- 8 Haziran 2010
- 390
- 5
- Konu Sahibi Kalimero28
- #1.441
sağol cnm hepimizin çocuklarına sağlıklı ömürler versin Allah. Eannelik dünyanın en güzel duygusuymuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.çok geçmiş olsun inşallah hastalık yoktur sağlıklı bir hayat sürerler.Kendini düşünmez oldun değilmi karakedi işte biz ona annelik diyoruz:))
Kızının çok güzel mutlu günlerini görürsün inşallah. Yaşadığın bu zor günleri unutursun işte o zaman. canım bu genetik testi bi tek ankara üniversitesi yapıyormuş. ankaraya yolun düşerse dosyanızla başvurabilirsin. salı bi daha gidicez kan vermeye. sonucu yazarım.canım çok geçmiş olsun yazdığın gibi senin kullandığın ilacın etkisinde kalmış bebişler herşey normale dönecek inşallah zaten çıksa bu zamana kadar çıkardı tuz kaybı, ben doğum yaptıktan sonra kızım çok şiddetli kusmaya başladı orda anladılar zaten tuz kaybını ağız burundan oluk oluk kustu şu testten bizde yaptırsak iyi olacak çapa bu konuda henüz işlem yapmıyomuş gen biliminden kan alındı ama nedense bakmamışlar. bebişlerin durumundan haberdar edersen beni çok sevinirim. sağlıcakla kalın hepiniz
çok öpüyorum.