- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
- Konu Sahibi Kalimero28
doktorlar daha iyisini bilir elbette ama anlamadığım da bu senin hormonların düzene girse zaten hamile kalabilirsin yani ilk etapta önemli olan çocuk değil senin sağlığın sana bir şey olursa Allah korusun çocuk hiç olmayacak bence önce buna odaklanmak lazım yani seninde kendini nasıl ifade ettiğin önemli bu noktada ama öncelikkle senin sorunun endokrinlik neyse üreme endokrini olması iyiymiş hayırlısı hem ayrıca bildiğim kadarıyla 17 oh aç karnına vermek gerekiyor ama tokta olsan o kadar yüksek çıkmaz işte kortizon desteği alsan tok bile olsan adet dönemin olmasa bile o kadar olmaz sen sorsana arkadaşlar var de 17 oh yüksek olan onlar kortizon alıyorlar ve sürekli alacaklarmış bana neden vermiyorsunuz de bakalım ne diyecekler? bana anormal görünüyor bu durum ama bilemem tabi senin durumun bizden farklı umarım sonuç iyi olur yaz bize Allah yardımcın olsun canım
canım ben devamlı doktora gidemedim hep ara ara gidip bıraktım o yüzden doktorumda haklı herşey yarıda kalıyor tekrar başlayınca sil baştan oluyor mecburen.
tabiki önce kendi sağlığım için gidiyorum zaten ilacı bi verseler öncelikle ben bi rahatlıcam sonrada allah nasip ederse gebe kalırım.
aç tok farketmiyor bildiğim kadarıyla fakat sabah olması gerekiyor diye biliyorum ben öğlen 4 te yaptırdım belirttimde doktora sanırım bu saatte doğru sonucu vermez diye ama olsun yapalım dedi.
sorun yüksek olmasıda değil elbet düşürmek için vardır bi çaresi hep diyorum ne olcak düşermi diye evet kortizonla düşer diyorlar bu kadar ama herhangi bi ilaç vereceklerine şu testide yaptır şunuda bunuda dedikleri zaman cinleniyorum sorun ortada bu kişi kah hastası böbreküstü bezlerinde problem var oyalayıp duruyorlar hayır diyorumda tedavi görmeyeceksem söyleyin bi oraya bi buraya yollayıp durmayın tamam bu testide yaptır gel diyorlar sonra ne olcak diyorum sen bi yaptır yaptırıyorum yine ilaç yok.
ee birde devlet hastanesi herşey 2 günde olsa eyvallah bi sonuç 1 haftada çıkıyor bi bilmem ne için 3 5 ay sonraya atıyor yıldım artık kafaya taktım bu işi mutlaka halledicem çok sıkıldım kortizon vermesi için yalvarcam artık doktorlara o duruma geldim.
psikolojim yerle bir yaşamımdan zevk alamıyorum artık kendimden nefret ettim ne hormonmuş be yedi ömrümü.