- 9 Aralık 2015
- 337
- 233
- 53
- Konu Sahibi zeysmother
-
katılıyorum.konu ifşa olmak değil çünkü burda kimse tanınmıyor zaten sadece nick var gizli kişilik yani.ama eşleri yada konuda kimden bahsediliyorsa o şıp diye anlar bu benim eşim bizim sorunumuzu anlatmış diye o kısmı kötüBundan sonra konu açarken daha dikkatli olmak lazım en azından çok ayrıntıya girmemek lazım baksanıza haberlerde kocası görse direk anlar eşinin paylaştığını yazık ya insallah sorun olmaz eşinize sevgilinize ilk ne zaman rezil oldunuz konusu ondan sonra 7 aylık hamile kadının eşini cafede bi kadınla gördüğü konu ondan sonra kocasının çocuk sorusu konuları daha neler neler bunlar ayrıntılarıyla haber yapılmış
Çokk ilginçç.. bende istemem konum paylasılsın...İşte bunlar
Kazen bdv ziyaretcilere acik olmamali bence...
üye olmayan içeriği görememeli... bir konu açarken iki kere düşünmem gerekecek...
Komık olmayın ya biz bize yazışıyoduk kimse görmüyodu öyle sanıyoduk ne demekgoogla bişey arasanız çoğunlukla kk dan bir cevap çıkar yani sizi zaten herkes görüyo ne bu ağırdan alma şimdi
Haber olması komedi ama yorumlarda komedi asıl haber bu : p
Ama konu sahiplerinin esleri burayı görmüyodu belki şimdi haberleri görünce direk anlicakZaten okunuyor ki konular
Canım dava açmak para demek, mahkeme demek, uğraşmak demek.konu sahipleri dava edebiliyormuş benim başıma gelse direk dava ederim hemen kaldırırlar mecburen yasakmış ama konu sahıbının dava etmesi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?