- Konu Sahibi Kalimero28
- #2.481
Merhabalar gecmis olsn öncelikle. Ilacın dozu hakkında bi bilgim yok ama bebiş konusunda bilgi verebilirm. Tasiyicisn bebeğin olr inş doğru tedaviyle benim annem taşıyciymis mesela 7 tane çocuk yapmış tek kız çocuğu ben olduğum için hastalık bende görünmüş geç başlangıçlı şekliyle. Sen hamiş olunca cinsiyeti belli olana kadar bebisin kortizon kullanmaya devam edeceksin eğer bebek erkekse kortizon kesiliyor kızsa şayet doğuma kadar kortizon ilacina devam ediyorsun çünkü kız çocuğunda genital bölgede değişiklik ve tüylenme gibi sorunların olmaması içinMerhaba. Yaklasik 4 yildir evliyim ve infertilite icin tedaviler gordum. 1 doktor killanmadan suphelenip beni genetige yonlendirdi. Heterezigot delesyon cikti ve kah tasiyicisi oldugumu soyledi. Adetlerim duzenliydi. Doktor gunde 2.5 mg deltacortil verdi ve kadin dogum doktoruna devam edebilirsin dedi. Ben cok yeniyim ve hastalik seyri hakkinda bilgili degilim. Bu durumda bebegim olur mu acaba ve ilac dozum tasiyici icin yeterli mi sizce baska doktorlara da gorunmeli miyim.