• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu ben değil, "yine" kardeşim :)

Yok, mesajlaşmıyorlar. Aynı bölümde oldukları başka birisi, haliyle oğlan bunların birlikte vakit geçirdiklerini, konuştuklarını falan görüyor. Özellikle anlatılan bir şey yok. Cevap verememesine ben de sizin kadar kızdım.
"Umut vermeden konuşuyorum," kısmını ben mesajlaşmak gibi konuşmak anladım. Bu çocuk kardeşini üzer. Çok ciddi bir çizgi çeksin arasına. Ders dışı muhabbetlere girmesin bence.

"Umut vermeden konuşuyorum," kısmını ben mesajlaşmak gibi konuşmak anladım. Bu çocuk kardeşini üzer. Çok ciddi bir çizgi çeksin arasına. Ders dışı muhabbetlere girmesin bence.

Ha onu şöyle, buraya anlatırken ben de yazıyordum. Dedim ki "Ya kızlar bunu çocuğa umut veriyorsun gibi algılayabilirler yani başkasından hoşlanırken seninle ilgilenen biriyle konuşuyormuşsun gibi" dedim. O da "Yok abla, öyle flörtleşerek konuşmuyoruz zaten, benimle ilgileniyor ama normal muhabbet ediyoruz, ders aralarında çay kahve içiyoruz umut vermiyorum" dedi. Ben de onun üzerine yazdım. Normalde de ders dışında fazla konuşmuyorlar, dışarıda falan buluşma görüşme şeyleri yok hatta yazışmıyorlarmış bile. Çocuğun bu kadar arsız olabilmesi beni şok etti, kardeşim ben de şok oldum ondan bir şey diyemedim diyor. Bir de milletin içinde demiş, beklemiyordur haliyle o da öyle bir arsızca laf.

Önceki konudada konuşmuştuk baya
Kardeşin çok tatlı biraz fazla iyi niyetli bir kız
Çocuksa tam bir gerizekalı bence
Kardeşin kesin güzeldirde
Böyle kızlarımız bu tiplerden nasıl etkileniyor hiç anlamıyorum
Bi oyna sen kardeşin algılarıyla :)
Hoşlanmadığı çocuğa ekstra vakit ayırmasın bu densizede herhangi biri gibi davransın
Yeni aşklara yelken açsın
Bu arada konunun seninle ilgili olmamasına sevindim :)
Sen ve kk olarak baya çaba göstermiştik senin ilişkin güzel gitsin fıstık gibi ilerlesin inşallah amin :)

eski konunuza yorum yapmistim hatirladim kardesinizi.cocugun yaptigi baya ayip olmus ama bence kardesiniz hala onu seviyor.soyle yapsin oncellikle simdiki cocukla iliski yoksa uzaklassin.sonra bu cocuga acik acik seni seviyorum desin.niyetin neyse acikca belirt sevmiyorsan herkes kendi yoluna desin.ben genelde sabirsizim bisey olacaksa olsun olmayacaksa uzamasin kafasindayim.simdiye kadar bi faydasini gordum mu hayir ama belki kardesiniz gorur ;)

Önceki konudada konuşmuştuk baya
Kardeşin çok tatlı biraz fazla iyi niyetli bir kız
Çocuksa tam bir gerizekalı bence
Kardeşin kesin güzeldirde
Böyle kızlarımız bu tiplerden nasıl etkileniyor hiç anlamıyorum
Bi oyna sen kardeşin algılarıyla :)
Hoşlanmadığı çocuğa ekstra vakit ayırmasın bu densizede herhangi biri gibi davransın
Yeni aşklara yelken açsın
Bu arada konunun seninle ilgili olmamasına sevindim :)
Sen ve kk olarak baya çaba göstermiştik senin ilişkin güzel gitsin fıstık gibi ilerlesin inşallah amin :)

Ya cidden kardeşim diye söylemiyorum, çok iyi niyetlidir dediğin kadar var. Baya duygusal maalesef, o yüzden biraz da korkuyorum ben çok üzülür, yıpranır diye. Tamam öğrenmesi lazım ama işte "ablanne" oldum, kıyamıyorum ehehe. Ya ben bu densize kardeşimi harcatır mıyım ya, hadsiz. Aranıyor, kimi bulursam tarzı işte bir türlü anlatamadım kardeşime belki burayı okuyunca biraz gözünü açar.

Biz iyiyiz ya, seneye evleniyoruz kısmetse. Sağ ol kuşum benim, öperim. :KK200:

eski konunuza yorum yapmistim hatirladim kardesinizi.cocugun yaptigi baya ayip olmus ama bence kardesiniz hala onu seviyor.soyle yapsin oncellikle simdiki cocukla iliski yoksa uzaklassin.sonra bu cocuga acik acik seni seviyorum desin.niyetin neyse acikca belirt sevmiyorsan herkes kendi yoluna desin.ben genelde sabirsizim bisey olacaksa olsun olmayacaksa uzamasin kafasindayim.simdiye kadar bi faydasini gordum mu hayir ama belki kardesiniz gorur :KK66:

Haha yok ayol ben yaptırtmam bu çocuğun bir tarafları kalkar, şunu diyen adama itiraf etse kendi pis zihniyetini kardeşim üzerinde uygulamaya falan kalkar mazallah :/

Ya cidden kardeşim diye söylemiyorum, çok iyi niyetlidir dediğin kadar var. Baya duygusal maalesef, o yüzden biraz da korkuyorum ben çok üzülür, yıpranır diye. Tamam öğrenmesi lazım ama işte "ablanne" oldum, kıyamıyorum ehehe. Ya ben bu densize kardeşimi harcatır mıyım ya, hadsiz. Aranıyor, kimi bulursam tarzı işte bir türlü anlatamadım kardeşime belki burayı okuyunca biraz gözünü açar.

Biz iyiyiz ya, seneye evleniyoruz kısmetse. Sağ ol kuşum benim, öperim. :KK200:
Hep mutlu olursunuz inşallah kuzum
Okusun defalarca
İlerde ah ne aptalmışım böyle bir adam için zamanımı harcamışım der
Denenmişi var işte
Dinlesin seni bizi
En güzel zamanlarını hiç etmesin

Bence bu arkadaşı kardeşinizin onun için hissettiklerini az çok anlamış. Şimdi kardeşinizin bu hislerini yokluyor ve ona takılıyor, onun yalnız kalmasını istiyor kendisi kardeşinizle yakınlaşmak için. Potansiyel adayları da kötülüyor bundan dolayı. Ama üslubuna bakılırsa, etrafındaki kızlara karşı pek ciddi olmayan biri anladığım kadarıyla.

Bence bu arkadaşı kardeşinizin onun için hissettiklerini az çok anlamış. Şimdi kardeşinizin bu hislerini yokluyor ve ona takılıyor, onun yalnız kalmasını istiyor kendisi kardeşinizle yakınlaşmak için. Potansiyel adayları da kötülüyor bundan dolayı. Ama üslubuna bakılırsa, etrafındaki kızlara karşı pek ciddi olmayan biri anladığım kadarıyla.

Kesinlikle öyle ya. Siz yazın buraya okusun da anlasın benim saftirik kardeşim. Çok teşekkür ederim. ❤

Suç kardeşinde, çocuk istediği herşeyi nasıl konuşabiliyor ki. Bu yaşlarda öğrenmezse karşısındakine sınır çizmeyi, yetişkin olduğunda çok ciddi sıkıntılar yaşar...

Ha onu şöyle, buraya anlatırken ben de yazıyordum. Dedim ki "Ya kızlar bunu çocuğa umut veriyorsun gibi algılayabilirler yani başkasından hoşlanırken seninle ilgilenen biriyle konuşuyormuşsun gibi" dedim. O da "Yok abla, öyle flörtleşerek konuşmuyoruz zaten, benimle ilgileniyor ama normal muhabbet ediyoruz, ders aralarında çay kahve içiyoruz umut vermiyorum" dedi. Ben de onun üzerine yazdım. Normalde de ders dışında fazla konuşmuyorlar, dışarıda falan buluşma görüşme şeyleri yok hatta yazışmıyorlarmış bile. Çocuğun bu kadar arsız olabilmesi beni şok etti, kardeşim ben de şok oldum ondan bir şey diyemedim diyor. Bir de milletin içinde demiş, beklemiyordur haliyle o da öyle bir arsızca laf.
Ya şuan konuştuğu çocukla, mesajlaşarak konuştuklarını sandım. Konuşuyorum kısmını öyle anladım. Malum artık teknoloji çağı. Yani diğer çocukla mesajlaşsa da gezse de bizi ilgilendirmez ki, belki zamanla ondan etkilenir yani bunda bir şey yok.

Gerçekten çok itici şeyler söyledikleri çocuğun.

Suç kardeşinde, çocuk istediği herşeyi nasıl konuşabiliyor ki. Bu yaşlarda öğrenmezse karşısındakine sınır çizmeyi, yetişkin olduğunda çok ciddi sıkıntılar yaşar...

Yüz verdi herhalde, haklısınız. Ben de çok kızdım.

Kesinlikle öyle ya. Siz yazın buraya okusun da anlasın benim saftirik kardeşim. Çok teşekkür ederim. ❤

Rica ederim 😇 burada kardeşinize sadece “cool” takılmak kalıyor. Biraz da o koştursun Peşinden şu umutsuz vakayı. Ama yüz vermesin, üzülür.

Back