• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontör ve erkek arkadaşım...para konusundan nefret ediyorum

_ecrinnur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
228
1
46
Diğer
arkadaslar bu normalmi...aklima takiliyor, sürekli kafami kurcalayan bisey var...

erkek arkimle 2 senedir beraberiz...sözlenmek üzereydik ki ailem vermedi beni...ama ben onsuz yapamadim ve hala görüyüyorum:( ne cok dirensem de zamanla onu ne cok sevdigimi anladim:( o da ayni...ailemin karsi cikmasi, onun beni kullanma ihtimalinin olmasi...cünki ben uni mezunuyum, o ise lise...ve 1 sene issiz kaldi su an bi isi var ama...annemlere göre o sadece para icin berabermis...ne ailelerin seviye lafina taktim nede baska biseye ama bazi seyler gercekten aklimi karistiriyor...

örnegin ben kredi cekmistim, okumam icin gerekliydi o para..yurtdisinda okudum, okul bitti ve borcu bikac sene sonra ödemem lazim. erkek arkimögrendi borclu oldugmu. o ise bana "para ayir her ay, o zaman geri ödemekle zorluk cekmessin" dedi. her görüsmede soruyor ayiriyormusun diye. ve ilerde ev alcaz, yok su bu yap, ev kredisi cektim ilerde bizm icin iyi olur, sende kayit ol kredi cek gibisinden biseyler söylemeye basladi. bazen alisveriste cok harcadigimi derim.en son dedigi sey ise "gelir raporunu getir de bi inceleyim.getirirmisin cekinmessen? bazi insanlar hani bu konularda cekinir" oldu. bulusmamizda üstüne varmadi, bende getrmemistim zaten ama icin tuhaf oldu. sanane diyesim geldi.

su an kendisi yurtdisinda. bana ve kendisine hat almis..kendisi 2 günde birsürü kontörü bitirmis..oysa ki biz hergün 2-3 sms yazariz birbirimize-ayrica onu arayan benim, cünki ben onu ararsam daha ucuza geliyor...neyse kontürümü bitirdim, bana kontür yolla diyo habire.ordan alsana dedim, yok neymis orda pahali geliyormus...
ve telefonda konusurken (alisveris merkezindeydi o) bana bi saniye canim dedi..arkadan sesler gelyiordu ve kontür almak istiyorum dedi kasaciya...ama o kontör almak istedigi hat yabanci bi hatdi. yani ordan bi hat daha almis...herhalde duydugum sonra aklina gelmis ki, bana "burdan yeni hat aldim, yakinda sende geldiginde burdan o hattan alirsin konusuruz" dedi. aceba o konusmayi duymasam yeni numarasini söylermiydi hmm...neyse...

en son yazdigi sey ise yine "kontör atarsan sevinirim" oldu. ve diger ordan aldigi hattan caldirdi, numara bendede olsun diye...neyse tam atiyordum ki, sebeke kabul etmedi ve aktarma yapilamadi. ve tam bu sira ordan aldigi yerli hattindan arama geldi..ciktim, ilahi sesleri gelyiordu ve kapatti suratima...

ne yapicami sasirdim, kontür yüklemek istedigim hattina sms yazdim...yükleme yapamiyorum diye...smsim gitmedi cünki beyefendi yerli hatti kullaniyor ve digeri kapali...ne yapmak istiyor bu anlamadim. kendimi enayi gibi hissediyorum

ve o zamandan beri yani dün aksamdan beri yazmior beyefendi...hani iletisim kötü ondan desem neyse ama...demin faceye girdigimde beyefendinin cepinden su an bilmemneredeyim selamlar yazmasi ve bana ordan yazmamasi ayri bi gicigima gitti...

Son düzenleme:
bazen bizim goremedigimizi disaridan insanlar cok net gorebilir..ailen de birseyler hissetmis olmali ki seni bu konuda uyardi..kesinlikle kendini kullandirma.maddi ve manevi.
erkek arkadasinin yaptigi cok ayip birsey hem sen ariyorsun birde utanmadan kontorum bitti,yolla diyor..bugune kadar bir kere bile esim bana boyle bir talepte bulunmadi..hatta o bana gonderir.cok tuhaf geldi bu yuzden.
bir digeri senin arkandan gizli sakli isler ceviriyor gibi..hat alinca soylenmiyor nedense duyma ihtimaline karsi guven kaybetmemek icin soyleme geregi duyuluyor.senin bilmedigin hatta kontor yuklemeyi biliyor,diger hat icin senden kontor dileniyor.bir de simdiden paranin hesabini yapiyor.
hayat bu her an hersey oluyor o yuzden gozlerin hep acik olsun..kimseye tam guvenme..

evet canim...valla zaten istesem de güvenemiyorum ona bi türlü...bu kadar celiski, tuhaflik varken..

kendisi yemege ciktigimizda istemedigim halde ödemek ister, öder...ben erkegim sn dur der ama son zamanlarda da yukarda bahsettigim seyleri yapmaya basladi...

valla dedigin gibi kilimi kimildatmayacagim, ne yaparsa yapsin göndermicem bisey yani tuhaf icimde kurt var...simdiye kadar kendimi kullandirtmadim, kullandirtmiycagimda..icime sinmeyen HICBIRSEYI yapmayacagim sirf o istiyor diye.

o arayana kadar ben üstüne düsmem bile. ne hali varsa görsün, o ulassin bana...

Son düzenleme:
disari da bir kiza hesap odettirmek yakisik gelmedigi icin oyle davranabilir ama ikinizin arasinda olana sahit olan biri yok..bu yuzden gercek yuzunu o zaman ortaya da cikarabilir..gunahini almak istemem ama yine de dikkatli ol..
para pul islerine de asla karistirma,ileride isin icinden cikamazsin..

Son düzenleme:
Ben eeee ""gule gule sana elveda herkes kndi yoluna...hic bosuna yalvarma askim anlayana"""yazik etme guzelim kndine...isterse kac para olursa olsun 3-5fazla ordan alir kntorunu ve arar seni...sevmio yada sevio demiorum ammaaaa ailen hakli cnm..kullaniliosun...aile ne derse doruuu wlla bakkk cnmm bunu bahane et ve bitir herseyii...kacan bi kiz olsaydi napar eder o kontoru alir arardi...sana essek(afedersiniz)gibi ulasirdiiii

bazen bız kızlar asık oluyoruz yada oldugumuzu zannedıyoruz ya gozumuz bırsey gormuyor
evet aıle arkadaslar daha net onlarla olan dıyaloga onem vermek lazım

ve zaman hızla akıyo rzaman kaybetme yol ver gıtsın

unutma hayat senın hayatın kalmak ısteyene rol ver ıstemeyene yol ver gıtsın demısler

zamanını bosa harcama tevrubeyle sabıt

bır erkek asla senın paranın hesabını yapmamalı asla
asla senden maddı beklentısı olmamalı

davul dengı dengıne nacızane

Erkek arkadaşınız -bulunduğu yerde kontör gerçekten pahalıysa- gitmeden önce sizinle anlaşma yapabilirdi.
Size para bırakabilirdi veya başka bir şey.

Asıl düşüncem; pahalıysa pahalı, çok büyük geçim sıkıntısı çekilmiyorsa birkaç liranın lafı edilmez.
Sizden kontör istemek, fazla para vermekten daha zor gelmeliydi.

Hadi evlenmeyi düşünen insanların arasında böyle şeyler mevzu olmaz diyelim, ama bir ERKEK nasıl bu kadar rahat kontör ister? Kadın olsa da değişmez, ama erkek daha onurlu olmalı bu konularda.

arki mi?:53::53:

kendinizi kullandırtmayın, para mevzusuna önem veren erkeklere dikkat edin.
aileniz haklıdır belki vermemekle.

Aileniz sonuna kadar haklıymış daha siz neyin hayalini kuruyorsunuz?

Benim de bir arkadaşımın babasının binası vardı. Arkadaşım biriyle tanışmış, çocuğun ilk buluşmada sorduğu soru: baban sana da bi kaç daire verir herhalde, olmuş. Tabi bir daah görüşmedi onunla. Erkek arkadaşınız açıkça maddiyatınızı kullanıyor. Ne demek sen daha borç ödenken ileriye dönük para biriktir demek? Sana ne...

daha önce açtığın konulara da bakarsak erkek arkinin! çok sorunlu bir insan olduğu ortada

bir konunda ailene hakaretler ettiğini yazmışsın sonra ayrıldık demişsin ama ne olduysa artık yeniden barışmışsın.

kısacası biz sana ne desek boş.

Son düzenleyen: Moderatör:
kısaca bitir o sana göre değil davul bile dengi dengine calarmıs bu bir gercek ilerde cok pişman olursun baskaları ilede görüşebilir 2. hatta hıc gerek yoktu bence ama almıs işte

daha önce açtığın konulara da bakarsak erkek arkinin! çok sorunlu bir insan olduğu ortada

bir konunda ailene hakaretler ettiğini yazmışsın sonra ayrıldık demişsin ama ne olduysa artık yeniden barışmışsın.

kısacası biz sana ne desek boş.

evet de, hakaret meselesi karsilikliydi..önce ailem laf cikartdi, onlari kovduk felan nasil bi aile imis cok igrencler diye...erkek arkimle ilgili bir sürü sey dediler, hakaret neticesinde...ve ailem onlari tehdit etdi, hemde akrabalari tanidiklari üzeri...onun ailesi beklemyiordu birdenbire böyle bi tepkiyi...ve buna karsi tepkisi oldu bu hakaretler...biliyorum cok kötü ama ben de aileme cok kizgindim cünki oturup benimle acik acik konusmadilar ve kandirdilar beni...bastan beri acik acik demediler onu sevmediklerini..ve bende hersey nede olsa yolunda, sözleniyoruz diye onla hep iletisimdeydim...hatta annem vesile oldu onunla tanisip, iletisime gecmemde..söz tarihi belliydi ki annem bana hic bisey söylemeden bozdu benden habersiz...aylar sonra yok geldiklerinde sunu dediler yok bunu dediler dedi...ama ben basta hic bisey bilmyiordum...ve benide eve kapattilar, herseyimi kontrol ettiler onlar istemeden sonra...cok baski yapildi bana...neyse sinir bozucu bi durum iste...

ve daha iki gün önce bisey ögrendim: meger bizim bi ortak tanidigimiza demisler bizim görüsüp bulustugumuzu. bu tanidikta etrafa yayiyormus, resmen adimi cikartmaya calismis o zaman. ben seni kimseye yar etmem diyordu..anlyicagniz her seyi en son ögrenen hep ben oluyorum. resmen salak yerine konuluyorum her taraftanda...
bazen keske yasamasam da kurtulam bu durumdan benim günahim neydi diyorum..ailem tanismamiza vesile oldu evlenme yasimin geldigi icin ve simdide böyle sorunlar cikti. keske hic tanistirmasalardi

erkek para kontur istiyosa hemen kacin bence.. cix kardesim zaten bastan bozulmus hersey.. ailele kavga etmis bunlar evlensenizde hep karsiniza cikacaktir.. + cocukta normal degil .. olmyo boyle .. hakkinda hayirlisi.. patolojik bi iliskiye donusmus... yipranmadan daha fazla uzaklas derim...

2 yıldır birlikte olduğunuza eminmisin?
Farklı bir hat alıyor hesap sormuyorsun gelirini öğrenmek istiyor sanane diyemiyorsun
Knt istiyor banane diyemiyorsun
Ya bana düşmez ilişki tarzınız fakat olmaz böyle cnm bnm böyle sonu gelmez
İçinden geleni söyleyemiceksen yaptığı saçmalıklara ses çıkaramıcaksan
Bu ilişki olmaz tutsaklık olur...
Erkekmi yok yahu bunları tepeye çıkarmaya gelmez yazıktır günahtır gençliğinize

uzaklasamaya calisiyorum...epeydir arayip sormadim...hatta ne cok istiyorum onun beni terketmesini...o zaman kurtulurum herseydende...ben yapamiyorum o yapsin...evet patolojik kelimesi tam uydu...

Son düzenleme:
bak bir kizin ailesi istemeyebilir,kizlarini kollamak durumunda hissedebilir kendini.tamam ailenin yaptigi cok yanlis ama tamamen kopruleri atmak istemisler.ama ne olursa olsun sevgilinin kalkipta ailene laf etmeye hakki yok,sakin onun hakli oldugunu dusunupte ona koz verme.ailen ne kadar kotu olursa olsun laf soyletme.bu altin kuraldir..
sevgilin ailene cehpe alacagina onlarin kalplerini kazanmaya calissa daha makul olurdu.

Erkek arkim ne ya?

Aman varya bir Türkçe'yi bile sahiplenemiyoruz . YAZIK VALLA.Sırf bu yüzden konunun devamını okumuyorum....

Son düzenleme:
Back