adam ilkkez gördü bizi ve herseyi ama herseyi anlattı neyse ama içeri girer girmez oglum için bu çocukta nazar var eziyeti uykusuzlugu ondan dedi bana da evinizde 3 4 tane muska var onları bul akar suya at dedi evine giren lere sana sonra bir ayet söyleyecegim onu yaz fayda edecek dedi eşimin de sende kalp daralgınlığı ve uyku problemi var o muskslardan kurtulun dedi ki 3 4 yıldır evimde huzur yok evime giren bozuluyor kırılıyor kayboluyor aynı gün içinde 6 tatlı kaşıgım bir anda kaybolmuştu tam 3 4 kez süpürge aldık d....rt kartı mız kredi kartımız eşimin alyansı vs hep kayboldu sizce olabilir mi ? Bende adam eve girdiğinden beri kalp daralması vs hissediyorum daha geçmedi ....Ayetel kürsiye nas felak okumaya devam et ama muskaları bul dedi 3 4 kez ....

o zaman ara ve bul arkadaşım. büyü diye bişey var maalesef ki gerçek. eski konularından da biliyoruz hem sağlık hem de psikolojik sorunların olduğunu, belki hepsi o yüzdendir. inşallah hepsi geçer kısa zamanda

o zaman ara ve bul arkadaşım. büyü diye bişey var maalesef ki gerçek. eski konularından da biliyoruz hem sağlık hem de psikolojik sorunların olduğunu, belki hepsi o yüzdendir. inşallah hepsi geçer kısa zamanda
İnşallah ama bulsam da yine yaparlar sa bide aynı apt da oturma ihtimslimiz bile var

Back
X