-
- Konu Sahibi karakedi85
Tamam kuzum inşaallahDualarım senınle canım ıns rabbım sana da hayırlı saglıklı bır evlat ıkram eder bu surecte bol bol meryem suresı okı canım
İnşallah canm Allah hayırlısıyla nasip etsin. İlk denemede tutar inşallah. Bende bu 2 ay olmazsa aşılamaya başlıcam.Kızlar bu gün aşılama inelerimi aldm benim için dua edin olrmu Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
Inşallah gerek kalmaz kuzum aşılamaya ya. Rabbim hayrlica imtihanimizi mutlu bi şekilde bitirsnİnşallah canm Allah hayırlısıyla nasip etsin. İlk denemede tutar inşallah. Bende bu 2 ay olmazsa aşılamaya başlıcam.
Aynen kuzum klomen tedavisine başlıyorlar sonra yumurta takibin yapılacak yumurta büyüyüp kendi çatlayamazsa çatlama inesi yapıp ilişki saatini söyleyecek doktorİyi gunler canlar Dün hsg cekindim cok şükür tuplerim açık çıktı bir dahaki adetin 2. Günü gel tedaviye basliycas dedi ilk olarak ne tedavisine baslanio klomen falan mi
Yok canim ya yakin zamanda gidecek olsaydim kendi endokrincime sorardimArkadaşlar telefonla irtibat kurabileceğiniz bi endokrinci varmı. Ben aşılama olacağım ama 17 oh 23 kafama çok aşırı takıldı bu değerle tutma olasılığı nedir. Onu sorabilsek rahatliycam
İnsAllah canim Rabbim hepimize nasip etsin insAllah cok bekletmesinIlk klomen ıle basladım aslınsa yumurtlama ve catlama ıle ılgılı bır sorunum hıc olmadı ama prosedur boyle demıstı dr gun asırı ılıskı verıyor tutmazsa yıne klomenle catlatma ıgnesı ve asılama yapıyor o da tutmazsa bu sefer kalem gıbı bır ıgne verıyor gobekten kendın vuruyorsun catlatma ıgnesı ve asılama sonrasını bılmıyorum benım oyle de tutmamıstı devletın o zamankı sartı 3 asılama sonrası tup bebektı ben 3.asılamaya giremedim klomenler rahmımı cok ıncelttıgı ıcın 5 ay adet olamadım o surecte 3 ay dıane35 kullandım dıane35 ın 2.ayında kortıozona basladım kortızonun 3.ayında gebe kalmıstım ıns senın ılk deneme de tutar
Bende çok oluyor kuzumİyi geceler arkadaşlar bu hormonlarin dengesiz olması sizinde ruh halinizi etkiliyo mu bende bi agrasiflik oluo bi mod düşmesi herseye alinganlik sebepsiz aglama isteği falan
Bi bakıyorum güneş aciyor bi bakiom simsek cakior kendimi anlamiyorum cokda sinir oluorum bu durumaBende çok oluyor kuzum
Aynen kuzum valla bende aynı durumdayım bazen sinirimden oturup ağlıyorumBi bakıyorum güneş aciyor bi bakiom simsek cakior kendimi anlamiyorum cokda sinir oluorum bu duruma
Bende yaklaşık 6 aya yakındır kullanıyorum son iki aydır âdet düzenim allak pullak oldu geçen ay 41 günde oldum bu ay 36 gundeyim hala olmadım benimde moralim çok bozuk.Merhaba kizlar. Ben dekorta başlayalı 4 aya yaklaştı fakat adetlerim iyice şaştı.bazen 28 gün bazen 36 gün. İlaç kullanmadan 30 31 gunden sasmazdi. Sizde de böyle düzensizlikler var mı. Ben her şey iyiye gidecek 4 5 aya gebelik haberi alirim derken her şey olduğundan daha da bozuk bir hale geldi. Çok moralim bozuk. Sizler neler yapiyosunuz
Bende yaklaşık 6 aya yakındır kullanıyorum son iki aydır âdet düzenim allak pullak oldu geçen ay 41 günde oldum bu ay 36 gundeyim hala olmadım benimde moralim çok bozuk.
Al bendende o kadar. umutsuzlasmaya başladımÇok umutsuz oluyorum ya. İse mi yaramiyor acaba.ilac bende beklenti mi oluşturdu bilmiyorum saçma sapan ruh haline büründüm. Olmadıkça insan yıpranıyor