- Konu Sahibi Kalimero28
- #1.481
Selamlar. Aramıza hoşgeldin. Durumundan rahatsız olman çok normal. Hissettiklerini bende 24 yaşıma kadar hissettim. ilk ameliyatımı 5 yaşımda ikincisini de düğünümden 6 ay önce oldum. Ameliyatımı prof. dr. ateş karateke yaptı. istanbul zeynep kamilde. Ankarada da bir iki doktora gittim ancak ateş beyin daha tecrübeli olduğunu öğrendim. ameliyat doktor için kolay ama benim için çok zor geçti. ancak beklediğimden daha iyi bir sonuç aldım çok şükür. Bu konu çok dallı budaklı bir konu. merak ettiğin soruları teker teker yazmalısın. dediğim gibi herkesin problemi kendine göre özel
Galiba bende 2 ameliyat geçirdim şu zamana kadar tam emin olamadm. Kolay bir ameliyat diyorlar ama psikolojik kısım çok önemli gerçekten.bu arada doktor tabsiyesi için teşekkür ederim. İyi oldu aslında yazmam bir yandan derdimi anlayabilecek insanlarla konuşmak rahatlatıyor insanı. Çok teşekkür ederim. Aslında genel merakım ameliyatlq ilgiliydi. İyi bir doktor ameliyat süreci sonrası gibi konuları merak ediyorum açıkcası. Artık zamanı geldiği için aklımda su an bunlar var. Tekrardan çok teşekkür ederim.