Süreci hızlandırın.Esim psikologa gitmek istedigini soyledi.
Evet hakaret davasi. Iki taraf da birbirinden sikayetci olacakmis. Isi dolayisiyla ayriyiz bir sure daha bu sekilde devam edecek.Hakaret davası mı? Niye ayrısınız?
Yapmayin ya gercekten psikologun faydasi olmaz mi. Ben umutlanmistim. Ustelik kendisi talep etti sonunda. Ben antidepresan kullanmasini istemiyorum. Korkutucu geliyor.Psikolog degil psikiyatri ve ilac gerekiyor esinize. Ofkesini kontrol edemiyor birde takintili gibi. Boyle seyler psikologun konusmasi ya da onerileriyle duzelmiyor maalesef. Belki hafif bir sakinlestirici hem evde hem disarda hem de kocanizin icinde huzur saglayabilir.
Akli basinda. Okumus kulturlu. Hali vakti yerinde. Cevremizde kimse bilmez mesela boyle sorunlari oldugunu. Psikolog cozebilir mi acaba sorunlari. En azindan hafifletebilir mi.Esinizin akli basinda demek, psikologa gitmek istiyor. Destek cikin biran once tedavi olaun.
Mutlaka olur ama ben cevremde senelerce psikologa giden insanlar gordum hicbirinde bi degisim gormedim. Kuzenlerimden, arkadaslarimdan gidenler oldu. Neden korkutucu geliyor ki ? Sonucta tedavi amacli. Bir suru insan sanki antidepresanlari yasal olmayan uyusturucularla kiyasliyorlar.Yapmayin ya gercekten psikologun faydasi olmaz mi. Ben umutlanmistim. Ustelik kendisi talep etti sonunda. Ben antidepresan kullanmasini istemiyorum. Korkutucu geliyor.
Degisken ruh hali disinda benim es olarak bir sorunum yok. Su an iletisim kuramiyorum maalesef. Ariyorum hemen kapatmak istiyor telefonu. Esim yargi mensubu. Guvenlik kontrolunden gecmeme hakki var ama guvenlik gorevlisi bunu bilmiyor sanirim. Polisler kontrol edemiyor mesela. Polisler biliyor zaten. Guvenlik gorevlisi dalga gecer gibi davrandi. Esim kufretti. Guvenlik gorevlisi de hakaret etti. Mevzu bu.İsi ne nasıl ayricalikli gordu mesela. Guvenlik gorevlisi de dalga gecmis. Biraz daha detayli anlatirsaniz.
Esinize gelince kendisi gitmek istemesi cok iyi birsey. İlac kullanip kullanmamasina psikiyatrist karar verir. Kullanmak istemiyorsa kimse kimseye zorla bir sey yatiramaz tabiki. Terapiyi denersiniz bir sure. Eger ciddi bir rahatsizligi da varsa rapor alıp mahkemede de bunu sunabilirsiniz belki faydası olur. Hafifletici unsur olur vs. Yalniz birakmayin destek olun. Size siddet uygulamadiysa es gibiyse desteginizi eksik etmeyin. İcgorusu var cunku. Bu gercekten iyi birsey tedavi icin...
Esime hakaret etmeniz icin yazmadim. Birseylerin yolunda gitmediginin biz de farkindayiz. Amacim ic dokup sizden yardim istemek. Zaten bu durumlari duzeltmeye calisiyoruz.Hepimizin birer meslegi var kendine gore. Esine neden ayricalik verilsin ki? Kendini bir halt zanneden bir zavalli anlasilan. Esiniz yargi mensuniymus. Madem aranmayabiliyor guvenlik gorevlisi de bhnu bilmiyor, araniverseydi. Nolurdu ? Boyle daha mi saygin oldu ?
Esime hakaret etmeniz icin yazmadim. Birseylerin yolunda gitmediginin biz de farkindayiz. Amacim ic dokup sizden yardim istemek. Zaten bu durumlari duzeltmeye calisiyoruz.İnsanları mesleği yüzünden küçük görmek-kendini mesleği yüzünden bir halt sanmak. Eşinize acıdım. Kendini bir halt sanıyor belli ki. Ben böyle bir adam için dakika uğraşmazdım. Salıverin gitsin başka yerde havlasın...
Gercekten cok cok tesekkur ederim. Ben yardim diliyorum insanlar hakaret ediyorlar. Yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim.Arkadaşlar konu sahibi de eşi de yaşanılan durumun absürtlüğünün farkında zaten. Adam tedavi olmak istemiş hala daha kocan şöyle zavallı böyle kendini bilmez diye insanları üzmeye lüzum var mı sahiden?
Psikoloğa gidin ilk olarak o zaten gerek görürse psikiyatriye yönlendirir. Mesleği görevi iyice hırçınlaşmış olabilir içinde bulundugumuz durumları düşünürsek. Umarım her şey normale döner. Destek beklediği an yanında olun onun haricinde çok üstüne gitmeyin derim ben. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?