Duj başlığını söküp hortumu kukusuna sokan varBiz de hortuma oturup tazyikli suyla iç organımızı yıkamıyoruz tabii ki, dışarıyı temizliyoruz.
Oha rahmini de mi yıkayan var?. Psikolojikman enfeksiyon oldum şuvan.Duj başlığını söküp hortumu kukusuna sokan var
Becerebilseler tüplerini falan bile yıkarlar benceOha rahmini de mi yıkayan var?. Psikolojikman enfeksiyon oldum şuvan.
Konumda öyle bir şey sormadım. Hamile kalır mıyım gibi bir ibare yok, yanlış anladınız. Enfeksiyon, iltihabi durumlar vb. gibi nedenlerden dolayı sordum.Vajinayı oto yıkamacıda araba yıkar gibi yıkayınca hamile kalınmayacağını kim söyledi bu millete ya?
Şifa şifa onlar ahahahhahaha.Arkadaşlar mizahşörler dolmuş yine. Vajina derken çok detaya girmedim, rahime kadar yıkanacak hali yok tabi :) Özellikle sperm kalan yerlerden bahsediyorum. Teşekkürler yorumlar için...
Şifa şifa onlar ahahahhahaha.
Ayrıca yıkamanıza gerçek yok.
Anlıyorum ama şu yaptığınız şey zaten enfeksiyon sebebi.Konumda öyle bir şey sormadım. Hamile kalır mıyım gibi bir ibare yok, yanlış anladınız. Enfeksiyon, iltihabi durumlar vb. gibi nedenlerden dolayı sordum.
Ay demeyin demeyin.. inanıp yaparlar şimdi onu daDuştan çıkmadan huniyle çamaşır suyu dök. Hem enfeksiyonu önlüyor hem temizliyorkararma varsa rengi de açılır bir taşta üç kuş a