- 8 Haziran 2010
- 390
- 5
- Konu Sahibi Kalimero28
- #1.101
kızlar selam nasılsınız? ilaç değişti bende de komplikasyonlar çıkmaya başladı 5 gün kullandım 3 gün kaçındım ama nasıl kaşınmak her yerim kafamın içi,kaşlarımın içi göz pınarlarım bile kaşındı gözlerim dudaklarım şişti kurdeşen döktüm :) gittim doktora genkort galiba bana alerji yaptı dedim dermatolojiye gönderdi adam baktı etti falan kortizondan olmaz o bilakis alerjik bir durumun varsa baskılar ,zaten biz alerjisi olana kortizon veriyoruz ondan değildir dedi 3 hap verdi sabah,öğle,akşam içiyorum bakalım hemen kesti kaşıntıyı ama ilaçların etkisi geçince yine kaşınıyorum dermatoloji öyle deyince endokrinde karaciğer testlerime baktırdı onlar da normal çıktı kurdeşenin neyden olduğunu bulamadık yani genkorta ve alerji haplarına devam ediyorum onlarda uyku ve uyuşukluk yapıyor uyuz uyuz dolanıyorum ya da fosur fosur uyuyorum :))
Allah allah niye öyle oldun ki acaba. bu kurdeşen denilen şeyde acayip bi illet. babannemde de var yıllarca araştırıldı. en sonunda aspirin yapmış alerjiyi ona bağladılar. acaba genkortun içerdiği bir madde mi yaptı? geçmiş olsun canım benim.