Konu başlığına ne yazacağımı bilemedim. 😔

Koz kardesin senle yaris icinde sebebini bilemem ama sende cok sıkicı ve tutucusun biraz geri kafali diyim herseye karsi cikman falan birak insanlar istedigi gibi eglensin artik herkes internetten tinderdan bir kere konusup bulusuyor bunda bisey yok. Sizde 26 yasina kadar kimseyle gorusmemisbiri olarak daha garipsiniz bence. Kardesin sacmalmis senle yarisa girmis sadece o konuda haklisin

Konu sahibi üzülme belki bir Aydan Şener&Toprak Sergen de siz olursunuz, gerçi Aydan Şener adama kıyasla hanım hanımcıktı ama içki-sigara-gece hayatını öcü görecek kadar değil
Ayyy filmi direk hatırlayıp müziğini zihnimde döndürmeye başlamış olmam yaşlılık işareti mi acaba lisede bile değildim o filmi izlediğimde sanki

Serra’ya herkes aşık oluyordu ama hatırladığım kadarıyla. Konu sahibine de olabilirler bence.

Barda kahve içen hanım hanımcık genç kadın serseri ruhlu adamın dikkatini çekmişti...
Bende okurken sonunda adamın kız kardeşine değilde konu sahibine geleceğini düşünmüştüm ama olmadı hayaller hayatlar gibi bişey oldu akicida gidiyordu aslında konu,

Alkol içmekte flörtleşmekte bir şey yok ama alkollü cafelerin sahipleri pek tekin ayak olmaz genelinin mafya bağlantısı falan vardır. Kardeşim olsa uyarırdım ben ama uyarıdan anlayacak birine benzemiyor. Yaşınız gereği yaptıkları size çocukça geliyor ben olsam takılmazdım belli ki aynı şeylerden zevk almıyorsunuz. Bu arada mekan sahibi evli vs olabilir mi?

Rezervasyon yaptırdılar. 2 gün sonra tekrar gittik. Kız kardeşim kıvırcık saç kırmızı ruj ve super crop giyerek geldi

D Defne Kayalar a kuzeni ilgini çeken kimse yok mu diye sorduğunda ; adamın ilgisini çektiğini söyleyince , kardeşinin öncesinde bir ilgisi yokken bir anda adamla ilgilenmeye başladığını düşünüyor sanırım.

Crop ve makyaj detayını verme sebebinin de , önceki gidişlerinde belki hepsi birbirine benzer tarzda giyinmişken ; sonraki gidişlerinde sadece adamın ilgisini çekmek için kız kardeşinin böyle yaptığını düşünüyor sanırım.

2 kardeş arasında umarım bu tür bir rekabet yoktur , evlerden ırak.

Sizin giyindiklerinize kiz kardesiniz karisiyor mu? Zorla kirmizi ruj crop giydirip alkol almanizi istiyor mu? Bence hayir o halde siz de ona karismayin istedigi gibi yasasin. Siz de kendi kurallariniza gore yasayin.
Aranizdaki konusma hos olmamis bana bakti sana bakti tarzi. Ama ben sizin alkollu mekan sahibi olan karizmatik olan o adamla pek ortak yonunuzun oldugunu dusunmuyorum. En basindan sizinle ilgilenmemistir ( tabi bu varsayim ) bu sebeple sizin hepimize soyledi filan cikislariniz cok alakasiz olmus ve kardesiniz sizinle inatlasmis olabilir. Ama hak etmissiniz bi yerde.
Son olarak tanismak konusmak gezmek arkadas olmak da yanlis bi durum yok. Kiz kardesinizle ugrasmayin bence

Kız kardeşiniz kaç yaşında adam kaç yaşlarında?
Mekanlarda özellikle sahipler kadınların yoğun olduğu masalara alkol gönderirler ya da benim gençliğimde öyleydi. Sebebi de mekana ne kadar çok kız gelirse o kadar düzeyli ve güvenli bir yer algısı oluşuyormuş. (Evet daha önce bir mekan sahibine sormuştum bu minvalde bir cevap vermişti konunun asılmakla filan ilgisi yok)
Pek çok arkadaşımız değinmiş size uymayan yerlere gitmeyin hem siz sıkılmazsınız hem sorumluluk almazsınız. Bir diğer önerim de kız kardeşi sevgili seçiminde sürekli eleştirip terslerseniz yaşadıklarını anlatamamasına sebep olursunuz hatta yalan söylemesine bile sebep olabilirsiniz.. ne güzel size gelip anlatıyor güvensiz bir durum görürseniz adamda sapkınlık ya da siddet eğilimi gibi o zaman müdahale edersiniz ama sırf sizin ilişki anlayışınıza uymuyor diye görüşmelerini istememek biraz zorbaca...

Kız kardeşinizin yaptıklarına bişey diyemiyorum onun hayatı ama sizde çok kasıntısınız. İkram gelmiş dokunmamışsınız falan fazla abartı geldi. Biraz hayatın tadını çıkarmayı, eğlenmeyi öğrenin bu kadar kasılmayın

Gencler guzel egleniyor yalnizBu arada bu moda oldu kkda,26 yasinda sevgilim hic olmadi,30 yasindayim elime erkek eli degmedi .Ay cidden sıkıcısiniz.

Kız kardeşimiz evlerden ırak , ablam beğendi bir tavlayim onu çok rezil bir şey, kardeşte olsa uzak dur konuşma bence

Önceki konunu da okumuştum.. Bence kızkardeşin senin zekanı kıskanıyor ve kendince senden öne geçmek için ne gerekirse yapıyor. Onun için hiç kafa yorma, bu şekilde hayatta ne kadar başarılı olabilirse o kadar olacak zaten. Acilen bu akrabalarınla takılmayı kesmeni öneririm. Sana hiçbirşey katmıyorlar.
Kendine başka ortamlar bul, okuduğun bölüm çok güzel. Yardım dernekleri vs organizasyonlara katılabilirsin. Dünyayı güzelleştirmek için bir araya gelen insanların yanında daha mutlu olacağına eminim.
Sen duyarlı bir insansın ve hayata birşeyler üretmek için geldin. Tüketim çağına inat, kendi doğrularını yaşat.
Duyarlı ve hassas insanlar her zaman dışlanır ve maalesef azınlık olarak kalırlar. Umarım güzel kalbini kaybetmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…