- 13 Aralık 2008
- 737
- 402
- Konu Sahibi Kalimero28
anatolya9 benim kızlarımında non klasik.hani sen ilaç kullanmıyorum diyosunya,bende bazen bıraksalarmı acaba diye düşünüyorum ama doktorumuz hayır devam etsinler diyo.sana devamlı içeceksin dememişmiydi doktor.ilacı değil bırakmak düzenli içmeyince bile 17 oh hemen yükseliyo.senin yükselmiyomu.gerçi bazen diyorum yükselsin noolcak nasılsa çocuk falan düşünmüyolar biri 10 diğeri 14 yaşında.görünürde başka bi problemde yok.senin adetlerin düzenli oluyomu içmediğin halde.bende 1 kere bile unutup içmeseler bile kızıyorum çocuklara.acaba o kadar kasmasammı.bide düzenli içmedikleri için yine yüksek çıkıyo ve doktor her seferinde dozu biraz daha arttırıyo.üzülüyorumda sürekli ilaç almalarına.düzenli içerlerse hemen düşüyo.bayağıdır kontrole götürmedim önümüzdeki hafta bi götürüp değerlerine baktırayım.
annecik sakın tedaviyi bırakmayın demişsin ya nasılsa çocuk düşünmüyorlar görünürde de bir sorunları olmuyor diye tedaviyi bıraktığın an en baştan başlıyorlar ben yaşadım babamda aynı sizin gibi düşündü ilacı kendi kendine kesti hastalanmadım ama tüm iç dengem mahfoldu koca 5 yıllık tedavi en baştan alındı belki size şimdi somut bir şey olmuyor gibi geliyor ama en azından iç dengeleri sağlanıyor ve yumurtalıklarına,rahimlerine fazla yük binmiyor sakın bırakmayın hem ilaç illa çocuk sahibi olmak için kullanılmaz önce bunun ayrımına varmak lazım önemli olan kişinin kendi huzuru ve sağlığıdır çocuk sahibi olmak ister mi istemez mi bu onun tercihine kalmış ama sağlıklı olmamak gibi bir tercihi olamaz dolayısıyla doktorunuz ne diyorsa onu yapın hormon hastalıkları böyle işte ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalıyor insan malesef