- 10 Aralık 2015
- 36
- 16
- 3
- Konu Sahibi zeysmother
-
burada çoğu konu her yerde dolaşıyor zaten ona göre konular açın çok ayrıntı vermeyin kendinizi deşifre etmeyin diye site üyeleri uyarıyor malesef dikkat etmek lazım .Evet doğruda beni rahatsız ederdi konum o şekilde yayınlansa bilinmesini istedim
Büyütmüşmu o konuyu hatırlıyorum fazlasıyla sakin kalmıştı konu Sahibi Allah korusun başıma gelse gerçi yasamadan bilinmez ama çok çirkefleşirdimBir manyak erkekte kadın bunu çok büyütmüş diye yazmış tersine kadın aldatsaydı şimdi kesin mezarda olurdu,
hamileyken aldatmalar oluyordu hep okuyordum bdv formunda , sanırım eniyisi az çocuk doğurmak adamlar kıymet bimiyor zaten
Sonuçta kadın bunu tek basına yasamadı..Rahatsız edici bir durum ya .
Sonuçta konu sahibi burada derdini paylaşıyor tamam ismi cismi belli değil ama dertleşme maksatlı tüm özelini döküyor . Kendi konusunu gazetede görünce insan ifşa olmuş gibi hisseder zaten sıkıntısı olan dahada sıkıntıya girer yani . Hoş değil sanki ülkemde haber kalmamış gibi buradan milletin özelini didiklemek
Bende aynen bu düşüncedeyim bayan bayana rahattı :) tabi arada araya erkek kaynadığını zannetsemde bu kadar rahatsız olmamıştım çünkü herkesin yazdıklarımı görmesi beni rahatsız ederdi elbette isteyen siteye girer okur ama bu farkliTamam burası da herkesin girip okuyabileceği bir yer..
Ama ozellıkle haber olarak yayınlanıp insanların gözüne sokulması hiç hoş değil bence..
Sonuçta biz burda forum içi 'biz bize' konusup dertleşiyoruz..
Yada öyle olduğunu zannediyorduk..
Katılıyorum.Sonuçta kadın bunu tek basına yasamadı..
Orda birde kocası da var..
Bu hem kadın için..hem kocası için rahatsızlık verici bir durum..
İsim cisim belli değil ama yaşayan anlar kendisinden bahsedildiğini..veya yakınları bilecek..
Deşifre edilmemeli..burda olan burda kalmalı..
İkincisinde site adı verildi birinciyi de konudan tanıdım okumuştum konuyuSite adı vermemişler popiler bir forum demişler bu şekilde kuralına uydurmuşlar sanırım site adı verselerdi sıkıntı olabilirdi.
Hayır site adı verenler de var haber kaynağı diye bu sitenin adını vermişler.Site adı vermemişler popiler bir forum demişler bu şekilde kuralına uydurmuşlar sanırım site adı verselerdi sıkıntı olabilirdi.
Yok site adı verilmiş. Bende okudum..altta kadınlar kulubu yazıyordu.Site adı vermemişler popiler bir forum demişler bu şekilde kuralına uydurmuşlar sanırım site adı verselerdi sıkıntı olabilirdi.
ayy evet gördüm ya sanki konu sahibi onlarla röportaj yapmış gibi koca koca başlıklarla haber yapmışlar pes doğrusu konu açarken bundan sonra 10 kez düşünürüm.İkincisinde site adı verildi birinciyi de konudan tanıdım okumuştum konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?