- 8 Haziran 2010
- 390
- 5
- Konu Sahibi Kalimero28
bana yaşadığım bu 1 haftanın mutluluğu yeter şimdilik. hayırlısı böyleymiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana yaşadığım bu 1 haftanın mutluluğu yeter şimdilik. hayırlısı böyleymiş.
Kızlar bebeğimi kaybediyormuşum. hcg değerim düşüyor. hayırlısı inşallah.
çok güzel sanşlısın dr çok önemli ya bu gittiğimizde dr eliiyle kızımı muane etti.elime erkek yumurtası gibi aşağıda bişiler denk geldi olumsuz sürprizler sizi bekliyor olabilir dedi.sasırıp kalıyorum artık ne tepki vercem bilemedim.ultrason tahliline gün verelim dedi biz beklemedik özelde yaptırdık çok şükür dr dediği gibi bi olumsuz sonuç yok rahimi sağ yumurtası sol yumurtası yerli yerinde..bu yuzden bende bilindik biri her zaman bir dr baksın istiyorum.bu yanlış görüşlerle bizde yıprandık.zor allah kimseye dermansız dert vermesin.dr isim neydi burada dr isim veriliyormu bilmiyorum ama bir mahsuru olurmu?
nasıl yaaaaa ama olmasın ya öyle bir şey ay üzüldüm bak şimdi inşallah bir şey olmaz dur bakalım kötü düşünmeyelim hemen dinlen bu gece bakalım sabaha nasıl olacak umut kesilmez derler
bebek sağlıklı olsaydı değer düşmezmiş. demekki erken sevinmişim
valla alanının en iyisidir diyebilirim bilmiyorum ki doktor adı vermek yasak mı hem onu düşündüm hem de acaba ister misiniz diye önceden sorayım dedim ben size gene de her ihtimale karşı özelinize yazayım bir sorun olursa oradan çıkmazsa falan buraya yazarım reklam yapıyorsunuz diye forumumuza bir şey demesinler sonra
mesajınızı aldım teşekkur ederim değerlendircem inş.sadece bir doktorla muhatab olmak istiyodum.çok iyi oldu sağolun tekrar
canım bildiğin gibi 2 hormon çok yüksek dheas ve 17 oh pro ayın 28inde progesteron testi yaptırcam eşimde sperm verdi onuda götürcem ondan sonra bakalım ne olcak yumurtlama zaten kontrol edildi düzenli sorun yok yani sonuç apacık ortada inş ilaçlarımı verir canım.
senin gebelik ne oldu nasılsın?
inşallah verir ilaçlarını canım. ben çok büyük bi ağrıyla adet oldum dün. zaten adet olmayı bekliyordum. daha iyiyim. insan herşeye alışıyor. büyük bi hayal kırıklığı oldu benim için. ama yine de şükür.
forumu başından beri okuyorum ama ilk defa üye oldum.bende KAH taşıyıcısıyım eşimde.o yüzden 2 kızımızda kah hastası.oğlumda şimdilik bişey yok gibi.ikiside geç başlangıçlı.küçük kızım 5 yaşındayken klitorisi biraz büyük geliyodu bana oyüzden götürdüm ve öğrendik.sonra ablasınada bakalım varmı diye dediler.onda hiç belirti olmamasına rağmen ondada çıktı.17 oh çok yüksekti.ilaç kullanmaya başlayınca hemen düştü.5 yıldır ikisi de hidrokortizon kullanıyor.bir sıkıntı yok çok şükür.büyük kızım 12 yaşında adet oldu.şimdi 14 ün içinde ve çok düzenli adetleri.hepinizi öpüyorum.