Konu eşim

Bana bu biraz huy gibi geldi.eşiniz almak istemiyor ısrarla. O zaman kiraya çıkın. Zamanın çoğu yaylada geçiyor diyorsunuz ama büyük ihtimalle sadece yazın gidiyorlardır. Kışın sizle birlikte kalıyorlardır. Ne kadar iyi olsalar da olmuyor ev ev üstüne olmaz. Yok mu bir özeliniz? Veya özelinizi zamanlamaya göre mi yaşayacaksınız? Kayınvalide kayınpeder evdeyken nasıl rahat olabiliyorsunuz? Eşinize kur yapmak isteseniz veya şakalaşmak isteseniz bunların bile sınırı var. 8,500 lira çok da az değil. 3-4 senede ev bile alınırdı diye düşünüyorum. Çünkü kira vermiyorsunuz. Biriktirip yüklü bir peşinat yapabilirdiniz. Kim ne derse desin yaşadığı ev iyi değilse, insan mutlu olamıyor. Eşimin geliri sizden daha az 4 yıldır kiradayız. Ben ücretsiz izindeyim. Gayet iyi geçiniyoruz. Bu zamana kadar neden taşınmadınız anlamıyorum. Siz elinizden geleni yapmazsanız başkalarının Çifter Çifter aldığı ev planlarını dinlemekle kalırsınız. Balkon yok, güneş görmüyor çocuk odası yok. Psikolojik olarak etkilenir insan rahat edemediği için. 3,5 yaşında çocukla aynı odada yatıyorsanız ayrı sorun zaten.

Bosanma kelimesi cok ciddi bir kelime. Alakasiz bir yerde hem de. Once bunun uzerine gidin. Sizinle birlikte hareket edip degisime gidecek enerjisi mi yok? Para varsa...

adam boşanmak istiyor siz hala eve nasıl ikna ederim, buradan çıkarsak kv parasını bize verecek diyorsunuz. çok ilginç ya. bence bu adamla geleceğinizi çok düşünmeyin.

Back
X