Sanki kardeşiniz (istemeden) onun haddini aşmasını sağlıyor,biraz sert çıksa bu densiz lafları söyleyemez. Eski konunuzu hatırlıyorum,öyle birisi için ağlamaya değmez ayrıca.
Kardeşiniz için duygusal demişsiniz,sanırım bu etkili olabilir. Ayrıca -haddimi aşmak istemem- ben şöyle hissettim;kardeşiniz sanki ona karşı toleranslı ve hala ona az da olsa duygu besliyor. Onu ciddiye alması dahi bunu gösteriyor. Kardeşinizin tam olarak kalbinde ne olduğunu kendine itiraf etmesi gerek.Bence de öyle. Ne yapabilirim bilmiyorum, sanırım zaafına yeniliyor biraz yumuşak yüzlü kalıyor olabilir. Üzgün gördükçe ben de üzülüyorum.
Kardeşiniz için duygusal demişsiniz,sanırım bu etkili olabilir. Ayrıca -haddimi aşmak istemem- ben şöyle hissettim;kardeşiniz sanki ona karşı toleranslı ve hala ona az da olsa duygu besliyor. Onu ciddiye alması dahi bunu gösteriyor. Kardeşinizin tam olarak kalbinde ne olduğunu kendine itiraf etmesi gerek.
Eski çocuk çok gıcık geldi bana.Kendisi mutluyken kimseyi umursamayan ama kendisi mutsuz olunca herkesin mutluluğunu ve ilişkisini kıskanan agresif tipler olur ya , öyle bir tip canlandı gözümde.Çok irite edici bir profil.Kızkardeşin yeni çocukla arkadaşlık etsin , eskiyle de çok arkadaşlık etmesin , yavaş yavaş koparsın ilişkisini bence.Söylediği cümleler çok kötü.Ahlaksız çocuk.
Ben tiksindim bile oğlandan.
Terbiyesiz, benim aklım ya da iradem yok mu ne demek istiyorsun, hem sana ne, neyim oluyorsun da böyle konuşabiliyorsun deseymis.
Yavaş yavaş azaltsın arkadaşlığını.Çocuk çok densiz ve hadsiz.Ne demek onun amacı seninle birlikte olmak falan.Öyleyse bile böyle mi söylenir? Bu çocuk sevgilisi varken ders notu için kardeşinizi kullanmış olabilir mi? En güzel notlar seninkiler , okumaya kıyamadım filan demiş ya hani.Ondan sordum.Ya herhalde umut besliyor, herhalde o da benden hoşlanıyor bak beni kıskandı gibisinden de. Bu hoşlansa ne olacak, hoşlanmasa ne olacak yani; terbiyesizin teki.
Ben de söyledim bitir ilişkini diye de, yapamam dikkat çekerim diyor.
Şoka girmiş birden ne diyeceğini şaşırmış. Ben de şaşırabilirdim ama, biz ikimiz de hazırcevap insanlar olamadığımız için :)
Kesinlikle !! Kardeşinizin daha iyisini hak ettiğine eminimYa herhalde umut besliyor, herhalde o da benden hoşlanıyor bak beni kıskandı gibisinden de. Bu hoşlansa ne olacak, hoşlanmasa ne olacak yani; terbiyesizin teki.
Yavaş yavaş azaltsın arkadaşlığını.Çocuk çok densiz ve hadsiz.Ne demek onun amacı seninle birlikte olmak falan.Öyleyse bile böyle mi söylenir? Bu çocuk sevgilisi varken ders notu için kardeşinizi kullanmış olabilir mi? En güzel notlar seninkiler , okumaya kıyamadım filan demiş ya hani.Ondan sordum.
Kardeşinizin ilgisini farketmiş ve halihazırda ki ilgiden kopmamak adına saçma sapan konuşuyor bence. Kardeşiniz fırsat vermesin çocuğa. O yaşta bir genç kız için zor ama ne o çocuk kardeşinizle olur ne de ilgisini çekmesini ister
Ya cok biliyormuş o...herife bak...
Kardeşin yüz vermesin şuna ya,aklınca küçümsüyor kardeşini kıskançlık değil bu
Hepimiz o dönemlerden geçtik illaki zamanında duygularını hissettirmiştir karşı tarafa.Nasıl davranmasını önerirmişsiniz, öyle ters cevaplar veremem dikkat çekerim diyor.
işi pişirmek derken yatak mevzusu diye algiladim da ben...doğru algiladim dimi ?Küçümsemek derken? Şey gibi mi, seni kim ister falan tarzı mı açık yazamadım burada da.
işi pişirmek derken yatak mevzusu diye algiladim da ben...doğru algiladim dimi ?
Bence kardeşinin hoşuna gitmiş söylediği şeyler. Öyle olmasa terslerdi, kızardı. Çok hadsizce bir yorum zira.
Şu anda konuştuğu kişiye de umut vermesin. Gezip, dolaşmak flört ederek yara bandı aramasın.
Yani bunu birine demek hadsizce ve karşı tarafi kucumsemek oluyor...Ben de öyle algıladım, yani başka türlü anlaşılmıyor ki.
Umut vermiyor ya, birlikte vakit geçiriyorlar. Ama karşı tarafın ilgisi olduğunu hissediyormuş yani olay o. Normal konuşup, vakit geçirdiklerini söyledi. Hoşuna gittiğini sanmıyorum, öyle olsa günlerdir ağlamazdı. Teşekkür ederiz yine de.
Yani bunu birine demek hadsizce ve karşı tarafi kucumsemek oluyor...
Seni biplemeden birakmaz ne demek ya! Sadece biplenecek kiz mi kardesin belki cok buyuk bir aşk yasarlar olamaz mi?
Ay olmaz bu,uzak dursun ...sokmasin burnunu her biseye,bakış açısı fena adamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?