- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
- Konu Sahibi Kalimero28
karakedi85 sana birşey soracağım şimdi senin ilaçlarla androjen hormonların düşürüldü fakat sende yumurtlama olmuyormuyduda drun aşılama dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum. sabah hastaneye tahlile gittim. değerim pozitif. eve yeni geldim. gelir gelmez yazıyorum buraya. doktorumu aradım hemen değerimi söyledim. biraz düşük çıkmış yarın tahlili tekrar et dedi. yarın değerim artarsa işler yolunda demekmiş :) yarın da hayırlısıyla bi geçsin inş. bayram etcem:44:
karakedi85 sana birşey soracağım şimdi senin ilaçlarla androjen hormonların düşürüldü fakat sende yumurtlama olmuyormuyduda drun aşılama dedi.
Teşekkür ederim nursimam. Bugün değerlerim biraz arttı. :) Kızınız nasıl?adınıza çok sevindim rabbim gönlünüze göre versin.değerlerinizde artar inş. bu yolda umudunuz yoldaş olsun size.
kızlar moralim sıfır....
2 yıl önce sabah aç karnına yaptırdığım 17 oh 19.00 çıkmıştı fakat gecen hafta öğlen tok karnına yaptırdığım 17 oh 61.9 çıkmış bu nasıl birşey anlamadım fırlamış resmen.
bakalım dheas ne çıkcak oda herhalde bin olmuştur
Teşekkür ederim nursimam. Bugün değerlerim biraz arttı. :) Kızınız nasıl?
aslında bende hep aç karnına veriyordum fakat bu son gittiğim dr hiçbişi anlamıyor ben ilk başta girdim derdimi anlattım sadece fsh prl tsh gibi şeyleri işaretlemiş sonucu öğlen aldım ama bende tüylenme var şu var bu var deyince iyi tamam onlarada bakalım dedi isterseniz yarın sabah aç karnına geleyim adetimin 4.günü olcak sorun olmaz dedim yok şimdi yapalım dedi öğlen saat 4 te tok karnına yaptırdı şimdi özelde başka bi doktora götürcem sonucu bu olmamış o zaman dicek tekrardan 1 ay bekle.
gerçektenmi ay çok sevindim o msj yazdığınızda en az sizin kadar üzüldüm.
daha da artar inş.ikiz falan olurmuş birde :) hayırlısı inşş.kızımda biraz üşütmüşüz ateşimiz var huzursuz onun dışındada bir dahaki ay kontrole gittiğimizde sistoskopiyle bakılcak.sonra gün verilcek ameliyata ilaca devam.böyle devam ediyoruz işte..
kızlar moralim sıfır....
2 yıl önce sabah aç karnına yaptırdığım 17 oh 19.00 çıkmıştı fakat gecen hafta öğlen tok karnına yaptırdığım 17 oh 61.9 çıkmış bu nasıl birşey anlamadım fırlamış resmen.
bakalım dheas ne çıkcak oda herhalde bin olmuştur
gerçektenmi ay çok sevindim o msj yazdığınızda en az sizin kadar üzüldüm.
daha da artar inş.ikiz falan olurmuş birde :) hayırlısı inşş.kızımda biraz üşütmüşüz ateşimiz var huzursuz onun dışındada bir dahaki ay kontrole gittiğimizde sistoskopiyle bakılcak.sonra gün verilcek ameliyata ilaca devam.böyle devam ediyoruz işte..
moralini bozma öyle ama sen oyalanma hiç devlet hastanelerinde bu çok özel bir alan çünkü dahiliyeciler anlamıyor tıp+dahiliye uzmanlığı+birde endokrin uzmanlığı eğitimi almış olmak lazım sağlık her şeyden önemli şöyle adam gibi bir endokrinoloğa git artık
canım ben endokrinologa gittiğim zaman bakmıyor çocuk istediğim için ara ara kadın doğum gönderirse gidiyorum çocuk isteği olduğu için biz bakamıyız kadın doğuma git diyorlar.
aslında bana bakacak en iyi yer üreme endrokrinoloji bölümü sonunda tutturdum hasekiyi yarın oraya gideceğim sonuçlarımı götüreyim bakalım ne dicek arada bi özelede gidip sorularımın cevabını alırım.
17 oh bu kadar yükselmesi mantıklı değil öğlen tok karnına yaptırdığım için böyle oldu bence sabah 8 8.30 gibi aç karnına bakılsaydı yine 19 larda çıkardı neyse artık birdahaki adete inş tekrarlatırım.
canım ben endokrinologa gittiğim zaman bakmıyor çocuk istediğim için ara ara kadın doğum gönderirse gidiyorum çocuk isteği olduğu için biz bakamıyız kadın doğuma git diyorlar.
aslında bana bakacak en iyi yer üreme endrokrinoloji bölümü sonunda tutturdum hasekiyi yarın oraya gideceğim sonuçlarımı götüreyim bakalım ne dicek arada bi özelede gidip sorularımın cevabını alırım.
17 oh bu kadar yükselmesi mantıklı değil öğlen tok karnına yaptırdığım için böyle oldu bence sabah 8 8.30 gibi aç karnına bakılsaydı yine 19 larda çıkardı neyse artık birdahaki adete inş tekrarlatırım.