Look Up Move on honey ;) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 1.654 3.066 333 Ankara 3 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Look Up #21 evveeet : ✓ Türk Yönetim Tarihine bir tik koyalım. ✓ Makro İktisatta aynı şekilde. ✓ Türkçe paragraf soru çözümü ✓ Biyoloji: Sinir sistemi ve duyu organları soru çözümü - tekrar edilmesi lazım
evveeet : ✓ Türk Yönetim Tarihine bir tik koyalım. ✓ Makro İktisatta aynı şekilde. ✓ Türkçe paragraf soru çözümü ✓ Biyoloji: Sinir sistemi ve duyu organları soru çözümü - tekrar edilmesi lazım
Look Up Move on honey ;) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 1.654 3.066 333 Ankara 3 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Look Up #22 selam tekrardan, Temel matematik Paragraf konularında test çözdüm. İntegral çalıştım ve soru çözdüm. Kitap okudum biraz. 2 derse daha bakıp, kalanları yarına bırakacağım.
selam tekrardan, Temel matematik Paragraf konularında test çözdüm. İntegral çalıştım ve soru çözdüm. Kitap okudum biraz. 2 derse daha bakıp, kalanları yarına bırakacağım.
Look Up Move on honey ;) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 1.654 3.066 333 Ankara 4 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Look Up #23 selaaam ben geldiiim, bugün makro ve yönetime baktım. matematikte integral çalıştım yine, fizikte dalgalar, biyolojide duyu organları, kimyada madde ve özellikleri, geometri çalışmadım. tekrar ettiğim bir gün oldu. halsizdim biraz. kib, bye.
selaaam ben geldiiim, bugün makro ve yönetime baktım. matematikte integral çalıştım yine, fizikte dalgalar, biyolojide duyu organları, kimyada madde ve özellikleri, geometri çalışmadım. tekrar ettiğim bir gün oldu. halsizdim biraz. kib, bye.
Look Up Move on honey ;) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 1.654 3.066 333 Ankara 5 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Look Up #24 selamlar günlükcüm, bugün matematik : yine integral :) fizik : yine dalgalar :) biyoloji : yine duygu organları :) makro + yönetim de devam ediyor aynı :)
selamlar günlükcüm, bugün matematik : yine integral :) fizik : yine dalgalar :) biyoloji : yine duygu organları :) makro + yönetim de devam ediyor aynı :)
Look Up Move on honey ;) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 1.654 3.066 333 Ankara 6 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Look Up #25 Selam günlük, Şu saat olmuş ben daha hiç çalışmadım. Canım kendim, saldım öyle. Ama şöyle ciddi ciddi bir kendimi silkelemem lazım Şimdi kendime söz günlük , uyumadan önce 2 saat ders çalışacağım ve günün yapılması gerekenlerini bitireceğim. Buraya da yazarım.
Selam günlük, Şu saat olmuş ben daha hiç çalışmadım. Canım kendim, saldım öyle. Ama şöyle ciddi ciddi bir kendimi silkelemem lazım Şimdi kendime söz günlük , uyumadan önce 2 saat ders çalışacağım ve günün yapılması gerekenlerini bitireceğim. Buraya da yazarım.
Look Up Move on honey ;) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 1.654 3.066 333 Ankara 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Look Up #26 Selam canım , Biyoloji : Duyu organları ve sinir sistemi bitti. Fizik : dalgalar bitti. Türkçe paragraf sorusu çözüldü. Birazdan günü sonlandırıp uyuyacağım. Kendime kalp
Selam canım , Biyoloji : Duyu organları ve sinir sistemi bitti. Fizik : dalgalar bitti. Türkçe paragraf sorusu çözüldü. Birazdan günü sonlandırıp uyuyacağım. Kendime kalp