- 25 Temmuz 2013
- 12.862
- 52.701
- 798
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Zorla evlendiriliyormus, biraz da ısınmış adama, babasından korktuğu için kaçamıyormuş. Konu sahibi de tırla çorap gonderiyormus Türkiye'ye. Baya işveren konumundalarmis, 31 yabancı çalıştırıyorlarmış bubasiyla.Arkadasin almanyada yasiyorsa sansli iste :)
Bir bahane ile ayrilsin sevgilisinden ve alman bir es edinsin kendine. Bukadar dram neyin nesi?
Ki artik almanyada ki türk erkekleri de bakirelige önem vermiyor.
Zorla mi evlendiriliyor arkadasin yoksa ? Artik böyle seyler almanya dahi kalmadi.. türkiyede de. Yani en azindan benim cevremde yok.
O kadar haklısınız ki.. yorumları okurken utandım. Kızın ailesi baskıcıymış belki canından olacak dönen muhabbetlere bakın. Arkasında duramayacağı şeyi niye yapmış diyenlere de hayret ediyorum. Yapmış işte.. rezil olması, öldürülmesi, psikolojik sıkıntılar mı çekmesi lazım?
O kadar okuyamadım çoook fazla mesaj var ama ilk yorumlar da bu yönde. Özellikle yapmasaymış denilenler çok acımasız.aslında debelenen kadın yazsaydı emin olun herkes yardım etmeye çalışırdı ama konu sahibi debelenen kadının parasızlığından sonra kendi tırından bahsedince olay koptu
Hepsini okudum rahatladım oh
Ailesinin bu tip insanlar olması konuyu çıkmaza sokmuş bence. Muhafazakar almancılardan sanırım. Böyle kişiler pat diye hadi ben ayrıldım diyemiyor maalesef hafif de zorlama var sanırım. Tabii ki kandırma taktikleri verecek halimiz yok ama bazı yorumlar fazla dalgacı ve acımasız geldi.Çok haklısınız. Ben de şimdi bir saniye kadar utandım kendimden. Özellikle konu sahibinin istediği bakire görünme taktiklerini bilmediğim için utandım. Halbuki duyarlı ve iyi insanlar olsa idik ilk gece arkadaşının nasıl kandırması gerektiği konusunda bilgi verirdik. Ama işte bilmediğimiz yerden geldi konu.
Kötü insanlar olduğumuz için ayrılması konusunda öneride bulunduk ama seviyormuş. Sevgi kutsal sonuçta. Sevene saygımız var.
O kadar haklısınız ki.. yorumları okurken utandım. Kızın ailesi baskıcıymış belki canından olacak dönen muhabbetlere bakın. Arkasında duramayacağı şeyi niye yapmış diyenlere de hayret ediyorum. Yapmış işte.. rezil olması, öldürülmesi, psikolojik sıkıntılar mı çekmesi lazım?
Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Duyar kasılmasıyla alakalı değil aslında ama bazı konular espri kaldırmıyor(bana göre)Biz de hiç duyar kasan olmadı diyoduk. Sağol yetiştin.konu sahibi cici diğerleri hep kaka. Bizim adımıza gidip özelden özür dileyen sen misin ? tşk.
Bdvye bir konu açılmış yanlış yada doğru, gerçek yada fake her neyse, yaşadığımız coğrafyada hala bu olaylardan dolayı öldürülen, şiddete uğrayan kadınlar varken hunharca geyik yapıp nasıl bu kadar eğlenebilinir kendi adıma şaşırarak okudum.
Bu konunun maalesef eğitimle falan da alakası yok tamamen zihniyet meselesi,ben ebeyim çalıştığım hastanede birkaç ebe arkadaşımın yakında düğünü var ve onlar bile maalesef "ya kan gelmezse,ya zarım esnekse!" diye yanlış bir zihniyetle,kendi bildikleri emin oldukları şey için bile korkabiliyorlar.
Evet öyle bir zar,(perde,doku parçası vs ismine ne derseniz) var ve evet onun orda olmasının amacı daha önce ilişkiye girip girilmediğini gösteren bir araç bir nevi xray değil,burda tartışmaya girilen geyik yapılan konu zar var yada yok yerine zarın amacı olsaydı belki bir nebze daha yararlı yorumlar olabilirdi.
Tüm yazılanları okuyup mu bunu söylüyorsunuz?Duyar kasılmasıyla alakalı değil aslında ama bazı konular espri kaldırmıyor(bana göre)
Evet herkes kadınlar kulübüne dert paylaşmak yardımcı olmak için girmek zorunda değil insanlar kafalarını dağıtmak biraz gülmek için de bu platformu kullanabilir gayet de hakları ama sanki bu konu o konu değil
Evet herhalde beş kere falan gönderildi bu video konunun başından beri.
Zar derken tül perde gibi bir şey hayal etmiyor kimse zannımca. Zaten konuşulan şey hymen. Kanama olmaması da normal, kanama olması da.
Konunun başında direkt "zar yok yea" diye lafa girilince kavram kargaşası başladı. Hymenin varoluşuna temelden bir red yükseldi
Ay aman bana ne, kendisiyle yolumuzu ayırdık zaten, üstüne tavuk boğazlamış gibi kanama ama sıfır acı sıfır rahatsızlık oldu (ki bu başlıkta öğrendim bu da olamazmış, ben nasıl becerdiysem artık).
Sadece tek bir sorum var ama hala onun yanıtını alamadım
Acaba Uftade mi diye bile düşündüm ben artık erkek olabilir mi acaba dediğim her üye de ilk sıra onun olacakkonu sahibesi zenginmiş. arkadaşı bu kadar zor durumdaysa maddi açıdan imkansız değil demek ki.
eğlenmeye gelmiş belli hatta bence erkek.
söylediğin kadar derin mevzular yok yani.
Ayrılsın dedik seviyor dedi. Sevmesin öyle adamı ayrılsın dedik babası zorla evlendiriyor ayrılamaz dedi. Başka bir şey demedik zaten zar konusunda beyin fırtınası, fikir alışverişi yaptık biz böyle bu grup. Konu sahibi gitti zaten uykusu gelmiş. Öyle gri atları beklerken lafliyoruz biz de.O kadar okuyamadım çoook fazla mesaj var ama ilk yorumlar da bu yönde. Özellikle yapmasaymış denilenler çok acımasız.
Ailesinin bu tip insanlar olması konuyu çıkmaza sokmuş bence. Muhafazakar almancılardan sanırım. Böyle kişiler pat diye hadi ben ayrıldım diyemiyor maalesef hafif de zorlama var sanırım. Tabii ki kandırma taktikleri verecek halimiz yok ama bazı yorumlar fazla dalgacı ve acımasız geldi.
yine suçlanan kadın olmuş. Kokuşmuş leş zihniyetlerin içinde debelenen bir kadın eleştirilmiş de eleştirilmiş..
Acaba Uftade mi diye bile düşündüm ben artık erkek olabilir mi acaba dediğim her üye de ilk sıra onun olacak
Yeni bir söz bellemişler yanlış üslup doğru sözün celladı mıymış neymiş. Ama ideal üslup kabul ettikleri ne hikmetse her daim mıç mıç canım cicim balımlı olan.Yok aslında konu sahibi beyinsiz dedi. Türkleri aşağıladı ve en başından beri tüm önerileri gergin bir üslupla reddedip insanları kötü yola düşürdü ajawjjw. İstediği tam olarak bakire görünme taktiği idi.
10 yıldır bu sitedeyim. Gerçekten zor durumda olan hiçbir kadınla dalga geçmedim. Arkadaşların da dalga geçtiğine şahit olmadım. Biz zarsız kadınlar olarak, hangi konuda nasıl davranmak gerektiğini genelde biliriz. Bu konuda talep edilen şey, bizim insanlığımıza aykırı demek ki. Bu yüzden konu buralara geldi demek ki.
Hani illa bir duyar kasılacak ise "ilk geceyi kurtarma taktiği istemeye hiç mi utanmıyorsunuz?" diye kasılabilir bence.
Zarın amacını bildikleri halde dediğiniz gibi inanmıyorsan defol git diyemiyorlarsa akıl verecek teselli edilecek bir durumları yok zaten haklısınız.Bir değil birkaç ebe bile ilişkiye girmemelerine rağmen "ya esnekse" diye korkuyorsa ortada gülünecek çok şey vardır.
Kendisini aldığı eğitime rağmen koruyamayan -ki o eğitim matematik değil ebelik eğitimi-, "al bu hymen, bu da yapısı. İnanmıyorsan defol git" diyemeyen, bir adamın ağzının içine bakan, o adamın eşi(!) olamama korkusuyla kendisini yiyip bitiren kadınları kim nasıl korusun?
Zarın amacını bilen bile böyleyse biz kime ne anlatalım?
nasıl on sene10 sene yahu.. dile kolay onca zamanın emeği var elbet ilk sıra onun.
azimle 10 sene kadın rolü yapmış şapka çıkartmak lazım
Kasılma konusundaki geyiklerden bahsetmedim yani bahsettiğim kısım sizin yorumlarınız değildi. Konu sahibinin üslubu bence de kötü. Aslında sitem ettiğim yorumlar “ madem ailesi böyle yapmasaymış” tarzında olanlardı. Çok sayfa olunca hepsini okuyamadım. Yanlış anlaşıldım sanırım.Yok aslında konu sahibi beyinsiz dedi. Türkleri aşağıladı ve en başından beri tüm önerileri gergin bir üslupla reddedip insanları kötü yola düşürdü ajawjjw. İstediği tam olarak bakire görünme taktiği idi.
10 yıldır bu sitedeyim. Gerçekten zor durumda olan hiçbir kadınla dalga geçmedim. Arkadaşların da dalga geçtiğine şahit olmadım. Biz zarsız kadınlar olarak, hangi konuda nasıl davranmak gerektiğini genelde biliriz. Bu konuda talep edilen şey, bizim insanlığımıza aykırı demek ki. Bu yüzden konu buralara geldi demek ki.
Hani illa bir duyar kasılacak ise "ilk geceyi kurtarma taktiği istemeye hiç mi utanmıyorsunuz?" diye kasılabilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?