- Konu Sahibi Kalimero28
- #1.401
Ben hastalığa çok çabuk alıştım maneviyatım güçlü olunca,her şerde bir hayır oldunu bilince daha kolay alışması.ALLAH bu dünyada herkesi ya malıyla ya sağlığıyla yada evladıyla sınayacak buda bizim imtihanımız diye düşünyorum rabbim beterinden korusun.kafam o kadar karışıyorki sizin kızınız kaç yaşında ameliyat oldunuzmu hatırlamıyorum
benim kızım 22 aylık doğuştan genital bozukluğu var vajen kapalı sistoskopi yapıldı rahimi yumurtaları çok şükür var acelesi yok dediler 3 4 yaşında ameliyat dediler izmirde tedavi görüyoruz eeylulde bi daha gidicez o zaman cerrahdan da randevu alcaz inş gidicez bakalım.ben olsun istiyorum ama hayırlısı bakalım. annelik çok zor bir meslek gerçekten hassas zaten sürekli ateşleniyor en ufacık bir şeyde yıpratıyor ister istemez insan üzülüyor yapcak bir şey yok kısmet sağlık sıhhat versin allah.zaman akıp geçiyor büyüyolar ya 2 yaşına gircek eylul de allah kısmet ederse hayırlı uzun ömürler versin yavrularımıza kolunu çıkardık alçıda şimdi hala yaramazlık peşinde :)sizin kızınz ne kadarlık?