Kondomsuz ilişkiden sonra, vajina yıkanması şart mı?

ank-lyl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
319
309
32
Yıkanmaması durumunda herhangi bir problem olur mu sağlık açısından???

Arkadaşlar mizahşörler dolmuş yine. Vajina derken çok detaya girmedim, rahime kadar yıkanacak hali yok tabi :) Özellikle sperm kalan yerlerden bahsediyorum. Teşekkürler yorumlar için...

Vajinayı oto yıkamacıda araba yıkar gibi yıkayınca hamile kalınmayacağını kim söyledi bu millete ya?
Konumda öyle bir şey sormadım. Hamile kalır mıyım gibi bir ibare yok, yanlış anladınız. Enfeksiyon, iltihabi durumlar vb. gibi nedenlerden dolayı sordum.

Şifa şifa onlar ahahahhahaha.

Ayrıca yıkamanıza gerçek yok.

Ya tam hatırlamıyorum da bir makalede denk gelmişti sanırım. Sprem kalıntılarının sıkıntı çıkarabildiğine dair. En azından 4 - 5 cm lik kısmı parmağı da ıslatıp temizlenmeli diye. Aklıma takıldı sorayım dedim. Zaten mendil ile ilişki sonrası siliyorum ama tek seferde bitmiyor akan spermler..

Konumda öyle bir şey sormadım. Hamile kalır mıyım gibi bir ibare yok, yanlış anladınız. Enfeksiyon, iltihabi durumlar vb. gibi nedenlerden dolayı sordum.
Anlıyorum ama şu yaptığınız şey zaten enfeksiyon sebebi.

Karşı tarafta hastalık,enfeksiyon vb. bir şey varsa istediğin kadar yıka,kondomsuz her türlü hasta olursun zaten.

Vajina yıkanmaz. Yıklarsanız florası bozulur. Enfeksiyona açık hale gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…