• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontör ve erkek arkadaşım...para konusundan nefret ediyorum

Erkek arkim ne ya?

Aman varya bir Türkçe'yi bile sahiplenemiyoruz . YAZIK VALLA.Sırf bu yüzden konunun devamını okumuyorum....

arkadasimin kisaltilmisi türkcede var böyle birsey. okumazsin sevmediysen ama ben türkceyi katletmiyorum hatta yurtdisinda büyüyüdügüm ve türkce klavyem olmadigi halde düzgün yazmaya calisiyorum.kime yazik neden satasiyorsun ki durup duruken benim derdim bana yeter zaten senle ugrasamam

Son düzenleme:
bence annenler yerden göğe kadar haklı. o kim ki senin gelirini öğrenmeye çalışıyor. öğrenince nolucak .. resmen seni kullanmaya çalışıyor. kullandırtma ya. erkeğin böylesinden nefret ederim. tamam herkesin ilişkisinde sorunlar var. kimseninki mükemmel değil. ama bu farklı erkek gururu vardır ya senden sürekli kontör istemesi. birşeyler saklaması. bunları görmezlikten gelme bence.

bak bir kizin ailesi istemeyebilir,kizlarini kollamak durumunda hissedebilir kendini.tamam ailenin yaptigi cok yanlis ama tamamen kopruleri atmak istemisler.ama ne olursa olsun sevgilinin kalkipta ailene laf etmeye hakki yok,sakin onun hakli oldugunu dusunupte ona koz verme.ailen ne kadar kotu olursa olsun laf soyletme.bu altin kuraldir..
sevgilin ailene cehpe alacagina onlarin kalplerini kazanmaya calissa daha makul olurdu.

evet canim o laf söylediginde savundum, onlara kizgin oldugum halde onun söyledigi laflari iade ettim fazlasiyla..annesini de bu olaydan sonra gördüm ve beklemedim hic, o kadar kizgindi ki aklina agzina geleni dedi...bana hakaret etmedi ama aileme kizgindi.evimizle ilgili felan biseyler söyledi. bende sasirip kaldim..ve erkek arkadasima dedim ki "annen ruh hastasi hemde kiskaniyor bizi cünki evimiz var. sizden daha varlikli oldugumuz icin cekemiyor. ama o sinir hastasi oldugu icin seslenmedim cünki adi üstünde hasta" dedim.

valla piskolojim o kadar bozuldu ki, onun facesine girip arasira bazi arkadaslarini iptal ediyorum. hele ki babamla olan ortak arkadaslarini. neden yapiyorum bilmyiorum icimde öfke biriktiginden heralde

cnm düpedüz bu cocuk senı kullanıyor.cocugu hem sen arayıp hem de senden nasıl kontor ıstıyebılır kı ,kendı ozel aramaları ıcın senın kontor yuklemenı ıstemesı cok ayıp .ayrıca senın gelır raporunu ne yapıcakmıs .aılen bastan asagıya haklı cnm,hem aılenın kendısını ıstemedıgını bılıyor hem de utanmadan senden kontor ıstıyor gelır raporu ıstıyor pıskınlıgın boylesı:53: aılenın haksız oldugunu kanıtlamak yerıne o hala gelır raporu ıstıyebılecek kadar pıskın .gercekten cok tehlıkelı bır cocukmus uzak dur derım.

arkadasimin kisaltilmisi türkcede var böyle birsey. okumazsin sevmediysen ama ben türkceyi katletmiyorum hatta yurtdisinda büyüyüdügüm ve türkce klavyem olmadigi halde düzgün yazmaya calisiyorum.kime yazik neden satasiyorsun ki durup duruken benim derdim bana yeter zaten senle ugrasamam

Arki Türkçede var mı??

Hımm benim cahilliğim olsun.

Neysee..........

cnm düpedüz bu cocuk senı kullanıyor.cocugu hem sen arayıp hem de senden nasıl kontor ıstıyebılır kı ,kendı ozel aramaları ıcın senın kontor yuklemenı ıstemesı cok ayıp .ayrıca senın gelır raporunu ne yapıcakmıs .aılen bastan asagıya haklı cnm,hem aılenın kendısını ıstemedıgını bılıyor hem de utanmadan senden kontor ıstıyor gelır raporu ıstıyor pıskınlıgın boylesı:53: aılenın haksız oldugunu kanıtlamak yerıne o hala gelır raporu ıstıyebılecek kadar pıskın .gercekten cok tehlıkelı bır cocukmus uzak dur derım.

canim, evet sanirim ailem dogru...ama insan asik olunca gözü kör oluyor iste..bunlar oldukca ailemin ne kadar hakli oldugunu anlamaya basladim...onun öncedne bu tür huylarini görmemistim..ondan inandim, ama simdi kendini belli etmeye calisti...

birdahaki konusmada bunu ortaya dökecem kesinlikle..hesab versin bana...ne olucaksa olsun artik ama en dogrusu bitirmek..zaten bu son olanlardan sonra iyice düstü gözümden...saygisizin tekiymis...

Back