Ben doğuma kadar kullandım sanirim son hafta birakmistim herhangi bir sorun olmadi.Merhaba tetenoz aşısı olduğunuzda oksapara devam ettiniz mi sorun oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben doğuma kadar kullandım sanirim son hafta birakmistim herhangi bir sorun olmadi.Merhaba tetenoz aşısı olduğunuzda oksapara devam ettiniz mi sorun oldu mu
Merhaba ilk dönem beta için kaç defa kan verdiniz acaba?Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı arkadaşlar???
Ben 10 gunu beklemeden erkenden vermistim bir tanesi sanirim 7 digeri 10. Gündü.Merhaba ilk dönem beta için kaç defa kan verdiniz acaba?
Benden 4.ye istiyorlar ya bezdim vallahiBen 10 gunu beklemeden erkenden vermistim bir tanesi sanirim 7 digeri 10. Gündü.
Erken mi yaptirdiniz.ben konak uzak diye evime yakın diye marmarada yaptirmistim.sonra konakda yaptirdim mi hatirlamiyorunBenden 4.ye istiyorlar ya bezdim vallahi
Erken değil aslında 10. Gün yerine 9da gittim 240-405-752 çıktı yarın tekrar istiyor şüphesi mi var anlamadım kiErken mi yaptirdiniz.ben konak uzak diye evime yakın diye marmarada yaptirmistim.sonra konakda yaptirdim mi hatirlamiyorun
Selamün aleykümErken değil aslında 10. Gün yerine 9da gittim 240-405-752 çıktı yarın tekrar istiyor şüphesi mi var anlamadım ki
Aleyküm selam kese gördük kalp atışı için gün bekliyoruzSelamün aleyküm
Son durum nedir acaba
RABBIM tamamına erdirsin inşallahAleyküm selam kese gördük kalp atışı için gün bekliyoruz
Amin inşallah isteyen herkese versin rabbimRABBIM tamamına erdirsin inşallah
Güzel habermis.rabbim saglikla ilerlemesini nasip etsinAleyküm selam kese gördük kalp atışı için gün bekliyoruz
Amin inşallah ☺Güzel habermis.rabbim saglikla ilerlemesini nasip etsin
Merhaba ben çok şükür iyiyim, sizlerin mesajlarını okuyarak inanarak transfer oldum zamanında şeyma hocada şimdi 26 haftalığız güzel ilerliyor şükürler olsun ki Rabbim dileyen isteyen herkese aratmadan versin hepsi sağlıcakla doğsun büyüsün siz nasılsınızSayfaya biraz hareketlilik katıyım.buraya yazdigim gun daha dün gibi aklimda.sizler nasilsiniz hersey yolunda mı?
Ne güzel birseylere vesile olabildiysek ne mutlu.bole durumlarda insan cunku herseyi okumak bilmek degerlendirmek istiyor ve bende bu amacla acmistim bu konuyu ve iyiki acmisim.birilerinin hayatlarina dokunabilmisiz.rabbim sizinde bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsinMerhaba ben çok şükür iyiyim, sizlerin mesajlarını okuyarak inanarak transfer oldum zamanında şeyma hocada şimdi 26 haftalığız güzel ilerliyor şükürler olsun ki Rabbim dileyen isteyen herkese aratmadan versin hepsi sağlıcakla doğsun büyüsün siz nasılsınız
Ayyy maşallahh kocaman olmuş bile Sağlıklı sıhhatli olsunlar ömürleri bahtları güzel olsun, aracı olan sizden ve diğer herkesten Allah razı olsunNe güzel birseylere vesile olabildiysek ne mutlu.bole durumlarda insan cunku herseyi okumak bilmek degerlendirmek istiyor ve bende bu amacla acmistim bu konuyu ve iyiki acmisim.birilerinin hayatlarina dokunabilmisiz.rabbim sizinde bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Bu arada bizde allaha sukur iyiyiz ocak ayında 1 yaşımızı karsilamak icin sabirsizlaniyoruz
Rabbim isteyen herkese nasip etsinAyyy maşallahh kocaman olmuş bile Sağlıklı sıhhatli olsunlar ömürleri bahtları güzel olsun, aracı olan sizden ve diğer herkesten Allah razı olsun
Hayırlısı ile en kısa zamanda nasip olsun inşallah Kocaeli İzmit’te Konak Hastanesikonak hastanesi hangi ilde arkadaşlar ?
ben 5 tüp bebek denemem olumsuz oldu 3ü kimyasal sıfırdan tedaviye başlayacağım maddi manevi çok yorulduk ..
yer araştırıyorum da