konu eşim...

Detayına takılmaya bile gerek görmüyorum. Vajinismus gibi önemli bir problem yüzünden ağır hakaretler eden, dayak atan aciz bir koca. Üstüne üstlük gerisi de gelmiş. Dayak yediyseniz ya da ciddi hakaretler işittiyseniz boşanın diye keyfime söylemiyorum arkadaşlar, bunun gerisi gelir. Tekrar affettiğiniz an adama bunun yüzünü verirsiniz. Devamı gelen iki konudan biri aldatma biri şiddettir.

Boşan ve kendine yeni bir hayat kur arkadaşım. Böyle birini hak etmiyorsun.

Kafamın takıldığı nokta aileler onun bu tavrını vajinismusa bağladılar demişsin millet senin vajinismusunu bilmek zorundamı ki.
Ayrıca eşin eş değil
Madem bebek de yok yol ver gitsin dayak yemekten haz mı duyyosun. Buna izin verip bir de burda yardım mı istiyosun.
Allah bilir kaderim buymuş diyip çekiyosum. Hafife alınacak şeyler değil bunlar. Barışınca geçmez. Dayak var adamın eli durmaz.

ikiniz bir sene ayrı ayrı psikoterapi merkezine gidin.psikiyatra görünün bir senenin sonunda psikolojileriniz biraz düzelince daha sağlıklı düşünürsünüz.ona göre psikterapistler nezninde kendinize güvenerek eyvallah diyeceğiniz bir kararınız olur ikinizinde. yoksa bu gidişle birbirinizi imha edecekmiş gibi duruyorsunuz.

merhaba arkadaşlar.. eşimle o olaydan sonra bir kaç gün görüşmedik. daha sonra çiçekle gelip çok pişman olduğunu ve işlerinde biraz sıkıntı olduğu için epey gergin olduğunu söyledi.. normalde özür dilemez çiçek almaz o derece.. belki ben pişman olduğuna inanmak istedim.. haftasonu başbaşa kalacağımız güzel bir otele götürdü iş yoğunluğunun arasında.. bilmiyorum bunlar ne anlama geliyor yani kendimi mi kandırıyorum yoksa pişman mı.. neyse öyle işte haberdar etmek istedim.. yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. tekrar böyle bir konuyla gelmem inşaAllah.. şimdilik sakin gidiyor herşey.. hayırlısı..

Dikkat et kocan o kafayla otele başkasını götürmesin hayır yani yapabilir o potansiyeli gördüm .

Niyetim seni kırmak değil, kendine dikkat et.

Sence ne yapmalisinnn ???

Hemen gidip darp raporu alıp boşanacaksınız başka ne yapabilirsiniz ki? Onun sizi sevip sevmemesi falan hikaye. Önemli değil onlar. Dayak yiyor musun? Evet. E o zaman ya zevk alacaksın dayaktan ya boşanacaksın.

Of evet tabi ki senin.
Bu hayat böyle hanımefendi!
Normal, devletin kanunlarına sığınmazsan doğa kanunları geçerli olur evinizde böyle işte. Ne bekliyordun? Adam senden fiziksel olarak güçlü mü? Evet. Seni dövüp istediğini elde ediyor mu? Evet. Seni döverse bunun sonucunda kendisi bir şey kaybeder mi? Hayır. Cezalandırılma ihtimali var mı? Hayır. O halde istediğini alana kadar döver seni. Canı istesin öldürür de. Sen kimsin ki? Hayvanın birinin seks kölesi. Sevişemezsen dayak yiyorsun ve kendini suçlu görüyorsun. Boşanıp boşanmayacağınıza o karar veriyor. Neden? Senin sahibin ya o, senin kocan değil o yüzden. İsterse kapının önüne koyar isterse evden çıkarmaz.
Deli oldum konuyu okudukça.
Sen memnunsan halinden bariz ortada olan çözümü uygulamayacaksan bizi niye dertlendiriyorsun?
Ne yapalım gelip biz de onu mu dövelim?
Neyine şok oldun, ilk defa değil ki bu dayak.

Aah casper casper,kürtaj olmuşsun,eşinle ilgilenemediğin için mahçubiyet duyuyorsun.Neler yaşıyorsun,ve gönlünü alıyor,seninde gönlün oluyor öyle mi?
Ah bu adamları büyüten analar,mezarında rahat yatamasın.Oğlum parmak ucuyla dokunsun eşine,onu dünyaya geldiğine pişman ederim.Allah beni böyle şeylerle imtihan etmesin.

ne yapman gerektiği çok açık , eşin oturup konuşmaya bile değmez.. onun yaptığını hayvanlar yapmıyor.
git darp raporu al ve acilen boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…