- 22 Temmuz 2014
- 30.138
- 26.872
- 798
gidenler genel olarak memnun heralde yakın zamanda tüp bebek tedavisi gören ne kadar harcadı orada acaba yardımcı olursanız?Hayırlısı ile en kısa zamanda nasip olsun inşallah Kocaeli İzmit’te Konak Hastanesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gidenler genel olarak memnun heralde yakın zamanda tüp bebek tedavisi gören ne kadar harcadı orada acaba yardımcı olursanız?Hayırlısı ile en kısa zamanda nasip olsun inşallah Kocaeli İzmit’te Konak Hastanesi
Benim başka hastanede olumsuz denemem olmuştu embriyom vardı onu konak hastanesine taşıdım o yüzden 32 bin tl transfer ücretine verdim. Yumurta toplama olmadı yani, o da olsaydı toplamda 67 bin sadece hastaneye ödenecekti. İlk gidişte de 2 bin muayene ücreti aldılar sonrasında tahlil istediler onu ayrı ödedik 4 bin. Eşim için istenenleri aile hekiminde yaptırdım onuda özelde yaptırsam 3 binde oydu, yaptırmadım. Yani ilaçlar iğneler vitaminler kan sulandırıcı iğneler vs 100-110 bin civarı tutar eğer zam gelmediyse. Yine de güncel bilgi almanızı öneririm Allah yardımcısı olsun herkesin maddi manevi zor bir süreç.gidenler genel olarak memnun heralde yakın zamanda tüp bebek tedavisi gören ne kadar harcadı orada acaba yardımcı olursanız?
çok teşekkür ederim bilgiler için...doktorunuzun adını da öğrensemBenim başka hastanede olumsuz denemem olmuştu embriyom vardı onu konak hastanesine taşıdım o yüzden 32 bin tl transfer ücretine verdim. Yumurta toplama olmadı yani, o da olsaydı toplamda 67 bin sadece hastaneye ödenecekti. İlk gidişte de 2 bin muayene ücreti aldılar sonrasında tahlil istediler onu ayrı ödedik 4 bin. Eşim için istenenleri aile hekiminde yaptırdım onuda özelde yaptırsam 3 binde oydu, yaptırmadım. Yani ilaçlar iğneler vitaminler kan sulandırıcı iğneler vs 100-110 bin civarı tutar eğer zam gelmediyse. Yine de güncel bilgi almanızı öneririm Allah yardımcısı olsun herkesin maddi manevi zor bir süreç.
İlk denemede mi olduMerhaba ben çok şükür iyiyim, sizlerin mesajlarını okuyarak inanarak transfer oldum zamanında şeyma hocada şimdi 26 haftalığız güzel ilerliyor şükürler olsun ki Rabbim dileyen isteyen herkese aratmadan versin hepsi sağlıcakla doğsun büyüsün siz nasılsınız
Şeyma Fenercioğlu İzmit Konak Hastanesindeçok teşekkür ederim bilgiler için...doktorunuzun adını da öğrensem
Farklı bir hastanede denemem vardı olmadı, bu hastanede Şeyma hocada ilk denemede oldu çok şükürİlk denemede mi oldu
ALLAH sağ salim kucağına almayı da nasip etsin ve bizim de ilk denemede olumlu sonuç alırız inşallahFarklı bir hastanede denemem vardı olmadı, bu hastanede Şeyma hocada ilk denemede oldu çok şükür
Amin çok sağ olun Ahh amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla tek seferdeALLAH sağ salim kucağına almayı da nasip etsin ve bizim de ilk denemede olumlu sonuç alırız inşallah