- 21 Ocak 2013
- 57
- 2
- Konu Sahibi Kalimero28
- #1.141
valla şekerim hem cerrahpaşada hem de 18 mart üniversitesinde takip ediliyorum cerrahpaşaya gidip gelmek,tahlillerin geç çıkması falan zorluyordu beni burada açılınca 18 marta gitmeye başladım çok nadir bir vaka olduğum için el üstünde tutuyorlar sağolsunlar çok memnunum ama cerrahpaşadaki dosyamı da kapatmak istemiyorum en son 6 yıl önce gitmiştim bir de geçen ay gittim işte orada tahliileri yaptırdım sonuçları buradaki doktora gösterdim benim de doktorum Pınar Kadıoğlu sanırım :) yüzünü göremiyorum ki dahiliyeciler vasıtasıyla iletişim kuruyoruz geçri 18 marttada öyle ama burada aradaki dahiliyeciler çok iyi zaten benden küçükler iyi iletişim kurabiliyoruz çok ilgileniyorlar bilinçliler cerrahpaşada öyle değil sen konuştuğunda bile dinlemiyor gibi görünüyorlar açıkcası hocaya soruyorlar ve Pınar Hanım gerçekten alanında çok iyi bir uzman keşke sadece o baksa işte tahliller orada çok sıkıntılı misal laboratuvarda saa 11'e kadar kan alıyorlar ee poliklinikler 1'e kadar bitmiyor ki mecbur ertesi güne kalıyorsun 17 alfa testi standart 3 hafta sonra çıkıyor bak bu anlamda karakedinin dediği daha mantıklı bence hemen sonuç alır durumu netleştirirsin cerrahpaşa iyidir ama bekletmesi azap gibidir :)
zaten nadir vaka olmamız iyi oluyo hacettepenin çocuk bölümünde bende el üstündeydim epeyde şey denediler kemik araştırması falan bile yaptılar üstümde çogu KAH makaleleri benim üstümden çıktı :) seni büyük ihtimal Pınar hanım görüyordur senide onun cerrahpaşada bu tip çalışmaları var büyük ihtimalle makaleleri falanda senin sayendedir :) bende bi kez gittim kadın baya bir dolu zaten sevdimde kendisini çok şeker bir insan pınar hanımda cerrahpaşa sıkıntı. bana tahlilleri adet ortasında ve 2si cerrahpaşanın ayrı labında 1i çapa bi labda olmak üzere 3 yere aç karnına kan vermem gerektiğini söyleyince gitmedim geri cerrahpaşaya. şu anda banada gazide karakedinin doktoruna gitmek ii göründü pınar hanımada, yetersiz görürsem giderim diye düşündüm daha hızlı hallolur kontroller. bizim bu kontrol işi çok sıkıntı 6ayda bir hafta içinden minimum 3 gün gidiyo kontrol için buna keşke bişey yapabilsek bu arada pınar hanım sana hamile olursan ilaç degişimi yapabiliriz demişmiydi ilaçta p ile başlıyodu hatırlayamadım adını şimdi :)