- Konu Sahibi _ecrinnur_
gelir raporunu getir ne demek ya ,şaka mı bu !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek arkim ne ya?
Aman varya bir Türkçe'yi bile sahiplenemiyoruz . YAZIK VALLA.Sırf bu yüzden konunun devamını okumuyorum....
bak bir kizin ailesi istemeyebilir,kizlarini kollamak durumunda hissedebilir kendini.tamam ailenin yaptigi cok yanlis ama tamamen kopruleri atmak istemisler.ama ne olursa olsun sevgilinin kalkipta ailene laf etmeye hakki yok,sakin onun hakli oldugunu dusunupte ona koz verme.ailen ne kadar kotu olursa olsun laf soyletme.bu altin kuraldir..
sevgilin ailene cehpe alacagina onlarin kalplerini kazanmaya calissa daha makul olurdu.
arkadasimin kisaltilmisi türkcede var böyle birsey. okumazsin sevmediysen ama ben türkceyi katletmiyorum hatta yurtdisinda büyüyüdügüm ve türkce klavyem olmadigi halde düzgün yazmaya calisiyorum.kime yazik neden satasiyorsun ki durup duruken benim derdim bana yeter zaten senle ugrasamam
Arki Türkçede var mı??
Hımm benim cahilliğim olsun.
Neysee..........
cnm düpedüz bu cocuk senı kullanıyor.cocugu hem sen arayıp hem de senden nasıl kontor ıstıyebılır kı ,kendı ozel aramaları ıcın senın kontor yuklemenı ıstemesı cok ayıp .ayrıca senın gelır raporunu ne yapıcakmıs .aılen bastan asagıya haklı cnm,hem aılenın kendısını ıstemedıgını bılıyor hem de utanmadan senden kontor ıstıyor gelır raporu ıstıyor pıskınlıgın boylesı aılenın haksız oldugunu kanıtlamak yerıne o hala gelır raporu ıstıyebılecek kadar pıskın .gercekten cok tehlıkelı bır cocukmus uzak dur derım.
Son anlattıklarınıza bakılırsa siz de çok saygılı sayılmazsınız.
Saygıyı bitirdikten sonra sevgi mi kalır geriye?