• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu ilk defa eşim

dream3416

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
5.857
7.961
118
Herkese merhaba;
Uzun olabilir konum.
Anlasılmak adına detay vererek yazacağım.
3 bucuk senelik evliyim
Eşim beni çok sevdiği için tüm düzenini bozarak, ailesini, arkadaslarıi geride bırakarak yasadıgı sehirden benim yasadıgım şehire geldi ve evlendik.
Çok aşık olarak evlendik , ben hala aşığım eşim de aşık oldugunu beni çok sevdiğini ara ara söyler.
Eskiden çok güzel bir iletişimimiz vardı, konusabiliyorduk uzun uzun.
Eşim üzerime çok fazla düşerdi, bana hep derdi ki ; ben seni cam bir fanusa koyacağım kimse kırmasın üzmesin diye de başında bekleyeceğim derdi, benim ikinci evliliğim bu.
Sen bir kere üzüntü yaşamıssın bir de ben seni üzersem bu cok buyuk yıkım olur sen bunu hak etmezsin derdi. Canımsın , sensiz yasayamam, sen beni yönlendir hep sen daha mantıklı düşünüyorsun , sen yanımda ol bu hayatta başka hiçbirsey istemem ben, bana ailemden daha yakınsın derdi.
Benim adima herseyi düşünürdü eşim , bana hiç iş plan kalmazdı.
Giyeceğim bir kıyafeti düşünürdü alırdı, bi ayakkabı alsam ona uygun gidip çanta alırdı.
Ojelerimi bile eşim alırdı, giyeceğim iç çamasırına kadar. Ben al demezdim düşünür kendi alırdı( o zamanlar magazacılık sektöründe idi)
Empati kurabilen bir eşim vardı, karsıma gecip seni kırdım , sen haklıydın vs diyebiliyordu.
Eşim evcimendir, gün içinde 4-5 kere beni arar
İşten cıkar direkt eve gelir, illa arar sorar birsey lazım mi diye.
Bir dediğimi iki etmez illa yapar sorun cıkartmaz.
İşten ikimiz de aynı anda gelir mutfaga gireriz ben söylemeden yardım eder.
Birlikte hazırlar birliikte toplarız
Gece çayi yapar getirir götürür falan
Ben olmadan biryere gitmez, bazen birlaç ayda bir arkadasları ile cıkar bilardo oynar iki üç saate geri gelir.
Elimde ağır poset görse alır sen birak der
Aksamları evdeyiz genelde, hep aynı koltukta kendisinie temas edecek şekilde yanında olayim ister.
Otururken sürekli sever beni, severek konusur ama bebek gbi sanki cocugu gbi sever beni
Aynen bir bebeği babasının sevmesi gibi sever.
Arabaya binerken arabamın kapısını açar
Bana hiç kırıcı birsey soylemez birseyi sorun etmez
Eve geldiğinde işten seni çok özledim der sarılır öper
Bazen evde dolanırken de kendi kendine konusur beni sever baska odadan:)

Benim bir sorunum var eşimle ilgili,
Bir sorunumuz oldugunda eşimle konusmak asla mümkün değil
Ona bir sıkıntımı actıgım zaman , direkt sabit fikirlidir.
Mesela çok basit bi örnek
Duş aldım diyelim o ara su kesildi, bana der ki bu saatte duş mu alınır.
Mesela diyelim ki trafik vardı yolda kaldım, cok sıkıldım bunu eşimle paylassam der ki, e sen de o yola girmeseydin:)
Yasadıgım sıkıntılari genelde bana bağlar
Mesela bir müşterim canımı sıksın işyerinde, direkt kestirir atar
E sen de çalısma o zaman o firmayla der
Yani benle güzel güzel evet canim haklısın vs gibi konusmaz.
Ben isterim konussun benimle, beni teselli etsin ama yok
Ben bu sekilde ilgi cok bekliyorum
Eşimden yana gelmeyince de canım sıkılıyor

Sizce ben fazla mi takılıyorum bu durumlara
Hassas mi yaklasıyorum
Biz sevgili iken dişimi çektirecektim , kendisi ist da yasıyordu ben bursada.
İnanın bunu söylediğimde kalkıp
İstanbuldan bursaya geldi ve dişim cekilirken yanımda oldu.
Çok basit bir
Mevzu bu. Gerek de yoktu.

Son düzenleme:
bence siz alışmışsınız ilgiye alakaya.davrnışları değişince tuhaf geliyor.peki sizde aynısını yapıyormusnuz?mesela sevdiğinizi falan onun gibi şeyler yapıyormusnuz.yanına ggidiyormusnuz öpüyormusunuz
Evet yaparım tabi ki
Eşim daha cok yapar ama
Sevgi
Öpme değil kastım
Sorunları konusamamak ve bana eski özeninin kalmadıgıni
Hissetmem
Bunu soylediğimde de çabalamaması ve sen kendin görmek istemiyorsun ben sana özenliyim diyor.

Ay valla boyle bir esim olsun da kestirip atsin. Bulmussunuz bunuyorsunuz resmen ! Masallah esinize sizin ne guzel kiymetinizi biliyor. Daha once evlilik yapmis bir kadinsiniz , sorun cikartmak icin sorun aramayin lutfen , bu guzel yuvanizin tadini cikartin...

Eşiniz ilgi işini başta çok abartmış. Baya abartmış. Şimdi daha standart bir ilgi gösterimine girmiş. Ama bu seferde siz poh pohlanmaya alışmışsınız. Çözümü nedir bilemedim. Yine siz ayak uyduracaksınız sanırım.
Evet cok abartılı ilgisi vardı
Tanıstıgımız zAman benim telefonumda net baglantısı yoktu, gitmiş net almıs bana yolladı
Seni sürekli görmek istiyorum diye
Günde 3-4 saat telefonda konusurduk aksamları
Ben sıkılırdım ama üzülmesin diye ses etmezdim
Bazen uykum geldi der kacardım
Şimdi bazen yemek yiyiyoruz aksamları
Sanki yanlız yiyiyor gibi hissediyorum kendimi
Tek kelime etmeden sofradan kalktıgımız oluyor
Küs ya da sogukluk olmuyor aramızda normal haldeyken yani
O farkında bile değil o anda konusmadığımızın ama ben içten içe üzülüyorum
Söylersem ona ; yemekte ne konusacagız ki der

Eee ilk başka bensiz oturup kalmaz hep sever başka odada bile alt tarafta konuşurken yüzüme bakmaz sorunu anlamadım bence elindeki bin kıymetini bil
Sorun sorunlarımız olduğunda görmezden gelmesi
Sorun sevmiyorum demesi
Yok sayması
Ve yok saydıgı için de belli bir süre snr aynı sorunu yeniden yasamamız
Ve bu sefer de 3 senedir aynı seyden sikayet ediyorsun demesi
Demekki
3 senedir düzeltmek için hiç adim atmamıs

Eee size karşı çok ilgili alakali imiş ya hadi bunda da öyle olsun ? Konunuzu abartılı buldum hayatta neler oluyo dönün onlara bir bakın derim buda dert mi yani ???

Evet yaparım tabi ki
Eşim daha cok yapar ama
Sevgi
Öpme değil kastım
Sorunları konusamamak ve bana eski özeninin kalmadıgıni
Hissetmem
Bunu soylediğimde de çabalamaması ve sen kendin görmek istemiyorsun ben sana özenliyim diyor.
evlilik bazı şeyleri görmemek demek.boşverin oda öyle mutludur şimdi.çok birşey de diyemiyorum.kavga gürültü olmadıktan sonra bunler pek önemli değil sanki.

evlilik bazı şeyleri görmemek demek.boşverin oda öyle mutludur şimdi.çok birşey de diyemiyorum.kavga gürültü olmadıktan sonra bunler pek önemli değil sanki.
İşte çok mutlu bir animiz ben rahatsız oldugum bir durumdan bahsedince kavgaya dönüşebiliyor
Eşim bunu oturup konusmak çözmek yerine
Sorun cıkarmaya bayılıyorsun deyip kendini bana kapatıyor bir süre
Sonra da birsey olmamıs gbi davranmaya devam ediyor

Eskiden dört dörtlüktü ama:)
Tabii ki dört dörtlük değildi.:KK51:
Uzakta olduğu için olumsuz taraflarını göremiyordun sadece.
Özlemdi ön planda olan.:KK68:
Hep derim evlilik öncesi beraber yaşam kurulunun başkanıyım diye,ilk işim bu sistemi yasallaştırmak!:KK31:
Aynı evin içinde olunca olumsuzlarla daha çok karşılaşıyor insan ama işte neye katlanıp katlanamayacağını daha iyi anlıyor.
Önce kendini sonra yanındakini iyi tanıyor.
Karşılıklı karar vermek daha kolay karar veriyor çift beraber evliliğe ya da yolları ayırmaya.:spor:

Şımarmak diyoruz biz buna :27: saydığın özellikleri okuyunca dedim benim kocamdan mı bahsediyorsun :) benim eşimde genelde beni haklı bulmaz ama çok takılmam yani bence takılacak bir durum değil.
Mesela bir örnekte ben vereyim bir gün karşıdan karşıya geçerken bana yeşil yanıyordu tabi tam yolun ortasına geldim bir araba geçti koluma çarpttı hatta bunu eşime söyledim neden dikkat etmiyorsun dedi bana :70: ulen adam kırmızıda geçmiş ben mi dikkat edicem :70:

Evet cok abartılı ilgisi vardı
Tanıstıgımız zAman benim telefonumda net baglantısı yoktu, gitmiş net almıs bana yolladı
Seni sürekli görmek istiyorum diye
Günde 3-4 saat telefonda konusurduk aksamları
Ben sıkılırdım ama üzülmesin diye ses etmezdim
Bazen uykum geldi der kacardım
Şimdi bazen yemek yiyiyoruz aksamları
Sanki yanlız yiyiyor gibi hissediyorum kendimi
Tek kelime etmeden sofradan kalktıgımız oluyor
Küs ya da sogukluk olmuyor aramızda normal haldeyken yani
O farkında bile değil o anda konusmadığımızın ama ben içten içe üzülüyorum
Söylersem ona ; yemekte ne konusacagız ki der
Çalışırken zaten çok yoruluyor insanlr. Ve gün içinde hep konuşmak zorunda kalıyorlar. E akşam oluncada rahat rahat yemek yiyeyim biraz televizyon karşısında tembellik yapayım istiyorlar. Bu evlilik monotonlaşmış bi evlilik. Kimi için çok büyük bir sorun, kimi için gayet güzel düzenli bir hayat. Çok rahatsızsanız açıklayın bunu eşinize. 1-2 akşam dışarıya tatlı yemeye, çay içmeye gidin. Siyaset konuşun. Tarih konuşun. Gezegenleri konuşun. Dünyada konuşacak çok şey var :)

Back