konu eşim...

Geçen bir arkadaşa yazmıştım vajinismus ve eşi onu sevmiyormuş. Ona vajinismus ortadan kalkınca düzelir demiştim ama bugün bu konuyu açtığıma inanamıyorum. Başına gelmeyen bilemez o dönemlerde hep kendimi suçladım beni anlayan kimse yoktu. Evet ilişki basit birşeyimş ama yaşamayan bilemiyor. Belki düzelir dedim. Düzelmişti de. Ama bu olanlara inanamıyorum. Yani gerçekten düzelmişti eşim sanki yeniden aşık olmuştu bana. Belki şuan bu durumu yaşayan başkası olsa ve ben tarafsız olarak yazıyor olsam sizin yazdıklarınızın aynısını yazardım ama yaşarken öyle olmuyormuş

O zaman ye dayagini otur baci
Afiyet olsun simdiden
Ha acı çekmesini istiyorsan döverken elleri aciyordur zaten,kıyamam
Daha fazla çeksin istiyorsan Arnavut biberi yedirebilirsin

Ne yapmalıyım mi?Ay aydınlık yol belli. ..boşanmak için dayak istihakin mi dolacak yoksa öldürdüğünde mi vazgeçeceksin bu eziyetten?

hamileyken doktor cinselliği yasaklarsa ne yapacaksınız o zaman, bu adamdan hamile kalmayı göze alıyorsanız cinsellik yasak diye dayak yemeği de göze almanız gerekir o halde...

hamileyken doktor cinselliği yasaklarsa ne yapacaksınız o zaman, bu adamdan hamile kalmayı göze alıyorsanız cinsellik yasak diye dayak yemeği de göze almanız gerekir o halde...

Bu yüzden çok korkmuştum hamile kalmaya. Ama bir yandan da çocuk isteğim çoktu. Eşimin bu denli olduğunu bilseydim evlenmezdim ama evlenince de öyle ha deyince boşanmak olmuyor yani beni durduran ne bilmiyorum. Sadece dua edebiliyorum. Bir süre eşimle görüşmeyeceğim...

Ben de bir başkasına yazıyor olsaydım sizin gibi tepkiler verirdim şuan yaşayan kişi ben olunca sağlıklı düşünemiyorum ve psikolojim gerçekten çok kötü. Her yerim ağrıyor hiçbişey yemedim.. evde öylece yatıyorum boş boş...

Kürtaj oldun on gündür kanaman var ve kocan on gündür beraber olamadığınız için mi gergin? Daha kötüsü seni bunun için mahcup olacak bir psikolojiye sokmuş. Evliliğiniz nerden tutsan elinde kalıyor. Bu kadar özel bir sorununuzu ailelerin bilmesi değişik. Şiddet var hakaret var sevgi yok. Özür dilerim ama seninle sadece ihtiyaçlarını gideriyor adam. Buna fırsat verme. Değerinin farkına var ve hemen boşa onu.

bak esin sana maneviyen destek olmuyor. sarilip opmuyor diye detay vermissin ya o seni sevmiyor.canim cinsel ihtiyaci icin seni istiyor. sen ayrilirsan evdeki islerini kim yapacak yatagina kim girecek? bir erkek seviyorsa karisini zor aninda yanina cagirir basini gogsune yaslar konusur...

İlginç. Vurmuş seni zincire canı isteyince istediğini yapıyor. Ailelerin ne dedigini napican çeken sensin. Hoşuna falan mi gitmeye başladı. Senin bedenin elin ayısının stres topu mu.

Tam 3.sayfa haberlerinde kocasını öldüren adam profili gördüm kocanda.
Seni tapulu malı olarak görüyor sen bir insan bir kadın değilsin onun için.
Bir şişme bebek bir stres topu bir kum torbası gibisin.

Hayırdır bu adam ilişkiye giremeyince hircinlasip neden dayak atıyor kizisma dönemi mi bu nedir yani?
Sen rahim kanseri de olabilirsin mesela napicak ilişkiye giremedim diye gebertecek mi seni dayaktan ?

Ama ben hep söylüyorum erkekler suçlu evet ama kadınlar bunu istiyor sizin gibi kadınlar celladina aşık malesef.
Sonunuz da genelde gazetelerde 3.sayfa haberi oluyor veya ömür boyu mutsuz bi hayat bir de tabi bu mutsuz hayata mahkum ettiğiniz çocuklarınız...

Evinde insandan çok hayvan yaşamış biri olarak söylüyorum. Hayvanlar dişilerine şiddet uygulamazlar! Asla!
O yüzden karaktersiz diyelim, serefsiz diyelim. Ama hayvandır demeyelim. O güzelim canlara ayıp oluyor

Esin hangi kabileden hala bu zamanda bukadar cahil birisi olabilirmi nasil dovuyo nasol sana degeri kadin dedgin el ustunde tutulmali sen o haldeyken nasil iliski dusunebilir

Pardon da sen hastayken onun gönlünü hoş edemiyorsun diye niye mahcup oluyorsun ki??!
Paşa 10 gündür ilişkiye girememiş gerginmiş.
E evlenmeden önce napioymuş barut olup millete mi patliyormuş? Siz kendinize bu kadar deger verirseniz başkalarının değer vermesini beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…