- 3 Nisan 2012
- 1.117
- 5
- 48
- Konu Sahibi Kalimero28
- #1.121
sağol canım.ultrasonda sadece genital anomalisi olup olmadığına bakılıyor.onun dışında hastalık hakkında başka bişey öğrenemiyosun ultrasondan.yani bana kız dendikten sonra her ay doktorum genital bölgesini inceliyodu hipertrofi yani klitoRiste büyüme varmı diye.çok şükür hep normal gözüküyodu.öylede oldu çok şükür..allah sana bağışlasın bebeğini inşallah hiç bir sorun çıkmaz.ultrasondada normal gözüküyordu yazmışsınız yani bu ultrasonla bakıldığında farkedilebilirmiydi sizce???
canım iyi düşün bence.inşallah bişey çıkmayacaktır.sonuçta zaten az gözüken bi hastalık...rabbim yardımcın olsun...selam kızlar. bugün endokrin doktoruma gittim. eşimin muhakkak genetik test yaptırması gerektiğini söyledi. bebeklerimde -allah korusun- bu hastalıktan olma ihtimalleri var. ankarada bu taramayı yapan üniversite hastanesi yokmuş. iki tane özel laboratuvar varmış sadece bunu yapabilen. tabi bunlarda baya yüksek fiyat istiyorlar. eşimin taşıyıcı olup olmadığına göre 1000 ile 3000 tl arasında değişiyor.
kızlar bu genetik testi yaptıran var mıydı? sebic sanki siz yaptırmıştınız. öyle hatırlıyorum. eğer yaptıran varsa hangi hastanede yaptırdınız. sonuçlar ne kadar sürede çıktı.
kaygılandım iyice. ben kör gözle sadece anne olabilecek miyim diye düşünmüş durmuşum. eşimin taşıyıcı olabileceğine hiç ihtimal vermemiştim. bebeklerimde benim çektiğim çileyi çekecekler diye içime taş oturdu bugün. inşallah eşim taşıyıcı değildir ve bebeklerim sağlıklı olur.
sağol canım.hemen öpüyorum bebişimi...merhaba arkadaşlar epeydir yazamadım.
yarenahsen hadi gözün aydın..:)))
çook sevindim bebişine.. öp benim için.
bir ricam var arkadaslar trabzonda yasayan varsa bana özelden yazabilirmi?görüşmek isterim..
bu arada genkort devlet ödemesine girene kadar hidrokortizonu tebden alabiliyoruz...ben hala teb den alıyorum.genkort ilacının firması devlete teklifte bulundu.devlet ödemeye alana kadar dısadan getirtebiliyoruz.esim saglıkcı ordan biliyorum.bu rada kızım subat 6 da 1 yasına giriyor.guzel bir doğum günü yapmak istiyorum...ilk yıılımız hastanelerde gecti inş yeni yıl sans getirir.
hoscakalın:)))