- 21 Kasım 2019
- 44
- 6
- 42
- Konu Sahibi Kalimero28
- #2.521
Ah Meryem ah sakın hacamat gibi seyleri doktora danışmadan yaptırma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar !
Kah tan geç başlangıçlı , heterozigot başka bir deyişle taşıyıcı olup kah tan engelli raporu alan var mı ?
Hacamat için sağlıklı diyorlar kuzumAh Meryem ah sakın hacamat gibi seyleri doktora danışmadan yaptırma
Hacamat yaptırabilir miyim diye bende doktoruma soracaktım ama unuttum. Hacamatın birçok şeye şifası var kadın Hastalıkları da bunlardan. Şimdi doktor eşliğinde yapan temiz klinikler var.Hacamat için sağlıklı diyorlar kuzum
Aynen bende yaptrsammi diye düşünüyormHacamat yaptırabilir miyim diye bende doktoruma soracaktım ama unuttum. Hacamatın birçok şeye şifası var kadın Hastalıkları da bunlardan. Şimdi doktor eşliğinde yapan temiz klinikler var.
Bende bulamadımKah ve infertilite sayfasının linkini yazar mısınız ? Bulamadım.
Galiba evet öyle anlaşılıyor tabi ki en doğrusunu doktor bilirBu bende hastalık olmadığı anlamına mı geliyor arkadaşlar ?
Bende o şekilde anladım ama tam da bilmiyirm. Genetik danışmanın bişy demedimi kuzumBu bende hastalık olmadığı anlamına mı geliyor arkadaşlar ?