- 22 Temmuz 2014
- 30.123
- 26.868
- 798
gidenler genel olarak memnun heralde yakın zamanda tüp bebek tedavisi gören ne kadar harcadı orada acaba yardımcı olursanız?Hayırlısı ile en kısa zamanda nasip olsun inşallahKocaeli İzmit’te Konak Hastanesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidenler genel olarak memnun heralde yakın zamanda tüp bebek tedavisi gören ne kadar harcadı orada acaba yardımcı olursanız?Hayırlısı ile en kısa zamanda nasip olsun inşallahKocaeli İzmit’te Konak Hastanesi
Benim başka hastanede olumsuz denemem olmuştu embriyom vardı onu konak hastanesine taşıdım o yüzden 32 bin tl transfer ücretine verdim. Yumurta toplama olmadı yani, o da olsaydı toplamda 67 bin sadece hastaneye ödenecekti. İlk gidişte de 2 bin muayene ücreti aldılar sonrasında tahlil istediler onu ayrı ödedik 4 bin. Eşim için istenenleri aile hekiminde yaptırdım onuda özelde yaptırsam 3 binde oydu, yaptırmadım. Yani ilaçlar iğneler vitaminler kan sulandırıcı iğneler vs 100-110 bin civarı tutar eğer zam gelmediyse. Yine de güncel bilgi almanızı öneririmgidenler genel olarak memnun heralde yakın zamanda tüp bebek tedavisi gören ne kadar harcadı orada acaba yardımcı olursanız?
çok teşekkür ederim bilgiler için...doktorunuzun adını da öğrensemBenim başka hastanede olumsuz denemem olmuştu embriyom vardı onu konak hastanesine taşıdım o yüzden 32 bin tl transfer ücretine verdim. Yumurta toplama olmadı yani, o da olsaydı toplamda 67 bin sadece hastaneye ödenecekti. İlk gidişte de 2 bin muayene ücreti aldılar sonrasında tahlil istediler onu ayrı ödedik 4 bin. Eşim için istenenleri aile hekiminde yaptırdım onuda özelde yaptırsam 3 binde oydu, yaptırmadım. Yani ilaçlar iğneler vitaminler kan sulandırıcı iğneler vs 100-110 bin civarı tutar eğer zam gelmediyse. Yine de güncel bilgi almanızı öneririmAllah yardımcısı olsun herkesin maddi manevi zor bir süreç.
![]()
İlk denemede mi olduMerhaba ben çok şükür iyiyim, sizlerin mesajlarını okuyarak inanarak transfer oldum zamanında şeyma hocada şimdi 26 haftalığız güzel ilerliyor şükürler olsun kiRabbim dileyen isteyen herkese aratmadan versin hepsi sağlıcakla doğsun büyüsün
siz nasılsınız
Şeyma Fenercioğlu İzmit Konak Hastanesindeçok teşekkür ederim bilgiler için...doktorunuzun adını da öğrensem
Farklı bir hastanede denemem vardı olmadı, bu hastanede Şeyma hocada ilk denemede oldu çok şükürİlk denemede mi oldu
ALLAH sağ salim kucağına almayı da nasip etsin ve bizim de ilk denemede olumlu sonuç alırız inşallahFarklı bir hastanede denemem vardı olmadı, bu hastanede Şeyma hocada ilk denemede oldu çok şükür![]()
Amin çok sağ olunALLAH sağ salim kucağına almayı da nasip etsin ve bizim de ilk denemede olumlu sonuç alırız inşallah![]()
Ben yaptırdim negatif oldu. Ve hiç arayıp sormadılar bile sonrasındaKızlar selam Amh düşük olup Şeyma Hoca da tüp bebek yaptıran oldu mu ? Ve güncel fiyatlar nasıl ?
Şeyma hocada mı yaptırdınız?Ben yaptırdim negatif oldu. Ve hiç arayıp sormadılar bile sonrasında
Evet yaş 25. Genetikler temiz hatta kendisine defalarca tutar demi dediğimde tutar dedi sonuç negatif bir daha da arayıp sormadılar. Dondurulmue embroyonvl var onlarda ikisi 3bb biri 3cc oraya devam etmicezŞeyma hocada mı yaptırdınız?
Tabi olumlu sonuç alanlarda varŞeyma hocada mı yaptırdınız?
Ben Umuttepede yaptiriyorum simdi. Allah korusun ama tutmazsa oraya geceriz diye dusunduk. Bakalim nasip. Uzucu gercekten maddi manevi yipraniyor insanE
Evet yaş 25. Genetikler temiz hatta kendisine defalarca tutar demi dediğimde tutar dedi sonuç negatif bir daha da arayıp sormadılar. Dondurulmue embroyonvl var onlarda ikisi 3bb biri 3cc oraya devam etmicez
Umuttepede emek hocaya miBen Umuttepede yaptiriyorum simdi. Allah korusun ama tutmazsa oraya geceriz diye dusunduk. Bakalim nasip. Uzucu gercekten maddi manevi yipraniyor insan
Ozge hocanin takibindeyimUmuttepede emek hocaya mi
Memnun musunuz acaba ilgi alaka nasılOzge hocanin takibindeyim
Iyi bir doktor. Muayene ettiginde anlatiyor herseyi sesli bir sekilde ogreniyorsunuz. Her zaman muayene ona denk gelmiyor intern doktorlar da muayene ediyor. Onlar bazen kaba olabiliyor. kalabalik oldugundan pek ilgi olmuyor ama yine de hemsireler asistanlar olabildigince cevap veriyorlar ben sordugum sorulara cevap aldim hep. Yumurta toplamam yapildi , 7 tabe embriyom donduruldu. 2 gunde 1 arayip bilgi aldim. Yani hersey olmasi gerektigi gibi. Ama siz ustune duseceksiniz yani gidip soracaksiniz, bekleyeceksiniz, oyle. Yoksa ozeldeki gibi degil. Ama tabii maddi olarak daha rahat olsaydik ozele giderdim. Allah korusun eger tutmazsa ikinci denememi ozelde yaparim herhaldeMemnun musunuz acaba ilgi alaka nasıl
Allah emeklerinizi bosa cikartmasin inşallahIyi bir doktor. Muayene ettiginde anlatiyor herseyi sesli bir sekilde ogreniyorsunuz. Her zaman muayene ona denk gelmiyor intern doktorlar da muayene ediyor. Onlar bazen kaba olabiliyor. kalabalik oldugundan pek ilgi olmuyor ama yine de hemsireler asistanlar olabildigince cevap veriyorlar ben sordugum sorulara cevap aldim hep. Yumurta toplamam yapildi , 7 tabe embriyom donduruldu. 2 gunde 1 arayip bilgi aldim. Yani hersey olmasi gerektigi gibi. Ama siz ustune duseceksiniz yani gidip soracaksiniz, bekleyeceksiniz, oyle. Yoksa ozeldeki gibi degil. Ama tabii maddi olarak daha rahat olsaydik ozele giderdim. Allah korusun eger tutmazsa ikinci denememi ozelde yaparim herhalde