- 15 Şubat 2020
- 62
- -86
- 1
- 41
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Şu kısmı anlayamadım. Erkek ailesinden mi bahsediyor?. Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor
Peki arkadaşının müstakbel eşi bakir miymiş?Lütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum
Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.
kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.
Ahhh, erkekler şu kanama olayının çoğu zaman kendi beceriksizliklerinden kaynaklandığını bi bilseler, hiç bu toplara girmezler.Kızlık zarı diye bir şey yoktur boynuma asmak istiyorum bu yazıyı kızlık zarı diye bir şey yoktur kadın ilişkide kasınca kendini kanama olur
Okuduğunuz şey hymen ve çoğu kadında kanama da olmaz hatta olmaması çok sağlıklı bir ilişki olduğu anlamına da gelir arkadaşınız ve nişanlısı biraz araştırsın bilinçlensinYok mu? O zaman ben biyoloji dersinde kitabi ters okumuşum. Maalesef var öyle bir zar
Hayır kızın ailesi. Aşırı ata erkil. Ve adam anlarsa ilerde kızın her bir hatasında tehdit edebilirŞu kısmı anlayamadım. Erkek ailesinden mi bahsediyor?
Çok sağlıklı bir ilişki yaşamışsınız mutluluğunuz daim olsunHay agzina saglik..bende bakireydim ama kanama olmadi ..ama bir zorlama oluyor bu dogru..
Soru bu değildi.Tatlim evlenmesin o zaman..adam bu konuda takintiliysa niye evleniyor kiz onunla..
Aynen öyleAhhh, erkekler şu kanama olayının çoğu zaman kendi beceriksizliklerinden kaynaklandığını bi bilseler, hiç bu toplara girmezler.
Ne peki tam olarak? Bakire olmadığını nasıl saklarız mı?Soru bu değildi.
Bunu mu dert edecek kızın ailesi duyunca??Peki arkadaşının müstakbel eşi bakir miymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?