- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.696
Kukunuzu ıslak mendille temizlemeniz başlıbaşına enfeksiyon sebebi zaten.Ya tam hatırlamıyorum da bir makalede denk gelmişti sanırım. Sprem kalıntılarının sıkıntı çıkarabildiğine dair. En azından 4 - 5 cm lik kısmı parmağı da ıslatıp temizlenmeli diye. Aklıma takıldı sorayım dedim. Zaten mendil ile ilişki sonrası siliyorum ama tek seferde bitmiyor akan spermler..
Yazdıktan sonra okudum yazdığınızı doğru hatirliyormuşum demekki.İlişkiden sonra idrar yapmak çok sağlıklıymış, enfeksiyonları önlüyormuş diye okumuştum, fakat cinsel yolla bulaşan hastalıkların hiç birini önlemez.
ıslan mendil değil normal bir mendilKukunuzu ıslak mendille temizlemeniz başlıbaşına enfeksiyon sebebi zaten.
İlişki sonrası zaten duş almıyor musunuz?ıslan mendil değil normal bir mendil
Genelde öyle ama bazen duş almadan uyudğumuz da oluyor...İlişki sonrası zaten duş almıyor musunuz?
vajinanızı otoyıkamacıya çevirmeyin saçma sapan, mantar başlıca envai çeşit enfeksiyon kapacaksınız. Çocuk istemiyorsanız hap+prezervatif korunacaksınız. Spermin boşalmadan sonra ulaştığı o noktaya anca oto tıkama pompası tazyiği ulaşır.Yıkanmaması durumunda herhangi bir problem olur mu sağlık açısından???
Ay şu an o alttan gelen su ağzımdan çıktıDuj başlığını söküp hortumu kukusuna sokan var
korunma için sormadım :) Teşekkürler.vajinanızı otoyıkamacıya çevirmeyin saçma sapan, mantar başlıca envai çeşit enfeksiyon kapacaksınız. Çocuk istemiyorsanız hap+prezervatif korunacaksınız. Spermin boşalmadan sonra ulaştığı o noktaya anca oto tıkama pompası tazyiği ulaşır.
Dış yüzey temizliği içinse bir avuç suyla yıkatın dıştan elinizle duş alamayacasanız ya da ne biliyim bebek ıslak mendiliyle silin abartmadan.Ama ben ıslak mendille rahat edemiyorum suyla yıkarım.
Mantar olma riski yüksek açıdan kıvranırım diyorsan yıkamaYıkanmaması durumunda herhangi bir problem olur mu sağlık açısından???
Hamile kalmamak içinse boşuna ugrasmayin Ol derse olur bunu ne içini dışını suyla yıkamanız onleye bilir ne de başka birşeyArkadaşlar mizahşörler dolmuş yine. Vajina derken çok detaya girmedim, rahime kadar yıkanacak hali yok tabi :) Özellikle sperm kalan yerlerden bahsediyorum. Teşekkürler yorumlar için...
O zaman ben size doktor umun bana söylediğini söyleyeyim uygulayın ilişkiden sonra ıslak pecetyle silin ve mutlaka ilişkiden sonra mesanenizi boşaltın yani tişinizi yapın bu enfeksiyon u önlüyor.Konumda öyle bir şey sormadım. Hamile kalır mıyım gibi bir ibare yok, yanlış anladınız. Enfeksiyon, iltihabi durumlar vb. gibi nedenlerden dolayı sordum.
hamile kalmamak için değil ya o kadar cahil değilim :) Ayıptır söylemesi biraz miktarı da fazla gibi sanki sperminHamile kalmamak içinse boşuna ugrasmayin Ol derse olur bunu ne içini dışını suyla yıkamanız onleye bilir ne de başka birşey
Halı mı bu niye yıkıyorsunuz?Yıkanmaması durumunda herhangi bir problem olur mu sağlık açısından???
İlk olarak idrarınızı yapın. Sonra duşa girin, zaten yer çekimi etkisiyle akarken duş başlığından gelen suyla nazikçe ovalayarak temizleyin, vajina girişine kadar suyla yıkayın. Vulvanızı da ben Cumlaude Lab tavsiye ederim bu gibi pH olarak uygun jellerle temizleyin. Ne mantar ne koku ne enfeksiyon ne kaşıntı problemim var. Temizliğim senelerdir bu şekilde. Regli dönemlerinde de bu şekildedir temizliğim. Her gün kullanmıyorum o jeli.hamile kalmamak için değil ya o kadar cahil değilim :) Ayıptır söylemesi biraz miktarı da fazla gibi sanki spermin
teşekkür ederim cevabunuz için...İlk olarak idrarınızı yapın. Sonra duşa girin, zaten yer çekimi etkisiyle akarken duş başlığından gelen suyla nazikçe ovalayarak temizleyin, vajina girişine kadar suyla yıkayın. Vulvanızı da ben Cumlaude Lab tavsiye ederim bu gibi pH olarak uygun jellerle temizleyin. Ne mantar ne koku ne enfeksiyon ne kaşıntı problemim var. Temizliğim senelerdir bu şekilde. Regli dönemlerinde de bu şekildedir temizliğim. Her gün kullanmıyorum o jeli.